Sînt javră bătrînă, doamnă, plinul mă știe pe de rost

Fără nici o legătură cu titlul, Tiberiu Lovin a scris, zilele trecute, că Mircea Dinescu încasează lunar de la Realitatea TV 33.835 RON, net. Tot fără nici o legătură cu titlul, în declarația de avere a lui Dinescu nu figurează nici un venit de la Realitatea, ci doar salariul de la CNSAS. Ceea ce, după toate regulile de bun-simț (și dacă Lovin are informații corecte), ar trebui să însemne un nou dosar la ANI pe numele lui „Mircea, fă-te că lucrezi cu turnătorul de Ivanciuc de la Cațavencii!”. După cel deja vechi, de incompatibilitate.
Altfel, să le reamintim fanilor cam cum îmbină Dinescu poezia fiscală cu afacerile: cam așa*. Nu de alta, dar să nu ne facem o impresie greșită despre om.
* textul pe care l-ați văzut în poză a fost publicat de revista Kamikaze în martie 2010; dar, din cauza unor probleme tehnice ale site-ului revistei, link-ul aferent articolului nu poate fi accesat, deocamdată; chestiunea va fi remediată în cel mai scurt timp.

You May also Like...

Business class la Guvern: Ponta dă 1.000 de euro pe un bilet de avion dus-întors București – Bruxelles care costă pînă în 400 euro
30 aprilie 2013
Terorismul de la Cangrena 3*
14 august 2012
Raportul MCV: ANI este, în continuare, atacată politic
20 ianuarie 2014
4 Comments
  • Reply
    el_bubui
    1 iulie 2011 at 13:29

    Lovin „informatii corecte ” ?!? 😀 Asta e chiar o gluma buna prisacare. Nu mai salivati la gogoselele aluia, se stie de unde suge banul, treaba e pe unde va scoate el camasa cand o fi luat la puricat , sanatate maxima coae

    • Reply
      prisacariu
      1 iulie 2011 at 13:44

      ai dreptate, si eu cred ca dinescu apare gratis la rtv!

  • Reply
    bella
    1 iulie 2011 at 18:18

    pe cit de mult l-am admirat pe acest „poet”,pe atit de mult m-a scirbit! ce mai josnica chestie (pe linga multe altele) a fost la un tirg de carte, cind dizidentul natiunii acorda autografe pe sticle de vin(normal,productie proprie).

  • Reply
    Nea
    1 iulie 2011 at 19:08

    Bella, cred că sticlele alea sunt singurul produs onest pe care l-a vândut în viaţă, nu dosarele de securiţti palmate de el la CNSAS şi nici poezelele.
    Deşi, la cât e de domn, se zice că sclafează personal în fiecare a cincizecea sticlă de vin înainte de umplere şi punerea dopului, ca o formă subtilă de umor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *