Aliații ruși ai lui Dan Diaconescu, "clienți" mai vechi ai lui SOV

Sună prost, știu, dar compania rusă care ar fi în spatele lui Dan Diaconescu se numește DIP SOVgroup (adică Dan Ioan Popescu și Sorin Ovidiu Vîntu? hai, că totuși este vesel în lume, vorba poetului). Acum, dacă ne putem manifesta liberi și în cunoștință de cauză fobia antirusă, să facem cîteva precizări. Prima e că această companie ar fi și o bună prietenă penală a fostului președinte ucrainean Victor Iușcenko (conform acestei surse). A doua precizare este că DIP SOVgroup nu este la prima tentativă de a cumpăra cîte ceva prin România, ci la a doua. Prima dată a lucrat prin intermediul lui Mircea Andrei, avocat de casă al lui SOV. Detaliile poveștii, aici. Vasăzică. domnu’ Dan a mers pe cărări bătătorite, nu chiar așa, slobod, de capul lui. Și la cine să apeleze săracu’, un biet jurnalist din Caracal, dacă nu la binefăcătorul lui, încarceratul domn Vîntu? Logic, nu?
Cel puțin la fel de interesant pare, în tot contextul ăsta de telenovelă proastă cu spionaj economic și moguli de la Răsărit, cum au tot evitat bravi procurori români să investigheze spălările de bani ale lui SOV, care ajungeau, hăt, pînă în Delaware, via Moscova. Povestea în exclusivitate o puteți citi aici.
Altfel, totul e senzațional. Firește.

You May also Like...

De unde disperarea șantajului voiculescian: Antena 3 și Antena Group au milioane de euro datorii la bănci
4 iunie 2013
Piramida lui Măslui
16 noiembrie 2010
Vîntu poate ajunge monedă de argint a BNR
18 iulie 2010
11 Comments
  • Reply
    Alexandra
    27 septembrie 2012 at 19:08

    Pacat ca nu e nici o gluma!

    • Reply
      Alexandra
      27 septembrie 2012 at 19:20

      Instructiv!

  • Reply
    Alina
    27 septembrie 2012 at 20:09

    http://www.bitumart.com/users/ewoudlp

    • Reply
      prisacariu
      27 septembrie 2012 at 20:17

      singura referinta pe net, se stie. vreun link mai interesant?:)

  • Reply
    Alina
    27 septembrie 2012 at 21:00

    incerc sa fac niste asocieri de nume cand dau search :). deocamdata caut dupa TRG (tot cu sediul la Amsterdam) si firma „obscura”, ca sa vad daca se leaga ceva :).

  • Reply
    Dragos
    27 septembrie 2012 at 21:30

    pai asta inseamna ca Domnu Dan nu mananca rahat – chiar cumpara Oltchimul cu banii poporului – bani FURATI de la popor.

    • Reply
      pensionara
      28 septembrie 2012 at 23:17

      De la cine cumpara DD Oltchim pentru ca el, combinatul este al statului, adica al poporului ? Poate vrea sa spuna ca obliga poporul sa salveze combinatul plusand bani. Dar proprietarul ramane Dan Diaconescu nu poporul. Poporul doar plateste. Chiar ne ia de prosti pe toti ?

  • Reply
    Paul
    28 septembrie 2012 at 15:11

    Inflatia monetara nu poate tine pasul cu expansiunea prostiei, d-asta banii multi la un loc sunt rar de gasit. Daca adaugam si criza financiara in ecuatie, rezulta ca singurii bani disponibili sunt tot aia furati de borfasii bagati in politica (din Ro sau in Ru). De unde altundeva sa-i ia DD? Ca traficantii de droguri din Afganistan au deja deal-ul facut, nu le trebuie lor sa investeasca in combinate chimice!
    Cum o parte din familia mea este originara din zona, in cunostinta de cauza si fara sa fiu acuzat de rea-vointa, am convingerea ca oltenii din Ramnicu Valcea il merita cu prisosinta pe DD ca patron Oltchim! Pai da’ ce frate-miu, aia din Craiova sa fie mai cu mot, de si-o alesesera pa Olguta primar?!?! Atat!
    Oltenia, eterna terra nova, supernova, quasar, dar mai ales gaura neagra (a mintii)…

  • Reply
    andreea
    29 septembrie 2012 at 19:39

    Ati vazut ce tupeu are sova pe antena 3 si ce lmbi ii da oana stancu? E libidinoasa rau! Ce mai stiti despre proces? Felicitari pt demascarea impostorului sova ! Multe commuri la articol.Si multe adevaruri. Se vede ca lumea stie multe despre el!

  • Reply
    andreea
    29 septembrie 2012 at 19:51

    v-am lasat un comment la art cu sova plastograf si va intreb , dle prisacariu: de ce nu il demasca nimeni pe acest baietas ? Va este frica? Are multe legate de coada si vad ca atat de timid mai apare cate ceva tras de par despre individul asta! Atata timp cat avem asemenea personaje in politica si mai mult, in fruntea tarii, NE MERITAM SOARTA!

  • Reply
    Alexandra
    30 septembrie 2012 at 16:20

    Lucrez si vorbesti in spatele meu la un televizor…Esti „gand la gand” cu asteptarile mele, esti bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *