Megapenibilul domn Geoană

Încep prin a-mi cere scuze față de inteligența voastră, pe care v-am insultat-o în titlu: de dragul parafrazei, l-am făcut pe Geoană „domn”. Or, noi toți știm că, pentru apelativul ăsta, e nevoie de un minim de bun-simț. În cazul lui Geoană, e vorba de acel bun-simț vecin cu conștiința. Pe care șeful Senatului nu o are. El, de fapt, nu e prost, cît inconștient că e prost. Abia asta îl transformă în ultramegahiperpenibilul care e azi. Da’ să trecem, vorba lui SOV, că nu asta ne interesează acum. Ci, la cestiune: la ce bună toată încercarea asta iluzorie a lui Geoană de a se justifica? Cui îi mai folosește? În cine mai poate lovi acum, după ce a trecut pînă și parastasul nopții prezidențiale a lui Geoană? Că eu mă tot întreb dar nu reușesc neam să înțeleg. Decît că, vorba poveștii, dacă a făcut-o cu capul lui, prost cap a avut, iar dacă l-a sfătuit cineva, prost sfat i-a dat.
P.S. S-au mai întrebat și alții aceleași lucruri și au găsit și explicații. La care, admit, mă gîndisem și eu. Doar că nu văd cum porcăiala asta din PSD ar putea să-i facă unui partid care încă e perceput (în 2010, după șase ani de opoziție!) ca fesenist, comunist și corupt vreun serviciu de imagine sau să-l urce în sondaje.

You May also Like...

Să ne-o mai luăm o dată-n Falcă
13 aprilie 2011
Poate ar fi timpul ca și Fiscul să ia Bac-ul
7 iulie 2011
Kamikaze. Revista "Kamikaze"
9 martie 2010
8 Comments
  • Reply
    ioan
    8 decembrie 2010 at 1:58

    SOV face legatura si ramane informat despre politicieni si oameni de afaceri prin femei. Tariceanu a avut purtatoare de cuvant o reporterita de la Realitatea. Sincai a trecut prin patul lui Dumitrescu. Cretuleasca l-a secondat in training si sfaturi pe Geoana in preajma prezidentialei din 2009 si nu se stie unde ar fi ajuns cu el Presedinte. Firme straine si interne au legaturi cu Vantu tot prin femei.

  • Reply
    Mihai
    8 decembrie 2010 at 12:08

    Daca il auzi pe Geoana vorbind pe teme „tehnice” de relatii externe de exemplu pare si sunt convins ca este un om capabil care stie despre ce vorbeste. E o placere sa il asculti. In politica insa -asa cum este ea pe meleaguri mioritice – este penibil intradevar. N-are stofa.
    Deci da, este megapenibil, dar cu un axterix: in politica autohtona.

    • Reply
      bella
      8 decembrie 2010 at 13:56

      vrei sa spui ca geoana e destept afara si prost in tara? iti spun eu ,asta e un dobitoc (genul in care femeia se reguleaza cu altii tinindu-l pe el de mina) si atit!

      • Reply
        KAKA MIZE
        8 decembrie 2010 at 15:12

        Geoana e un prostalau, de acord! Noroc cu Basescu ca repereaza onoarea masculilor si o cotzaieste pa Udrea, pa care a intins-o tot Buzau’ si comunele limitrofe, plus ce-a mai agatat ea prin Bucuresti. Pina si ramolitu’ ala de Berlusconi e mai baiat de baiat cu curvele decit labaru’ asta penibil de Basescu.

        • Reply
          bella
          8 decembrie 2010 at 15:52

          ce legatura are prostavanul cu base (in discutia asta)? hai ,un exercitiu de imaginatie(vb. lui turcescu): era prostovanul presedinte acum,cam cum ar fi fost? hahahaha!! nici nu vreau sa ma gindesc!!!

          • KAKA MIZE
            8 decembrie 2010 at 16:14

            Are, ca barem Geoana, care e la fel de dobitoc, nu e la fel de nesimtit ca vaporeanu’. Sa hahaiti bine!

  • Reply
    zulu
    8 decembrie 2010 at 15:10

    prostanacu’ asta oare nu stie ca umblatu’ lui cu batista pe la prohabu’ lu sov si a lu’ moscova in prag de tur decisiv al prezidentialelor duce la prabusirea totala a credibilitatii, for evar and evar?
    si daca stie poate ca nu vrea decat sa inflameze fsn-ul din 2 motive:
    – in fsn mai sunt si alti prostanaci care-l vor crede si-l vor sustine in prostanacia lui
    – stiind ca e pe butucii vietii lui politice gandeste „dupa mine, potopul!”, caz in care isi adauga in palmares si titlurile de machiavelic/ofticat/jegos etc., adica halena intelectuala din spatele zambetului poleit al unor „diplomati” de cariera dar si din spatele majoritatii „politicienilor” romani

    • Reply
      spik
      8 decembrie 2010 at 16:37

      a mai fost si acel 3-0 de la timisoara,idee la care au marșat si prostanacu de crin cu iohannis.sa nu-i uitam.iar in spatele lor erau numai ticalosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *