Băsescu, iarăși providențial! Păcat că-l strică PDL-ul ăsta corupt și rău

Cam în cheia de mai sus trebuie să citiți ultima analiză politică a macdonaldizatului cu rețetă fixă de la HotNews. Păcat că, pe vremea lui, astfel de analize nu se răsplăteau nici cu funcția de consilier prezidențial, nici cu cea de ministru al Muncii, ci doar cu un efemer mandat de consilier la Ministerul Justiției. Mare păcat.

You May also Like...

Elena Udrea e virgină
8 iunie 2011
Această presă pudibondă, care nu scrie de Lady Gaga de la ANAF
6 octombrie 2011
Felix a confiscat Parlamentul: își promovează interesele cu blazonul Legislativului
15 martie 2013
5 Comments
  • Reply
    Cockwork Orange
    28 septembrie 2011 at 10:24

    Când Liiceanu a spus melancolic că respectivul analist politic îi aminteşte de frageda sa tinereţe filosofitoare când fiind băiet tiner şi iubitor de ceasloavă hermeneutică îşi dedica amorul intelectual cătră maestrul său Noica, nu prea am înţăles nici aluzia, nici comparaţia şi nici interpretarea pentru că videţi voi, Noica a fost cu adevărat un creator de cultură şi un intelectual fin de la care ar fi avut de învăţat 10 generaţii de bacalaureaci în acelaşi timp plus toţi analiştii de politică orange-vert iar Băsescu îi bun numa la doi lucre: Spus prostii căt „Biruinţa” şi scornit minciuni mai mari ca marea cea mare. Sentimental crecă nu-i. Lacrima aia care încă îl înduioşează pe Dan Tapalagă ierea de la on bufeu etilic spontan.

  • Reply
    KAKA MIZE
    28 septembrie 2011 at 10:28

    Bese e mai prost decit il credem noi. Face o „miscare populara” pe care o inscrie la inventii si marci. Ca sa nu mai fie probleme, dom’le, e inventia mea si vreau sa fac niste bani cu ea. In loc s-o lase pe fie-sa sa-si vada de treaba si sa faca ce a-nvatat de la tac-su cind era mica, adica bisnita cu tigari prin hoteluri , o pune la tejgheaua noii „miscari” sa invete sa faca si ea un ban cu politichia, ca el a cam obosit si n-are pe miinele cui sa lase afacerea. In locul lui, eu mi-as face si opozitia mea, ca sa-mi completez ce mai imi trebuie pe linga justitie si guvern si ca sa am un stat modern si reformat pa cum vrea pula mea. Si-o societate civila mai mica, asa, ca sa am ce fute, ca ma pligtisesc enorm numa’ cu Udrea si cu piticu’ ala prost de la tara, he-he-he !

  • Reply
    bella
    28 septembrie 2011 at 10:31

    esti rau! tapalaga vorbeste si scrie bine !

  • Reply
    kolima
    29 septembrie 2011 at 8:32

    Totusi, care-i spilul cu cearta asta dintre voi si Tapalaga? La un moment dat, parca aveati un parteneriat, nu? Kamikaze cu Hotnews. WTF? Adica, vi (sau, ma rog, ti) s-a pus pata fix pe Tapalaga? De ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *