Bijule, ori sîntem golănași/bandiței mici, ori nu mai sîntem?

Pe 13 octombrie 2010, miercuri cu noroc, premierul Boc a semnat Hotărîrea de Guvern prin care personalitatea excepțională a lui Ioan T. Morar a fost numită consul general la Marseille, France. Firește, odată cu personalitatea se va transfera în Franța și corporalitatea aceluiași Morar. Mă refer la corporalitatea aia care lunea, la bule, la Cațavencu, strîmba din nas la glume cu Băsescu sau Udrea, se tăvălea pe jos doar-doar le-ar fi întors din pagină și îi aplica lui Bușcu un masaj salivar la coarda sensibilă. Merita să încerce, nu?
Ei bine, despre chipul cioplit al lui Morar, el presidente Băsescu, șeful lui Biju a opinat recent că s-ar fi dedat la perversiuni auriculare cu ziariștii lui SOV: „Războiul dintre Băsescu şi Vântu nu are nimic din clarificările de început ale capitalismului. E o trîntă golănească în care doar unul poate fi golan, fiindcă celălalt e şeful statului. Un stat curios, care trage cu urechea la convorbirile private, un stat publicist-comentator, care publică şi editează aceste convorbiri, un stat abuziv, care calcă peste drepturile omului, în fine, un stat care îşi ascultă şeful şi pocneşte din călcîie la ordinele lui.”.
Ceea ce mă face să cred că următoarea stenogramă a unei discuții SOV – Bușcu va arăta așa:
„SOV: Doruletu’, e in firescul lor povestea asta, dar nu mai vreau de acuma sa-mi spui ca nu ai putut sa strunesti organizatia, ca nu stii cine ce a zis, ca nu ai putut sa-l tii pe ala sa nu faca scandal. Ma doare in p…a, il dai afara. In momentul in care unul isi permite sa incalce strategia grupului de presa Realitatea Catavencu, ala pleaca acasa fara niciun fel de alta dispensa, de interventii, de rugaminti, de stai, domnule, ca se potoleste… mi se rupe p…a! Aia cand isi lanseaza consulul la Marsilia?
DB: Acuma ies cu el.
SOV: Vezi tu, la astia care au plecat la PDL, trebuia sa le atasezi si un om de incredere al nostru, sa fim si noi inauntru, acolo.
DB: Este, dar este si unul de-al lor aici, il stiu. Abia a asteptat sa plece Biju, repeta aport-uri si gudurari de cînd a aparut zvonul in presa cu consulatul.
SOV: Da.
DB: Mie imi displac chestiile astea.
SOV: Dupa cum ai vazut, nu trebuie sa-ti displaca, trebuie sa fii foarte atent la chestiile astea.”

You May also Like...

Ponta duce în Guvern mafia fondurilor europene pentru agricultori
30 martie 2013
Profitul SMURD: 5,7 milioane RON în 2010 și 3,1 milioane RON în 2011
10 ianuarie 2012
Sînt javră bătrînă, doamnă, plinul mă știe pe de rost
1 iulie 2011
8 Comments
  • Reply
    postacu scelerat
    22 octombrie 2010 at 13:53

    orisacariule sint total de acord cu tine.
    da te rog io, nu uita sa ii puneti lampa in ochi si lui toma. sau sa faceti fiecare din voi cite un interogatoriu cu propria constiinta. sa o bateti la talpi pina va raspunde daca totusi nu cumva kamikaze e tot al lui vintu.

    • Reply
      prisacariu
      22 octombrie 2010 at 13:58

      eu înțeleg că ai dubii în ce-l privește pe toma, de cînd cu chestiunea oengeurilor care vor nu știu ce în privința stenogramelor. dar să spui că revista „kamikaze” e tot al lui vîntu e o tîmpenie, iartă-mă că-s așa direct. o foarte mare tîmpenie.

  • Reply
    postacu scelerat
    22 octombrie 2010 at 14:07

    nu stiu ceul spus de ongul lui toma e un protest impotriva interceptarilor abuzive facute de securitatea dictatorului. imaginea lui toma se rasfringe asupra imaginii kamikaze. era de bine ca sa zic asa, va atrageam atentia ca aveti o problema de marketing.
    multumesc pe bune ca nu-mi stergi comentariile asa cum face cucui, specialistul in marketing si bucatarie.

    • Reply
      prisacariu
      22 octombrie 2010 at 14:13

      pricep ce spui. eu, de pildă, nu am o problemă atît cu toma, cît cu asociații lui din protestul ăsta oengistic. cu alistar, de exemplu, catastrofalul impostor care se dă sărac și deștept, dar e arghirofil pînă în măduvă, neprofesionist și ciugulitor la sînge

  • Reply
    postacu scelerat
    22 octombrie 2010 at 14:27

    este cartelul de onguri pe care vintu la folosit in povestea cu prefraudarea: toma, pirvulescu, alistar. prietenia e veche cum ar veni. in paralel alistar e inpins in csm. oricum, chiar daca doare la portofel, poate ca ar fi mai bine ca toma sa-si bage picioru in gips pt. o vreme. cel putin pt. imaginea voastra ar fi mai bine.

    • Reply
      Green is the new red
      22 octombrie 2010 at 16:55

      Postacule, multi au dubii in ceea ce il priveste pe Toma. In ceea ce priveste subiectul SOV la Kamikaze, e exclus. Ti-as zice eu cine baga bani, dar nu vrem sa facem treaba spionului :))
      Oricum, ne mai auzim pe undele scurte si ultrascurte.

  • Reply
    heblu
    22 octombrie 2010 at 17:52

    deși în ceea ce-l privește pe morar aștept chestii mult mai grele, pot spune că începe să-mi placă de voi. cred că în foarte scurt timp o să încep să cumpăr și ziarul. m-am cam săturat și eu să tot citesc dilema pe weceu.

  • Reply
    Basencu
    27 octombrie 2010 at 0:01

    Stii de ce e trimis la sau in „post”la cateva luni de la nominalizare?
    A ras de toti securistii. Sa l sune pe Priboi ptr consultanta sa i aline emotiile si pregatirea specifica. Hai liberare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *