Gata, am ieșit și din recesiunea print-ului

Nu l-ați crezut pe Boc cînd a zis că am ieșit din recesiune, nu? E, rău ați făcut: azi, Doruleț-batistă de la Academia Cațavencu a cumpărat marca scoasă la vînzare de lichidator cu peste 1,6 mil EUR. În nume propriu. Ceea ce înseamnă că, la un profit mediu de 10.000 EUR lunar, își va scoate banii investiți pe achiziția asta în vreo 14 ani. Sau în șapte, dacă profitul mediu lunar e dublu, adică 20.000 EUR. Iar asta presupune ca încasările lunare ale săptămînalului, din vînzare și publicitate, să fie de 70-80.000 EUR. În fiecare lună, fără excepție. Dacă nici asta nu înseamnă ieșire din recesiune, atunci nu știu ce mai e. Sau, mă rog, ar mai putea fi o economie care duduie, vorba lui Tăriceanu.
Privită din alt unghi, povestea e așa: de banii ăștia se plătesc niște salarii restante (mărunțiș) și aproape jumătate din datoria de cam trei milioane euro către ANAF. Restul de 1,5 milioane EUR la Fisc rămîne paguba statului, iar de alte trei milioane euro niște creditori privați se vor linge pe bot. Definitiv. Așa că, după calculul ăsta, batistuță a făcut o afacere foarte bună: avea datorii de peste șase milioane, dar a scăpat cu plata a doar 25% și acum este curată și uscată, numai bună de o nouă muie (conform stenogramelor SOV – Doruleț). Talent, aș zice. Nu chiar har, ca la Vîntu, dar o tehnică bună, în orice caz.

You May also Like...

EXCLUSIV PENTRU CEI CARE ȘTIU SĂ CITEASCĂ: motivul OFICIAL pentru care a venit Victoria Nuland la București
15 ianuarie 2014
Numai pentru cei care au luat Bac-ul
5 iulie 2011
Crin sau perdantul disperat și mic
24 septembrie 2013
4 Comments
  • Reply
    AntiGelu
    26 mai 2011 at 15:53

    A cumparat in nume propriu propriu sau propriu pe ONG? Ca sa stim si noi la ce etaj din vila de la RA-APPS a lui Dorulet va pune pancarta cu firma pe perete.

  • Reply
    Alex Cautis
    26 mai 2011 at 20:51

    încă n-a dat banii și nici nu cred că-i va da. Asta cred că intenționează ca ultimă schemă. Azi la Money Channel a spus că nu are banii ăștia dar că în cîteva zile speră să facă rost de ei:-)

    • Reply
      AntiGelu
      26 mai 2011 at 22:20

      Omul a dat sfoara in tara ca el si colegii au o parte din bani si asteapta cu totii (cu batista in mina, normal) un partener interesat.
      Adica, vorba aia: pis pis pis…poate pricepe motanul. Felix adica.

  • Reply
    zboc
    27 mai 2011 at 0:35

    lefter si orfan, cu mica publicitate sub brat, dorulet tre sa inchida gogoseria si sa vanda din batiste?
    nice,si-o merita!
    oricum, de business se izbeste ca musca de geam.cu vantu sau fara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *