Dujmanii-mi poartă pică, că n-au valoarea mea: cititori de la Bank of America!

Hai să vă salut cu o mantră de sezon, mai cunoscută și ca „la mulți ani, băăăăăă!!!”, și să-mi urez o relație foarte strînsă cu niște cititori de-ai mei. Cu niște oameni, deci, cu care pînă acum am avut relații strict virtuale. Și mă refer la oamenii ăia de la Bank of America. Care, din motive numai de ei știute, au intrat la mine pe blog anul ăsta. Uneori zilnic, alteori săptămînal. Judecînd după ce au citit (și anume ce scrisesem în ziua aia), înțeleg că nu căutau ceva anume, ci doar să mai uite de milioanele alea de USD cu care trebuiau să lucreze zilnic citind ceva despre lei noi (via politică românească, se înțelege).
Nici nu știu ce să zic: poate intrau pe blog pentru că voiau să-mi propună să-mi pun economiile la ei? sau doar ca să-mi ceară sfaturi despre salvarea economiei mondiale afectate de criza globală, dar n-au îndrăznit? ori, zic și eu, ca să se laude la colegi că în țara lui Dracula există internet și oameni care-l utilizează ca să scrie într-o limbă bizară despre prostii politico-tribal-bugetare?
Habar n-am! Dar rămîn deschis la sugestii și oportunități, cer și ofer seriozitate. Și, desigur, aștept provincia!
P.S. Conform Google Analytics, bancherii ot America cu cele mai multe vizite la mine pe blog sînt din Charlotte, New York, Los Angeles, San Marino și Beverly Hills. Așa să-mi ajute In God we trust de pe biletele de bancă!

You May also Like...

Bătrîneii lui SOV și Tatulici
10 septembrie 2010
Complicele
16 iunie 2010
Comunicat de presă
16 martie 2010
1 Comment
  • Reply
    KAKA MIZE
    1 ianuarie 2011 at 19:03

    In gold we trust, asa e corect, iar hirtiile alea in curind au sa fie ceea ce spui, adica bilete de banca cu care poti sa te stergi la cur, nu bani. La multi yuani, ca astia-s bani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *