ANAF-ule, ia spală matale și banii negri ai deputatului Rizea!

Deci, dragi compatrioți, the war on financial terror has begun! Așadar, ești corupt, hoț, bagabont pă partea economică, a.k.a. bogat? Atît ți-a fost fraiere, noi, statul, te-am pîrlit de nu te vezi: ți-am tras o impozitare cu 16% pe averea din furat de nu se văd procurorii din spatele dosarelor pe care oricum nu aveau chef să ți le facă! Nu vă impacientați, vorbim despre ultima gogoriță de adormit bibilicile degerate a Guvernului.
Și, pentru că-s cetățean model și vreau să ajut statul, îi sar în ajutor. Și îi servesc, pe tavă, primul caz de impozitare cu 16%. E vorba de deputatul Cristian Rizea, săracul bogat al politicii care, din leafa lui de parlamentar, se dă cu un merțan nou prin oraș, are (sau a avut, pînă de curînd) Ferrari și, conform tabloidelor, își face vacanțele pe la Monaco (sau Monte Carlo?). Deci, iaca, Blejnare, avere afișată căcălău (ca să zic așa, că aduce noroc), dar bani cîștigați legal abia de o flatulație anemică. E, ce zici, se încadrează la ilicitul ăsta de tip nou și jigărit? E, lasă, nu-mi mulțumi, știu că o faci din complezență, te pup și eu.

You May also Like...

Da' consultanța de un milion de euro trimiși în Cipru de Realitatea e tot comandă politică?
3 iunie 2010
2013, fatidic pentru presă: Mediafax Group are datorii la Fisc de 8,2 milioane RON
16 iunie 2013
Pivniceru la Justiție?
6 august 2012
7 Comments
  • Reply
    KAKA MIZE
    31 decembrie 2010 at 10:32

    Asta-i o hamsie amarita pe linga pestii aia mari care au ciordit la greu, probabil ca adevaratii se uita la el ca la un taran care si-a tras adidasi si geaca de firma, comanda homar la Negresco si cere si nijte mujtar, mincatz-ash . Daca tot vorbim de hoti si bagabonti, poate aveti o explicatie pentru reclama pe care o faceti tilharilor de la Cetelem, pe linga care ai lu’ Camataru sint copii cu suzeta-n gura. E chestie de bani, da’ si banii astia au pretul lor.

    • Reply
      prisacariu
      31 decembrie 2010 at 12:17

      e adevărat, o hamsie, da’ e prima care mi-a venit în minte.
      cetelemgeni, codrule? că nu înțeleg despre ce e vorba, fac eu reclamă la ceva aici?

      • Reply
        KAKA MIZE
        31 decembrie 2010 at 13:50

        Pe blog, care e patria mica, nu, da’ pe site, care e patria mare, da, acolo e o reclama cu niste cetelemi care vor sa fure bani multi de la prostii care pun botu’. Sint verzi, semn ca fura ca-n codru si seamana la ochi cu Ialomitianu (pe bune !). Bagabontii umbla cu hiclenii jidovesti si tupeu frincesc si ii scot datori pe viata pe prostii care se imprumuta de la ei. Pentru ca nu are lobby la Isarescu si nici piariste si comuncatori buni, camataria tiganeasca care e proasta si da spaga numa’ la politie, dar e mult mai avantajoasa si mai omenoasa cu datornicii, va fi scoasa de pe piata, lasindu-ne la cheremul strainilor.

        • Reply
          prisacariu
          31 decembrie 2010 at 14:01

          bre, da’ cetelemii astia-s ilegali?

          • KAKA MIZE
            31 decembrie 2010 at 14:59

            Sint legali. Ce, jupuiala bancilor si minarelile cu dobinzi, comisioane, rate preferentiale de schimb si toate magariile care le fac, nu-s tot legale? Impozitele pe orice, taxa pe apa pluviala, taxele de inmatriculare, CAS, taxa tvr si toate melioardele de taxe si impozite, nu-s legale? Se da lege/ordonanta/ asumarea raspunderii ca guvernu’ poa’ sa ne futa-n gura si e legal. D-aia spuneam ca mafia tiganeasca e mai blinda, ca inca nu-i legala si se misca mai cu frica, da’ nu-i timpu’ pierdut sa-si traga si ei o lege. Hai, ca m-am inervat si tre’ sa ma odihnesc, ca la noapte ma imbat. E legal, ca-i revelion. La multi ani cu sanatate !

  • Reply
    AntiGelu
    31 decembrie 2010 at 13:57

    Eu propun sa incepem cu domnul „sarac oficial” Ion Iliescu. Tot nu crede bolsevicul in Craciun sau „Sfinte Sarbatori”, deci nu deranjam. Si sa continuam cu colegul dansului, Ion Tiriac.

  • Reply
    loki
    31 decembrie 2010 at 16:23

    ia spune priscariule esti cumva din pascani? si daca nu ai inteles pana acum ca virgula coruptia si hotia este „visul”rromanesc nu ai inteles nimic din filosofia poporului rromanesc. ia citeste mata „din Tara magarilor” de St Zeletin. bafta dello-dello!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *