Adrian Sârbu de la Pro, un turnător odios*

Cînd te-ai impus pe piața TV din România cu violuri de babe și topoare în cap la ora 17, cu manele de 1 decembrie și Steven Seagal & Jackie Chan pînă la lehamite, ai impresia că te pricepi și la presă. Că n-ai treabă cu sportul ăsta e cu totul altă poveste, important e să dai impresia că te-ai pricepe. Un exemplu foarte relevant de impostură nesimțită este „descoperirea”, ba chiar „dezvăluirea” Pro TV că șefa Secretariatului General al Guvernului, Daniela Andreescu, ar fi uzat de funcția ei ca să-și înfigă fostul soț, fiul vitreg și fiica vitregă în niște spații ale RA-APPS, ieftin. Megaexclusivitatea Pro se găsește aici, dar o mai găsiți și prin altă parte prin presă. Ar fi bine că manelarii cu sclipici de la Pro mai fac și presă dacă n-ar fi rău că fură. De la revista Kamikaze, în acest caz, care a publicat poveștile astea, în premieră, acum vreun an, hăt în decembrie 2010. Aici, aici și chiar aici (cînd Andreeasca ne-a promis că cercetează problema:)))). Dar n-ați auzit de noi la știrile Pro TV, postul lui Sârbu era mult mai preocupat să se masturbeze profesional decît să respecte niște rigori simple, dar sănătoase.
* pe modelul știrilor Pro TV, nu v-am zis în titlu de unde știu că Adrian Sârbu a fost turnător, îl invit pe boss-ul de la Pro să mă dea în judecată ca să afle ce surse** am.
** totuși, sînt generos azi, îi indic lui Sârbu și sursa: wikipedia. Care ne spune că Sârbu a turnat înainte de ’89. Filme la Sahia. Ca regizor. Păi, a regiza – regizor, a turna – turnător. De filme. Epitetul „odios” este aportul meu subiectiv la cariera de turnător de filme a lui Sârbu și poate fi considerată o licență poetică pentru „genial”.

You May also Like...

Indignarea morală a RTV nu-i destulă dacă nu e și fudulă
6 aprilie 2010
Explore the Carpathian point G
15 august 2010
E criză, deci să ne căcăm în aer liber
13 mai 2010
5 Comments
  • Reply
    zboc
    21 noiembrie 2011 at 16:37

    practic otv-ul nu-i decit un protv intors pe dos. cel putin, de acolo pare rupt!

  • Reply
    Aurel T
    21 noiembrie 2011 at 18:24

    Hai ca mai facut praf.Chiar si la asta te pricepi?Si eu care credeam ca nu te pricepi atat de bine sa mananci decat chestia aia maro(aaaa aha cataif).

    • Reply
      prisacariu
      21 noiembrie 2011 at 21:05

      aaa, domnule aurel teodorescu! cred că ați fost timid, nu se poate să îmi comunicați doar atît!

  • Reply
    John DOE
    21 noiembrie 2011 at 20:43

    Hai ca pe mine m-ai defazat de pe orbita! 😀 😀 😀 Cand am citit „odios”, imediat am completat in minte… „si sinistra lui sotie”.

  • Reply
    Și Antena 3 face realitatea. Realitatea ei virtuală, marca Duțulescu « prisacariu
    2 decembrie 2011 at 9:21

    […] Niște resurse, pentru cei care nu-s la curent cu ce se mai întîmplă prin presa română: aici, aici și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *