Ursu și cu Stancu, cel mai prost bancu'

De Valentine’s Day, în urma unor promptere-n cap între SOV și Ghiță, Adrian Ursu și Oana Stancu au primit, în semn de iubire, niște blow job-uri. Dar, pentru că un blow job în fund (scuzați suprarealismul licenței) e doar un alt job înainte, cei doi s-au și transferat la Antena 3.
Astea fiind faptele, să analizăm motivațiile și consecințele. Imediat după mazilire, StancUrsu s-au plîns că li s-a tras de la Blejnar, șeful ANAF: „Sebastian era presat de putere, de controale ANAF, că se plângea că a fost discutat cazul lui în CSAT şi că dl. Băsescu le-a reproşat amicilor lui Sebastian din arcul puterii că nu au pus Realitatea cu botul pe labe aşa cum au promis, astfel încât managerul Realităţii a cedat şi a predat televiziunea puterii făcând primul pas: înlăturarea celor doi incomozi de la Ora de foc. Cei care, cu câteva zile în urmă, l-au “şifonat” pe dl. Blejnar, preşedinteleANAF, făcându-l să mărturisească implicări suspecte în cazul Baaklini, cei care au supărat-o pe doamna Udrea cu dosarul ALRO, aducând o serie de documente importante din dosar etc” (de aici).
Deci, ne-am fi așteptat cu toții ca, după plecarea cuplului de aur al scatomediei românești de TV, Blejnar să fie mîngîiat pe cap, pupat în cur și masat la tîmple de RTV. Cînd colo, ce să vezi? Muie, muie și iar muie. Ăsta e doar un caz, dar astfel de pilde sînt zilnic la RTV. Inclusiv aseară a fost la fel: muie, muie și iar muie nu numai la Blejnar, ci și la directorii de sub el. Așadar, cam ce motiv de concediere să fie că te-ai luat de Blejnar, cînd și acum Blejnar e făcut troacă de porci? Păi, nu e, Ursu și Stancu s-au dat eroi în loc de erori.
Dar să trecem la A3, locul în care s-au dus procurorii lui Blejnar. De data asta, ne așteptăm să vedem adevăratele dezvăluiri despre Blejnar, marca UrStancu, continuare de pe RTV. Dar nu vedem, pentru că Antena 3 e foarte preocupată să-i plîngă de milă lui Blejnar și să-i facă PR. Și nu numai A3, ci tot trustul. Iar acest exemplu (ce titlu frumos, dom’le, cîtă forță!) este suficient de relevant.
În concluzie: Ursu și Stancu au plecat de la RTV că nu aveau voie să-l belească pe Blejnar, care e belit, oricum, în continuare la RTV, ca să ajungă la A3, unde Blejnar e protejat. Băi, triștilor, luați-vă un serviciu serios!

You May also Like...

Cum ajungi în conducerea TAROM? Cumperi două apartamente de la Ponta
25 februarie 2014
Aliații ruși ai lui Dan Diaconescu, "clienți" mai vechi ai lui SOV
27 septembrie 2012
Eugen Ionescu: Note și contra-note de plată în Taksim
19 iunie 2010
8 Comments
  • Reply
    ilie
    11 martie 2011 at 13:59

    Eu le recomand munca in aer liber. undeva la tara, la sapa. Le face bine aerul curat, poate le mai limpezeste mintea.

  • Reply
    greenisthenewred
    11 martie 2011 at 15:16

    Pe Oana Stancu mi-o inchipui clar genul de femeie care nu se incurca cu batistele. La Ursu chiar sunt dubii mari, ar merge o investigatie pe subiectul asta. Pacat ca v-ati certat cu domnul Vantu, si vad ca nici cu domnul Felix nu sunteti intr-o relatie prea buna.

  • Reply
    fosta colega
    11 martie 2011 at 15:25

    foarte misto ai scris catalin… pe bune…si in plus, macar daca ar fi iesit din birou sa vada si ei cum e pe teren, sa afle niste lucruri, sa cauti prin dosare, nu sa te lauzi cum dezvaluirile altora, amaratii care alearga pe teren si sa te mai dai si miezul din fanta apoi…

  • Reply
    Don Corleone
    11 martie 2011 at 18:51

    Astept s-o vad si pe Cretulesca la A3

  • Reply
    maria
    11 martie 2011 at 19:07

    CUM SA SE OCUPE DE PIGMEIUL DE BLEJNAR ?ACUM SUNT OCUPATI CU SPALAREA SI USCAREA PRIETENULUI LUI CRIN SI PONTA:FELIX CEL NAPASTUIT DE CEAUSESCU,DAR MAI ALES DE DICTATORUL BASESCU SI JUSTITIA LUI…

    • Reply
      AntiGelu
      12 martie 2011 at 12:43

      La cat il „scuipa” Cartianu in Adevarul, o sa aiba ce usca la el.
      Si dai, si lupta…si pac! La Rasboiu! 😀
      Sa inteleg ca se intrevede o alianta intre PDL si PNL, cu Blaga si urmatoarea marioneta a lui nea puriciu?

  • Reply
    ioan
    12 martie 2011 at 16:00

    parca Ursu spunea ca a fost dat afara de la realitatea tv pentru ca Ponta vrea sa-si schimbe mogulul, nu? Au avut 2 ore in fata si n-au reusit sa puna in discutie lamuritoare afirmatia lui Ursu. Oana putin cam grasa este buna de bona, Ursu sa nu mai fie in preajma ei pentru ca sperie copilul.

  • Reply
    reader
    12 martie 2011 at 20:59

    super articol!
    saracii aia 2 mi-e mila de ei..or fi avand copii..?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *