10.000 EUR lunar, venit de sindicalist

Habar n-am dacă-i bine sau rău, dar atît cîștigă Marius Petcu, președintele CNSLR „Frăția”. Opinii, sugestii, reclamații?
P.S. Ca să vezi, na!

You May also Like...

Băsescu e un om rău
14 mai 2010
Adevărata grozăvie a șefiei Senatului pentru PC: Felix, președintele României
14 februarie 2014
O idee foarte năstrușnică a lui Băsescu
18 ianuarie 2011
17 Comments
  • Reply
    AntiGelu
    9 noiembrie 2010 at 16:09

    10 de mii „declarati”, ca unde curge asa, mai si pica…destul.
    Oricum, ca fratii astia din sindicate, cum isi dau intre ei imprumuturi. De, daca nu se gaseste nici o matusa mai avuta la nevoie.
    Cam mici salariile daca omu isi permite doar dupa 5-10 ani sa bage milioane in pamanturi si case, dintr-o slujba de functionar.
    Aproape ca ii inteleg de ce in ziua motiunii au iesit astia cu mugetarii in strada…rasplata a venit tacit si imediat. Poate se trezesc si astia, sa vada cine „ii conduce”, desi ma indoiesc.

  • Reply
    KAKA MIZE
    9 noiembrie 2010 at 16:43

    Fiecare fura de unde poate si cit poate, ca nu toti sint bancheri sau in guvern. Daca tu ai gasi un milion de prosti care ti-ar da banii astia „ca sa-i reprezinti”, nu le-ai lua banii ? Eu le-as cere si spor de rusine, ca e jenant sa fii seful prostilor.

  • Reply
    baby jane
    9 noiembrie 2010 at 21:17

    subtireanu! n-au ambatz sindicalistii astia daca la anul n-au macar 1 reprezentant in top 10 salarii.
    jenibil!

  • Reply
    Nicolae
    10 noiembrie 2010 at 5:30

    Da’ Nistor, Nistor cat cashtiga? Ca dupa cum se poarta, se pare ca Petcu ar fi un biet sarantoc pe langa el. Sau, pe invers, vrea sa-l ajunga pe Petcu?

  • Reply
    John DOE
    10 noiembrie 2010 at 7:20

    A! Era să uit! Ăăăă… cum se începe? A, da! deci:
    „Eşti vândut lu’ Udrea! Cum te iei tu, după ce ai supt atâţia ani de la mogul, de altul care trăieşte şi el, săracu’, greu, ca noi toţi pălmaşii ţării, aşa cum poate! Te dai cu chioru’! Ieşi afară din ţară, intelectual închipuit ce eşti! Adevăraţii intelectuali or să-l dea jos pe pirat, şi lasă că vă vedem noi atunci! Pedelistule! Huo!”
    😀 😀 😀 😀 😀 😀
    P.S. Îmi cer scuze că am scris textul de mai sus fără greşeli gramaticale şi fără mâncărimi de litere… Cam taie din savoarea de autenticitate, dar doar atâta mă duce capul. 😛
    😀 😀

  • Reply
    aniela
    10 noiembrie 2010 at 9:46

    sanitas percepe cele mai mari cotizatii ,adica 1% din venitul brut realizat, ceea ce este triplu fata de cat cotizeaza alti sindicalisti de la alte confederatii.Daca vrei sa te retragi esti amenintat si esti urmarit pas cu pas. Niste EXCROCI!!!!!!!!Daca lumea n-ar fi atat de proasta ,nici smecherii astia n-ar fi ajuns aici.

  • Reply
    spik
    10 noiembrie 2010 at 15:13

    in mod evident mafia sindicala are acces liber pe platourile televiziunilor celor doi moguli.de acolo la clasa politica si in labirintul afacerilor cu statul.s-au acoperit de legi si se au la mana unii pe altii.povestea-i veche, personajele aceleași. trist e ca se vor gasi imbecili ce pot lacrima pentru mafioti arestati.cazul solomon te blocheaza.

  • Reply
    pisidista
    11 noiembrie 2010 at 0:08

    sa va spun cum s-a intamplat la scoala politica a psd din 2008. pitipoancele au fost cazate la hotel Oxford in Mamaia ,acolo unde erau si membrii marcanti ai partidului, Negoita, Banicioiu, Ponta, Dragnea. Membrii de partid erau cazati la Hotel Flora, va dati seama ca cei din conducere trebuiau cazati separat deoarece aveau program educativ noaptea cu missele. In ziua concursului Banicioiu se dadea de ceasul mortii cu o hartie in mana cu fetele care trebuiau sa castige, ele erau atent selectionate in ordinea prestatiei artistice din camerele bossilor. Dragnea avea preferata lui la fel si Mazare, pana la urma a iesit cea careia i s-a promit titlul, cea mai sarguincioasa pezedista.

    • Reply
      prisacariu
      11 noiembrie 2010 at 1:30

      de unde știi cum s-a întîmplat? ai fost acolo?

      • Reply
        pisidista
        11 noiembrie 2010 at 1:43

        da, poti verifica ce ti-am spus. dupa acea paranghelie politica a aparut si filmuletul cu alta pesedista de frunte, domn dragnea stie mai mult 🙂

        • Reply
          prisacariu
          11 noiembrie 2010 at 2:01

          și nu vrei să-mi scrii un mail cu ceva mai multe detalii?

          • pisidista
            11 noiembrie 2010 at 2:09

            stii ce e culmea??? sunt foarte multi din presa care au participat la acel „eveniment” si se feresc sa spuna tot ce au vazut. probabil diurna pentru ei era mai consistenta. iti propun sa te documentezi

          • prisacariu
            11 noiembrie 2010 at 2:14

            pai, multzam de propunere:D, da’ daca tot stii cite ceva n-ar fi amabil din partea ta sa ma ajuti? mai cistigam niste timp

  • Reply
    ambrozia
    11 noiembrie 2010 at 0:50

    Felicitari Prisacariu, te urmaresc cu multa atentie, oare cei din invatamant nu -i calaca pe urme lui Petcu. Mie mi se par cam suspecti, mai ales Nistor, de aceea nu am iesit in strada, nu am fost de acord cu greva.Suntem multi cei interesati de stiri adevarate, care nu ne lasam manipulati si care mai urmarim si alte posturi tv in afara de relitatea.

    • Reply
      pisidista
      11 noiembrie 2010 at 2:03

      claudia petcu sotia acestui infractor, petcu , a candidat in 2008 pe listele psd intr-un colegiu in sectorul 2. sa ne spuna din banii cui si-a platit campania, ce chiolhanuri tragea la rest. riviera, parcul national, unde invita toti administratorii de blocuri, directorii de scoli, etc. Ontanu stie mai bine 😉

  • Reply
    Octavian Brichis
    12 noiembrie 2010 at 9:32

    Ne trebuie un justitiar scapat de serviciile de informatii pe strada cu o pusca cu luneta ca sa mai faca putina ordine! Un justitiar plin de „romanism”! Primeste informatii de la revista Kamikaze si actioneaza! Poate nu o sa le mai arda unora sa fure poporul si sa prostesca si mai mult populatia! Ma asteptam la emisiunea de la B1 TV sa vina Politia in emisiune si sa-i puna catusele in direct dobitocului de „om de afaceri” care i-a dat bani lui Marius Petcu sa distruga o parte din sistemul sanitar! Cealalta parte a distrus-o Udrea prin contractele lui Cocos cu spitalele! Deci sa dam drumul lunetistului justitiar pe strada! Cineva trebuie sa faca dreptate, si se pare ca numai asa se mai poate!

    • Reply
      prisacariu
      12 noiembrie 2010 at 12:27

      cam drastic:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *