Vîntu poate ajunge monedă de argint a BNR

Nici nu știu dacă e de bine sau de rău, dar Realitatea TV tocmai și-a găsit fibra morală (ascunsă în osînza lui SOV) și și-a încordat-o cu mînie. Ia citiți aici ce-i macină pe șefii RTV: „BNR bate monedă cu un fost turnător la Securitate”. Pfuaaa, incredibil, dom’le, cum e posibil așa ceva?!? Ei, hai, stați un pic, că nu e clar din titlu dacă e nasol sau, dimpotrivă, e numai bine, mai ales de cînd, Nuș cum se face, da’ și Vîntu ar merita să apară pe un bănuț de ăsta, că e calificat.
P.S. Nu știu dacă ați observat, dar pentru CTP a trecut complet neobservată știrea că SOV își numește dosarul de turnător „fabricat”. Ați observat? Ce face SF-u’ ăsta din om!

You May also Like...

Mașină de deputat calic: Ferrari
30 noiembrie 2010
Rock FM sucks
21 noiembrie 2010
Da' consultanța de un milion de euro trimiși în Cipru de Realitatea e tot comandă politică?
3 iunie 2010
4 Comments
  • Reply
    KAKA MIZE
    18 iulie 2010 at 7:04

    Nu trebuie sa-i batem muianu’ pe monezi, tre’ batut natur.

  • Reply
    Fereagus
    18 iulie 2010 at 9:07

    Ai dreptate, Cataline. Dar nu uita ca de la iustin Moisescu si terminand cu actualul general acoperit, Daniel, toti patriarhii Romaniei au fost securisti. Normal, nu?
    In ce-l priveste pe „deontologul” CTP, acesta , daca nu este lovit personal in mingile sale de tenis, nu va lua atitudine vreodata, el este omul capabil sa justifice orice, dupa cum il poarta interesul, ca si marele cotcar Dinescu.

  • Reply
    spik
    18 iulie 2010 at 13:48

    cinci, aleși aleatoriu, dintre sutele de mii ucise in pușcăriile comuniste, sunt adevăratele repere morale care meritau o astfel de recunoaștere,nu idolii ăștia de otv!
    Nuș a umblat la savarine și cu pâra,e de jeton!
    nu-ș de ce,dar CTP tace virgulă când aude de securiști…
    să-l strângă tenișii,i-o fi luat invers?… 😉

  • Reply
    John DOE
    18 iulie 2010 at 14:03

    Există vreo lege care să reglementeze ce poate să apară în colecţiile numismatice sau filatelice sau ce-or mai fi, fabricate de organe de-ale statului român? (Adică spe exemplu să se interzică simboluri sau personaje naziste, teroriste, comuniste, etc-iste)
    Eu cred că e important cum anume prezinţi o problemă. Dacă, spre exemplu, faci o prezentare istorică cu toţi papii, o să-i bagi acolo şi pe cei din familia Borgia. Dacă faci una cu – să ne legăm doar de ai noştri – torţionarii comunişti, pentru valoare didactică, nu pentru a-i ridica în slăvi, e o greşeală? Adică sunt atâtea documentare, muzee etc. care imortalizează tot felul de personaje, nu neapărat pentru a le slăvi, ci pentru a nu le uita. Şi li se pot prezenta, în funcţie de libertatea de opinie, atât minusurile cât şi plusurile.
    Deci, ce-i aşa de important în apariţia unei emisiuni numismatice? Şi mai ales a uneia tipărite de o instituţie a statului român.
    Dacă, spre exemplu, s-ar crea o colecţie numismatică cu toţi preşedinţii statului Român, ar fi o greşeală să apară acolo şi cei comunişti? Ar fi interzis să se facă o colecţie cu fanarioţii?
    Şi la urma urmei, colecţiile astea numismatice, BNR-ul le scoate după cum i se pune pata? Sau există cereri pentru ele din partea cuiva? Există studii de piaţă?
    Rahat. Pre multe întrebări. Mi-am suprasolicitat jumătatea de neuron care este singura care este. Pauză de emisie pentru răcirea aparaturii care este veche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *