De ce vor americanii datele biometrice ale liderilor români

Printr-un raționament absolut logic de mare rafinament și fără fisură, am reușit să aflu ce este în spatele conspirației mondiale care a făcut ca americanii să ceară spionilor lor pripășiți din ambasada de la București datele biometrice ale politicienilor români. Deci, să o luăm încetul cu încetul. Mai întîi, a apărut informația că americanii îi spionează pe oficialii ONU. Și lumea s-a crizat, a încremenit într-un spasm și i-a arătat cu degetul pe imperialiștii de peste ocean, nesătui de putere. Apoi, fără aparent nici o legătură, a apărut această bombă nucleară a spionajului modern: americanii, de parcă nu le-ar fi ajuns deja violul asupra intimității ONU (huo, bă, abuzatorilor!), vor să știe și ce înălțime, greutate și culoare de ochi au bocii și bășeștii noștri (datele biometrice, deci).
Nu sesizați nici o legătură între cele două întîmplări, nu? Ei bine, în exclusivitate mondială și mai tare decît WikiLeaks, iată despre ce e vorba: americanii nu au făcut, de fapt, spionaj la ONU, ci lobby logistic (dar numai DUPĂ ce au cerut datele biometrice ale bocului) pentru ca Boc să primească un piedestal la tribuna Națiunilor Unite!!! E, ați înțeles??? Deci nu era pentru ei, ci pentru copilaș, clar!

You May also Like...

De data asta, Gâdea a fost doar prost, nu hoț: n-a știut sau n-a marșat la șantajul prestat de Sorin Alexandrescu
29 iulie 2013
Un alt tip de "șantaj" voiculescian: fundațiile măciucă ale lui Felix
5 iunie 2013
Cum se cîștigă alegerile în București
7 august 2011
7 Comments
  • Reply
    zulu
    3 decembrie 2010 at 15:48

    la cat de capitalisti-consumeristi is astia cre’ca vor sa faca (lame)action figures dupa venerabilii nostri ca sa aiba pe cine smardoi batman&co.
    macar asa invata si ciutanii americani ce-i aia geografie(chiar daca e lame)

  • Reply
    Nicolae
    3 decembrie 2010 at 22:42

    Este normal sa se cunoasca toate datele biometrice ale liderilor de oriunde. Puteau sa le ceara in mod direct de la SPP urile lor. Care-i treaba? Este normal sa se stie cat de inalt (H) trebuie sa fie piedestalul. In unele cazuri si cat de lat! Sau daca este cazul unul care sa se clatine… Ce draeq n-aveti stiri si bagati prostii d’astea? Ia veniti la tati la Braila ca nu mai plecati o luna d’aci. Ca materialele le duc io gratis!

  • Reply
    Nicolae
    4 decembrie 2010 at 5:41

    Da p’alu Nutzy nu le vor?

    • Reply
      Mihaeladragosteamea
      6 decembrie 2010 at 11:09

      Ba da dar masurile nu datele biometrice

  • Reply
    spik
    5 decembrie 2010 at 15:32

    in mod sigur, vestea cu datele biometrice,in imaginatia lui,a transformat piedestalu intr-o chestie ecvestra dintr-un film istoric.
    ce stim noi, acolo nu conteaza atitudinea, ci inaltimea si prohabu inchis!:))

  • Reply
    escu
    6 decembrie 2010 at 14:32

    la date biometrice intra si cantitatea de par de pe cap?

  • Reply
    AntiGelu
    6 decembrie 2010 at 20:24

    Din partea mea pot sa adune informatii si despre marca si marimea chilotilor lui Udrea.
    Atita timp cat nu incep sa adune si material ADN, e OK. Da’ daca se apuca sa il cloneze pe ilici zambarici, e cu scandal. Ma fac taliban si las la o parte cariera de baiat cuminte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *