Emil și Lili. Dramă în mai multe acte ratate

Apostu, primarul de Cluj, a fost arestat pentru că lua șpagă (zic procurorii). Printre șpăguitori, zic tot procurorii, niște turci. Fostă acționară și angajată la turci, Liliana (Călin) Bogdan, o bună prietenă a lui Emil Boc. Pînă aici, clar. Dar ia aruncați voi un ochi aici, în subteranele internetului, să vedeți ce glume circulau pe subiectul ăsta prin vara anului trecut.
Gata, ați citit? Păreri? Comentarii?
P.S. A propos de apariția meteorică a lui Liviu Negoiță, primarul de la sectorul 3, în povestea asta: iată și un preview din 2009.

You May also Like...

Agenția imobiliară "Crinuța lu' Oltean"
5 octombrie 2011
Voicu, negocieri pentru soacra penală a lui Geoană
22 martie 2010
BOR știe: creditorii Greciei vor arde în iad
6 iulie 2015
3 Comments
  • Reply
    androidul cu sobolani
    12 noiembrie 2011 at 20:15

    ce personaje, ce mizerie! am vazut cv-ul sotului online. absolvent de Universitatea Romano-Americana, acum e masterand (nu oriunde ci la fosta Stefan Gheorghiu) si vicepresedinte ANAF. pt adulter hai sa zicem ca nimeni nu poate ridica piatra impotriva lui Boc, insa pt. chestia cu licitatiile si porcariile care deriva din povestea asta de prosti, cred ca ar trebui sa-si dea demisia.

  • Reply
    Cockwork Orange
    13 noiembrie 2011 at 9:21

    O singura concluzie se poate trage de aici, sintetizata intr-o zicala metaforica veche de sorginte daco-geto-celtico-akkadiana: Omu’ mic cu pula mare are mare cautare !

  • Reply
    KAKA MIZE
    13 noiembrie 2011 at 9:27

    I-am spart pe islandezi! Se laudau cu Johanna Sigurdardottir a lor, ca-s singurii din lume care au prim ministru o lesbiana, bla-bla. Iete ca noi sintem mai jmekeri si avem un prim ministru bisexual, care ziua ia muie de la Bese, e luat dup-aia la posta de alde Videanu si alti barbati, iar seara invie, isi trage cite-o bagaboanta de la el din sat si o tavaleste in garsoniera lui de la oras . Dimineata, ca orice barbat romantic de la tara ii face cadou un iepuras de plus, niste margele si ii da si ceva maruntis sa aiba de autobuz. Piticu’ asta e dat dracu’ !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *