Trădați în dragoste. Azi, Victor Ciutacu

Ciutacu suferă. Dacă ar avea un platou de televiziune la îndemînă, poate că i-ar da cu poșeta în cap, l-ar zgîria, l-ar scuipa, l-ar trage de păr. Și toate astea cu pasiune (nu că altădată nu ar mai fi jucat și el cîte un rolișor, să dea bine la cameră, dar de data asta totul ar fi sincer și greu, cum numai dezamăgirea fatală și consumată poate să fie). Cum, pe cine? Pe Mircea, dragă! Pe Mircea ăla pe care, în adresare directă, Victor îl acuză, îl demonizează, îl înjură de mama mamei lui (metaforic, desigur, dar în plin): „Ai frant destine, ai nenorocit oameni, ai aruncat milioane de oameni in ghearele disperarii si nu vrei sa admiti ca esti unicul vinovat. Singurul lucru intelept pe care l-ai mai putea face, dar n-am sperante ca-l vei si pune in practica, fiindca esti prea las pentru asta, e sa dispari, pentru totdeauna, din viata publica. Nu te gandi la istorie, esti prea mic pentru ele, nu vei lasa in urma ta mai mult de-o virgula sau un P.S. concesiv in manualele alternative. Esti condamnat sa figurezi la “si altii”…” (aici)
Dacă nu aș fi știut că e vorba de Geoană, mai-mai că mi-ar fi venit să lăcrimez, ca la o reeditare Brokeback Mountain, dar pe scenariul lui Țociu și Palade și filmat de Mircea Badea din șpagat. Așa, abia m-am abținut să nu fac pe mine de rîs.

You May also Like...

Turnătorul Felix îl compătimește pe judecătorul Dumbravă
17 ianuarie 2013
Capricioasa piți Udrea
7 aprilie 2011
RTV întărește statul cu banii pesedistului Negoiță
6 aprilie 2010
7 Comments
  • Reply
    rzv
    7 decembrie 2010 at 3:41

    e nu plinge el dupe mircea. el plinge dupe ce putea sa fie el si mircea i-a frint aripa::)))uitate cum fug de la antene…

  • Reply
    nelu
    7 decembrie 2010 at 13:11

    Nu e rau dar esti cam singur. Striga-le in redactie si celorlalti deja celebrul: „Mai cu Talent!”.
    Kamikaze 6,600
    Academia Catavencu 22,100
    Sa nu crezi ca am simpatii prea mari fata de Catavencu din zilele astea dar si voi sunteti jalnici.

  • Reply
    zulu
    7 decembrie 2010 at 13:27

    asta inca mai saliveaza pe-afara din gura si nu mai stie catre cine sa directioneze balele, o tara prea mica pentru niste glande salivare supradimensionate si hipersensibile(asa isi mai aduce aminte lumea de Pavlov)

  • Reply
    Coolsimex
    7 decembrie 2010 at 16:55

    Cine sufera? Ciumaku? :-))

  • Reply
    mi'cea geoana
    7 decembrie 2010 at 18:02

    sa trecem!…

  • Reply
    NewLevel
    8 decembrie 2010 at 15:54

    Pai Ciutacuru nu face decit sa se dezica. Atitea limbi in cur a dat ca i s-a inasprit limba si nu mai are simtul penibilului.
    Miine-poimiine la fel o sa se simta dezamagit si de Voiculescu, Antonescu, Nastase care numai au intinat nobilele idealuri ale jigodismului si o sa-l angajati la Kamikaze. Numa’ sa nu-l lasati sa va faca sex oral, ca nu vrea.

  • Reply
    Monex Scam
    14 decembrie 2010 at 2:33

    Daca te plimbi pe strazile unui oras cosmopolit cum ar fi New York Vancouver sau Paris poti fi surprins de diversitatea oamenilor pe care i intalnesti. Hai sa ne gandim la Bucuresti unde au aparut desi inca destul de discret oameni din culturi total diferite de cea romaneasca chinezi sau coreeni libanezi sau africani se amesteca printre noi ne adopta moda si limbajul ne primesc in restaurantele lor si muncesc cot la cot cu noi. – Folosesti orice obstacol pe care il intalnesti pentru a intelege situatiile ulterioare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *