Tineretul Liberal vorbește de instrument obligatoriu în casa obsedatului

Ar fi fost o idee bună dacă n-ar fi nimerit, complet inoportun, în mijlocul unui caz penal de pedofilie. E vorba de inițiativa tineretului liberal din Sfîntu Gheorghe, Covasna, care vrea ca la școală să se studieze obligatoriu un instrument. Muzical. Singura problemă este că fix zilele astea, niște părinți au descoperit că fiicele lor minore îi studiau profului de pian instrumentul. Tot la Sfîntu Gheorghe. Nu știu dacă tinerii liberali din Sfîntu Gheorghe au gîndit propunerea lor ca răspuns la povestea de pedofilie sau nu, dar cu siguranță, în context, mai potrivit ar fi să fie apelați cu tinerii libertini, nu liberali. Dar, dacă vor avea succes, Crin ar trebui să le lase conducerea PNL, e clar că sînt niște aleși ai politicii.

You May also Like...

Ziua în care Ponta a fost pragmatic și Antonescu nu
8 februarie 2012
Spre harem
20 iunie 2010
Vanghelie avea dreptate: două minute pe Goagăl ar fi salvat viața Aurei Ioan și pe cea a lui Adrian Iovan
5 februarie 2014
4 Comments
  • Reply
    Cockwork Orange
    23 noiembrie 2011 at 12:47

    Tocmai făcând abstracţie de acest moment inoportun pedo-sexual pot spune clar şi răspicat: Tineretul liberal e prost făcut grămadă şi dezinformat pe deasupra. Se vede că Brătienii au murit pe bune iar stirpea lor s-a pierdut. Pă nu şcoala românească post-coup d’etat s-a orientat spre un învăţământ diversificat şi deschis spre aptitudinea naturală a micului cocalar şi a micutzei piţipoance ? Mai important decât studiul este dezvoltarea competenţelor individuale carele vor duce până la urmă la dezvoltarea societăţii umane şi europene de la noi din şatră ? Şi atunci când ştim că alde muzica şi instrumentul ei pot fi buchisite doar de unii care au talent şi aptitudine de ce să-i băgăm în cap elevului ceea ce el oricum nu o să priceapă niciodată ? Îmi amintesc că acu ceva timp aflându-mă la o bere+bârfă cu o bună prietenă sunt plăcut surprins să aflu că a studiat vioara în copilărie. Părinţii ei au insistat ca vreme de 5 ani să încerce a descifra misterul instrumentului respectiv şi taina interpretării paganineşti. O întreb când mă invită la un miniconcert şi câte kile de vin s-aduc. Stupoare. Pretena îmi zice franş în faţă că de fapt nu ştie să cânte şi că ăia cinci ani au fost supliciul copilăriei pentru că ea nu are nici în clin nici în mânecă cu vioara sau muzica (respectiva-i de profesie inginer).- Da, zic eu, părinţii nu şi-au dat seama de eroarea pedagogicească ?- Ba da, zice ea, dar dacă era la modă.!!???

  • Reply
    general Batista
    23 noiembrie 2011 at 13:25

    sunt multi profi printre tinerii liberali de-acolo? ca atunci s-ar explica, vor si ei…

  • Reply
    Zadkielix
    23 noiembrie 2011 at 15:51

    Este evident pentru orice om cu un bun simt acceptabil ca cea mai mare problema a Romaniei este educatia. Un popor educat va rezolva si problemele economice.
    Studiul artelor dezvolta frumosul care sigur exista in fiecare dintre noi.
    E asemanator acelui lucru de a invata sa canti la chitara si dupa aceea poti observa apoi daca lalaielile jalnice la moda acum vor avea „priza”.

  • Reply
    Veronica
    27 decembrie 2011 at 0:06

    Da…..sunt tineri liberali,dar cati alti tineri profesori nu fac asta si chiar foarte bine,in anonimat?Aici nu se sesizeaza nimeni,pentru ca nu e vorba de nici o concurenta de senzational sua rating si oamenii au nevoie de asta.Nu cunosc foarte bine cazul,dar ,daca intr-adevar a fost asa,atunci vorbim de un viol si nu prea pare….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *