Drilea a condus stenogramele, Ponta i-a arătat drumul

Vedetul procurorilor brașoveni, Marian Drilea, cel care a inserat în dosarul penal al lui Blejnar stenograme fără nici o relevanță cu dosarul (interceptări ale unor convorbiri ale lui Blejnar cu Băsescu, Udrea, Ostaficiuc și alții), este acum cercetat de Inspecția Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii. Pe lîngă cercetări referitoare la argumentele juridice pentru care stenogramele au rămas în dosar, inspectorii mai caută și prin hățișurile imobiliare din declarația de avere a lui Drilea, dar au luat și urma unor scurgeri de informații din dosare. Și, da, vorbim inclusiv de scurgeri din dosarul lui Blejnar. Scurgeri de stenograme. Aceleași stenograme de care vorbeam mai sus. Pentru fanii detaliilor: e vorba de trimiterea stenogramelor, în iunie anul curent, către cel mai cunoscut copilot din țărișoară. Care copilot chiar nu ar vrea ca informația asta să apară în dosarul Inspecției Judiciare.

You May also Like...

Primarul Oprescu și falimentarul Cațavencu interzic distribuția "Kamikaze" pe stradă
31 iulie 2010
Memorialul durerii în cur: Felix la TVR
17 aprilie 2013
RTV vrea întărirea statului cu Blaga
27 septembrie 2010
10 Comments
  • Reply
    Euspin F.
    24 octombrie 2012 at 11:38

    Aha, deci cind se „scurg” stenograme in presa cu Basescu e anchetat procuroru scurgatoru. Da cind se „scurg” din alilantele, cu dujmanu de clasa, nu mai e anchetat niminea. Fromos!

  • Reply
    Doru
    24 octombrie 2012 at 11:59

    Euspin, esti prost sau idiot… inclin sa cred ca ambele. Catalin a atras atentia, dar degeaba citesti fiindca nu intelegi, asupra unui fapt ingrijorator, aplicat si de unii si de altii… anume, scurgerile de informatii in scopuri pur POLITICE. Nu este vorba de presa aservita, deservita, perpelita etc lui Basescu sau Ponta… ci de faptul ca anumiti politicieni intra in posesia unor stenograme din dosare ce nu au fost finalizate si trimise in instanta, in scopul santajului. In speta asta, tovarasu’ Tonta a obtinut niste informatii de la un alt tovaras procuror, aspirant acum la sefia DNA-ului, ded stenograme, ce la data la care fusesera scoase din dosar acesta nu era definitivat si trimis in instanta. Pentru cultura ta personala, daca ai asa ceva, fiindca vad ca esti indobitocit (indoctrinat) politic, daca se constata ca Ponta a avut acces la aceste informatii, inainte de definitivarea dosarului si trimiterea in instanta, se poate invoca VICIU DE PROCEDURA… si Blejnar scapa basma curata! Capisci???

  • Reply
    razvan
    24 octombrie 2012 at 12:34

    Doru, imi pare rau sa spun dar te inseli, Euspin este prost SI idiot…

    • Reply
      prisacariu
      24 octombrie 2012 at 12:50

      doru, răzvan, nu fiți răutăcioși, și-a dat și omul cu părerea

      • Reply
        Alexandra
        24 octombrie 2012 at 14:28

        🙂 da, isi da, dar cel putin tendentios!

  • Reply
    Doru
    24 octombrie 2012 at 13:30

    din cate am putut vedea, taranii cu informatii putine si idei fixe n-au dubii niciodata… pentru ei esti basist. asa se intampla cand iti iei informatiile de la Antena 3. cu privire la idei… le recomand acestor indivizi ca atunci cand au vreo flatulenta (basina, pentru „intelectuali”), pe marginea rectului, sa o elibereze… fie si zgomotos. in caz contrar aceasta o sa le urce pe sira spinarii, le intra in creier si de aici si ideile idioate… despre basisti.

    • Reply
      Alexandra
      24 octombrie 2012 at 15:50

      foarte plastic, asa e! 🙂

  • Reply
    Constantin
    24 octombrie 2012 at 15:33

    In lumea noastra,a muritorilor de rand,nicio fapta buna nu ramane nepedepsita dar in lumea politicienilor si nu a tuturor ci a celor romani orice abatere de la lege,facuta in interesul anumitor partide,este rasplatita de obicei cu un loc in parlamentul tarii sau cu o functie in guvern asa ca trebuie urmarit parcursul acestui Drilea.Deja dom’Dragnea urca o treapta in ierarhia functiilor politice devenind parlamentar incepand cu 09.dec.

  • Reply
    moshu49
    25 octombrie 2012 at 16:08

    dar oare, pe termen mediu şi lung, nu este mai periculos un răzbel bucureşti – astana?
    că mitomanul plagiator este recidivist, ne-a „ajutat”, tîmpiţelul, să creştem costurile împrumuturilor după ce a urlat că boc l-a lăsat fără bani dupa 15 nov, cînd tocmai el face rectificare de buget în august.
    sau fl.georgescu, ori nu-i tot una?
    Doamne, şi mai e un secol pîn’ la 9 decembrie. 🙁

    • Reply
      Ochiul Drept
      25 octombrie 2012 at 21:18

      Măcar de-am putea fi siguri că scăpăm de ei după 9 decembrie! Din păcate, eu n-am nicio speranță în sensul ăsta… Încă e prea adormit poporul (ca să mă exprim eufemistic!), ca să-și dea seama cât ne vor adânci ăștia în chestia în care ne-au băgat deja până-n gât. Iar ei sunt prea hotărâți să calce și pe cadavre pentru a-și atinge scopul. Prin urmare, mă tem că secolul care ne așteaptă trece muuuult dincolo de 9 decembrie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *