"Adevărul Holding condamnă practicile de cenzură" prin nedistribuirea revistei Kamikaze

Acum 15 luni, cînd abia aveam două-trei numere scoase pe piață, rețeaua de distribuție a lui SOV, Acces Press, a decis să ne saboteze prin interzicerea vînzării (deși exista un contract legal în vigoare – amănunte, aici).
Printre puținii care ne-au apărat atunci, Adevărul Holding. Cu o virulență lăudabilă și complet surprinzătoare pentru noi (care i-a făcut pe unii să ne și vîndă la Patriciu), trustul lui Dinu (cu sau fără știința lui, dar public) a reacționat prompt. Iată numai unul din titlurile Adevărului de atunci: „Adevărul Holding condamnă practicile de cenzură ale Acces Press și cere ferm abandonarea acestora” (textul integral). Dar acesta nu a fost singurul articol, celelalte sînt de găsit aici.
Azi, la fel ca atunci, deși nu există nici o interdicție scrisă, multe chioșcuri (inclusiv aparținînd rețelelor de distribuție ale lui Dinu Patriciu, cu care revista Kamikaze are contracte) nu vînd revista Kamikaze. Am primit zeci de e-mail-uri și comentarii de ieri încoace care ne semnalează lipsa revistei de la chioșcuri, ba unii au și scris articole pe tema asta (mulțam, Costi!).
Deci, Dinule, te rog să condamni în continuare practicile de cenzură, nu să practici cenzura condamnabilă. Doar nu te temi tu, cu ditamai trustul tău, de niște băieți care fac o revistă de umor și, hai, investigații?

You May also Like...

Umăr la umăr pentru Realitatea TV!
24 octombrie 2011
Nu vă fie frică, emilbocu' pică! (II)
22 februarie 2011
Cu șpăgarul la psihiatrul constituțional
22 iunie 2011
15 Comments
  • Reply
    loopoo
    30 iunie 2011 at 15:40

    Ma, imi pare rau ca dintr-o revista mare si tare (fara nicio ironie) ati ajuns doua, plus una in agonie. Te cred, si iti cred virulenta si nervozitatea pentru ca stiu cum e ca intr-un grup sa existe o echipa de pupincuristi si turnatori. Eu, ca mistocar amator, recunosc ca voi aveti de departe cel mai bun si original umor. De investigatii, din pacate nu prea ma intereseaza, pentru ca degeaba va bateti capul daca nimeni nu face nimic. De aia acum mai mult ani nici nu mai cumparam Catavencu, la care erati si voi pe atunci, pentru ca va consumati cerneala de pomana, si nimic nu se intampla in urma dezvaluirilor voastre. Mi-ar fi placut ca impreuna cu voi sa gasesc si cativa (nu toti) dintre cei ce sunt acum la astia de isi zic Catavencii.

    • Reply
      Gramofonu'
      30 iunie 2011 at 17:31

      Eu vad invers 🙂 investigatiile din Kamikaze au dus la anchete serioase, unele chiar preluate ulterior de o mare parte a presei. Cu sau fara citarea sursei >:)

  • Reply
    mimo
    30 iunie 2011 at 16:46

    am cumparat kamikaze de la un mic.ro. cel de pe langa Batistei (Bucuresti). am avut senzatia initial ca nu au niciuna din cele trei reviste, insa erau inghesuite toate langa casa, pe un fel de stativ in urmatoarea ordine: pe primul rand adevarul si click, pe randul al doilea – catavencii si academia catavencu, urmau alte randuri, si pe ultimul rand kamikaze. femeia care mi le-a vandut a fost foarte foarte surprinsa cand i le-am cerut pe toate trei. mi-a dat intai academia catavencu, habar nu avea ca exista catavencii si kamikaze.

  • Reply
    zboc
    30 iunie 2011 at 17:40

    azi 16.30,replica in Timisoara, piata Badea Cirtan,la chioscul de ziare al săptămânalului „Agenda”:”da’ Kamikaze nu mai apare!”. foarte sigura pe ea, basculanta.
    cumparasem revista de dimineata,din Balcescu, abia de la al doilea chiosc. aici am intrebat din curiozitate.
    deci cum doriti ‘uista:ciufulita sau doar transata si aruncata in mare?
    maine livrez foto.

    • Reply
      prisacariu
      30 iunie 2011 at 19:23

      doar ciufulită, deocamdată, zic, poate e la prima abatere:)))

  • Reply
    Rottendame
    30 iunie 2011 at 18:27

    Tocmai vizitai distribuitorul de presă din vecini. Nici urmă de Kamikaze, Caţavencii sau Academia Caţavencu. Sfârşii prin a-mi cumpăra Le Canard enchaîné. Deh, grea viaţa la Rottendamn.

    • Reply
      prisacariu
      30 iunie 2011 at 19:24

      arogantule:D. oricum, invidie maximă de la noi

  • Reply
    mantzy
    30 iunie 2011 at 21:37

    Sa-ti fie magazine, Dinu Patriciu! 😀

  • Reply
    adicop
    30 iunie 2011 at 22:35

    e joi, ora 22:15 si kamikaze isi face siesta pe o tejghea de mic.ro(langa gara de nord). parerea mea

  • Reply
    Basencu
    30 iunie 2011 at 23:00

    Ba nenorocirea mare ptr voi e ca ailalti sunt si mai hoti dar si mai buni cA. Voi.v-astept cu legea 85 . voi in spatele meu făcând ca in Trenuletu din 07.12.2009

  • Reply
    geany
    1 iulie 2011 at 0:15

    eu de la un mic ro v-am luat.
    ceea ce ma face sa cred ca nu e chiar o directiva pe holding sa nu va vanda.

    • Reply
      prisacariu
      1 iulie 2011 at 0:45

      intenția a existat și a fost la un pas să ne fie comunicată

  • Reply
    Cockwork Orange
    1 iulie 2011 at 9:49

    Din pacate la noi nu-i economie de piata ci cativa securisti cu bani care inca fac legea dar lasa ca are sa moara si ei odata si odata.

    • Reply
      KAKA MIZE
      1 iulie 2011 at 11:19

      …si copiii lor au sa ne futa in continuare. Alde Gingis han stia el ce stia cind le lua gitu’ la toti, copii, femei, batrini, sa le piara saminta.

  • Reply
    Alex
    9 iulie 2011 at 18:19

    Ca să vezi ce perversă poate fi viaţa uneori: băieţii de la Kamikaze realizează (încă) o emisiune de radio la un post deţinut (de curând) de Patriciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *