Ministrul Predoiu, urmărit prin Interpol

Conform site-ului Ministerului Justiției, ultima conferință de presă a ministrului Cătălin Predoiu a avut loc acum aproape o lună, pe 13 decembrie 2010. De atunci, Predoiu a dispărut fără urmă. Anterior, totuși, părea că lucrează: în octombrie se temea că Europa o să ne da cu MCV-ul la gioalele lui Schengen iar în august, deci înainte de octombrie, dădea declarații de vară cum că o să bea cafele mai des pe tema MCV. Și nu întîmplător: conform sursei citate anterior, Predoiu e unul din cei care ar fi trebuit să ne scape de mecanismul ăsta. Pentru că, printre altele, „La începutul lunii februarie 2010, a fost înfiinţată Comisia inter-instituţională pentru monitorizarea îndeplinirii obiectivelor cuprinse în Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV), comisie care funcţionează sub coordonarea ministrului Justiţiei şi este formată din reprezentanţi ai tuturor instituţiilor care au responsabilităţi în îndeplinirea obiectivelor stabilite în cadrul MCV”.
Rugăm deci Poliția Română ca, avînd în vedere cele de mai sus – și numai după ce scapă de trauma pricinuită de atacul feroce al lui Vadim asupra unor purtători de cașchete – , să sesizeze Interpolul în legătură cu dispariția ministrului Cătălin Predoiu. Sau, dacă le e prea greu, măcar să dea un telefon la Resursele umane de la Ministerul Justiției și să întrebe dacă ministrul mai ia salariu au ba.

You May also Like...

De ce lui SOV îi e mai bine la pîrnaie
8 noiembrie 2011
"Transparența" de la Secretariatul General al Guvernului, o bătaie de joc
2 mai 2013
KMKZ EXCLUSIV: Severin a furat cu copy & paste
16 iulie 2012
6 Comments
  • Reply
    ciprikus
    6 ianuarie 2011 at 9:34

    Sa fereasca Domnul Dumnezeu cel Bun si Atotstiutor sa se ridice MCV de pe tara noastra !!!!! Doamne nu ne lasa macar cu asta .Sunt foarte serios…

  • Reply
    Nicolae
    6 ianuarie 2011 at 10:29

    MCV-ul asta nu-i o varianta de autoturism Mazda? cu 7 locuri?

  • Reply
    John DOE
    6 ianuarie 2011 at 11:33

    Bă, asta-i reclamă ascunsă la Logan MCV. Şi cred că Germania e supărată că se vând multe dinastea la ei. De aia nu ne lasă în Şengăn.

  • Reply
    AntiGelu
    6 ianuarie 2011 at 17:13

    Nu se mai vand MCVuri mai deloc, mergeau bine doar cu discount la „rabla”.
    Predoiu e undeva pe o plaja alba cu alba albastra si limpede. Omul trebuie sa isi cheltuie cumva banii si sa se refaca dupa stresul legii „parlamentar=avocat”.

    • Reply
      John DOE
      6 ianuarie 2011 at 19:47

      @FürErwärmung: Mergeau bine cât erau în garanţie. 😛

      • Reply
        AntiGelu
        7 ianuarie 2011 at 1:13

        Ca sintem intre pretenari, sa lamuresc putin etimologia lu’ „Antigelu”.
        Stiu ca-s luat drept om cu motoare la cap, dar „AntiGelu” nu are nimic de a face cu solutia aia de se baga iarna sa nu inghete apa.
        El vine de la „anti Gelu”, Gelu fiind ala din „Gelu Romanu”…de cand asta e mai mult Dorel m-am facut si eu anti Dorel, deci AntiGelu.
        @JD: Frostschutzmittel 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *