Cît a cîștigat oficial Predoiu din afacerile cu Sima și de ce riscă să fie investigat de ANI

Aseară, la postul B1 TV, am arătat că fostul ministru Cătălin Predoiu nu s-a prea omorît să facă public contractele cu firmele lui Cristian Sima, camuflîndu-le prin declarația de avere. O fi avut el motivele lui. Pînă le vom devoala, aveți la dispoziție înregistrarea emisiunii mele de aseară aici.

You May also Like...

Bruxellezii au un singur maidanez. Și ăla din bronz
9 mai 2011
"USL în fața înfrîngerii"
15 iulie 2012
Dosare penale de peste 300 milioane RON pentru stopaj la sursă la CFR Marfă
21 iunie 2013
10 Comments
  • Reply
    Nicolae
    14 octombrie 2012 at 17:54

    Am vazut-o aseara. Pentru inceput este bine, dar parca ai fost cam rigid si speriat de curgerea timpului. Nu ai lasat doamnele, invitate de mare calitate, sa mai bata cate putin campii cu zorzoane. La obiect. In rest iti doresc la mai mare. Buna faza cu ANI: toti se asteptau sa alini suferintele inselatilor, si tu pac, sa le planga ANI de mila.

  • Reply
    Alexandra
    14 octombrie 2012 at 19:39

    @ Prisacariu
    E foarte bine ca poti pune inregistrarile
    Asa m-am obisnuit si eu: rau si nemilos! 🙂 Daca te-as surprinde moale si bland m-as gandi ca te simti rau
    Cel mai bine e in costum, chiar daca poate de asta spun unii ca pari …rigid
    La prima emisiune e mai greu, dar tocmai a trecut!

    • Reply
      Nicolae
      14 octombrie 2012 at 20:11

      Eu sunt unul, nu „unii”!. Rigiditate in sensul ca le taia elanul verbal cu intrebari din alt subiect, sau mi s-a parut mie. Poate si de aici imaginea ca este in urma cu timpul. Este posibil ca la un subiect, invitata sa fi inceput raspunsul cu abureli urmand a da „interesant” mai catre sfarsitul raspunsului, pe care insa nu-l mai apuca. Pentru mine, care nu cunosteam amanunte despre subiect, sau stiam cate ceva dar insuficient, inca mai asteptam informatii. Poate au fost mai multe subiecte decat timpul afectat…. . Oricum, repet, imi place.

      • Reply
        Nicolae
        14 octombrie 2012 at 20:14

        Scurta adaugire.
        Rigiditate in sensul ca le taia elanul verbal cu intrebari din alt subiect, sau din acelasi subiect alte precizari, sau mi s-a parut mie.

        • Reply
          Alexandra
          14 octombrie 2012 at 21:31

          ok 🙂

  • Reply
    le banel
    14 octombrie 2012 at 21:52

    meritau si partea a doua.le-ati incins si ati dat off cand urma tante vintan sa-l faca praf pe gadea.pai-i frumos? ce d’zeu, era zambata seara.

  • Reply
    ion ionescu
    15 octombrie 2012 at 18:14

    Mie mi se pare ca din toata tevatura asta legata de Sima, cel mai sifonat a iesit Daianu (in ceea ce priveste reputatia sa de mare cunoscator intr-ale finantelor). Sa fii tu ditamai specialistul si sa poata sa-ti subtilizeze unul, oricat de pregatit, agoniseala de-o viata, e naspa rau de tot. Nu-i transmitea ala informari periodice? N-a mai verificat si el, din cand in cand, sa vada ce-i cu banii lui? Pai, daca tinea mai mult mandatul lui de ministru de finante, la cat se pricepe, punea tara pe butuci. Se vede treaba ca-i diferenta mare intre teorie si practica

  • Reply
    Alexandra
    15 octombrie 2012 at 23:32

    @ Prisacariu
    Cineva va trebui sa se ocupe si de relatia Bogdan Chireac -Cristian Sima, precis sunt pe acolo lucruri interesante
    Prin telefon in direct la Sub semnul intrebarii se simtea o tendinta de „alunecare”, chiar la intrebari directe si tintite, deci ceva este!

  • Reply
    anette
    17 octombrie 2012 at 10:45

    Bogdan chireac si sts sunt cei mai borfasi dintre gazetari.Apritia lor,indiferent pe ce post,imi da o stare de disconfort vecina cu greata,asa ca schimb in secunda urmatoare canalul.Rar mi-a fost dat sa vad atata impertinenta afisata si debitari de platitudini ca la cei doi8 nemernici.

  • Reply
    Basencu
    20 octombrie 2012 at 21:58

    Barosane ai ajuns la postul care trebuie.
    Cu ghise nu prea merge sa fii inspector ani onorific.
    Apropo gasesti vreo asemanare intre tupeul lu blejnar in relatia cu preacuratii demnitari ai tarii si cel al sefului de la ani care la investire in parlament sta ca la bar cu coatele pe pupitrul presedintelui de sedinta al cd in ziua aceea intamplator roberta anastase.
    Intrebo pe codruta cum a obtinut doua credite ipotecare avand un singur bun imobil, daca a avut o locuita de la stat ca demnitar, si daca a avut a dat-o napoi.Altfel esti un adrian ursu pa invers.
    Apropo declaratie de avere ptr „particularii” care au venituri de la stat nu exista?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *