Gigi Becali: homeless, fără bani puși deoparte, șomer

Asta reiese din ultima declarație de avere depusă de Gigi Becali, membru PNL (declarație accesibilă aici). Adică omul nu deține, personal, nici o clădire, nu are nici un cont și nu cîștigă bani de nicăieri. Nici măcar de la Parlamentul European. Unde încă deține un mandat de europarlamentar (dacă nu și-a dat demisia în secret). Dacă aveți o pasiune masochistă să-i numărați împrumuturile de milioane acordate, îi găsiți toate declarațiile de avere din ultimii ani aici.

You May also Like...

+1: Gușă, Ghinea, Ghica & Schmidt Hăineală, Agathon
1 iunie 2012
Statul către Asesoft: Ghiță, te-aștept deseară la băncuță!
4 februarie 2011
Turnătorul moare securist: manipularea ieftin-sentimentaloidă a lui Felix
6 iunie 2013
8 Comments
  • Reply
    Alexandra
    13 noiembrie 2012 at 16:06

    cioban, „homeless” cu palat, europarlamentar…
    acum serios: s-a pregatit pentru o eventuala verificare a provenientei veniturilor

  • Reply
    ilie
    13 noiembrie 2012 at 16:28

    Vreau sa cred ca in urmatorul lot de oameni din fotbal condamnati, va fi si Gigi Becali. Asta si-a sporit averea din invarteli financiare facute ca finantator (din umbra, asa cum se declara ) al clubului fanion al tarii (Steaua). Oare nu mai exista in tara asta juristi care sa nu se lase pacaliti de ingineriile financiare ale unui oier?

  • Reply
    ion ionescu
    13 noiembrie 2012 at 17:38

    L-am vazut, odata, pe berbec, mandru tare, intre oile lui (la propriu!) din Pipera. Ii lipsea numai crotalia din ureche, ca sa se incadreze perfect in peisaj. Atunci zicea ca-i turma lui. O fi trecut-o in declaratia de avere?
    Un primitiv, cu o viclenie structurala, care a reusit sa se strecoare printr-o justitie profund corupta.
    In rest, nimic de adaugat, pentru ca nimeni nu le poate zice mai bine si mai usturator ca boierul Djuvara.

  • Reply
    doina
    13 noiembrie 2012 at 17:54

    D-le. Prisacariu,
    Stiu ca ceeace am sa va spun eu,nu are legatura cu tema articolului dvs. dar vreau sa va spun un ceva legat de numirea la secretariatul guvernului ,a celei mai capabile pnl-iste ,Lambru aia sau cum o cheama ,un asemenea exemplar avem si la Teleorman in persoana „domnisoarei” Catalina STEFANESCU,o buna prietena a jupinului Dragnea .
    Si de data asta hotul de Dragnea ne-a pricipsit ,dupa Banicioiu,acum fisneata asta.
    Ne puteti ajuta, aflind si discutind mai multe despre aceasta candidata .
    Aveti toate pirghiile.
    Multumesc .

  • Reply
    KAKA MIZE
    13 noiembrie 2012 at 19:34

    Hai ca m-am intaritat si m-am uitat pe declaratia lu’ Basescu! Sint aproape la fel de bogat ca el: el e mai sarac decit mine la masini, eu sint mai sarac decit el la ceasuri si bijuterii. Io lefegiu, el lefegiu. Mai da-o-n mortzii ma-sii, cine poa’ sa creada asa ceva ?! Mentionez ca eu n-am furat in viata mea nimic (in afara de mere si cirese cind eram mic). Asa sa ne ajute Dumnezeu, pe amindoi si sa fie ma-sa curva lu’ al de minte! A mea inca traieste, deci am jurat pa bune.

  • Reply
    Alexandra
    13 noiembrie 2012 at 21:01

    zana, da?! :))))

  • Reply
    Marius
    21 mai 2013 at 12:27

    Un infractor notoriu, care a *scapat* justitiei romane atatia ani! O oaza de prostie transmisa generatiei tinere, in principal, prin grija mass-media de a-si face rating! Un ipocrit care se prevala de cele sfinte pentru a-si face singur dreptate prin sechestrare de persoane si decizii irationale. Furaciuni la scara industriala care au subminat economia nationala! Meciuri trucate, blatuite, aranjate cu valize de bani, prin cumpararea de jucatori adversi, arbitrii de toata gama, promovarea unor valori de carton, ajutat fiind de oameni cu aceiasi categorie sociala ca a lui. Numai in Romania un om cu capacitatea intelectuala ca a lui putea sa fie miliardar in euro! Un agramat ce folosea toata gama de injuraturi posibila in direct la T.V. la ore de maxima audienta, pentru a-si invinge frustrarile. Prin mediatizarea comportamentului sau devenise, si o sa fie mult timp de aici inainte, un idol, in special pentru cei tineri care l-au luat drept exemplu…

  • Reply
    Marius
    21 mai 2013 at 13:19

    Ati putea face o investigatie legat de cine a fost primul ziarist care a descoperit schimburile de terenuri intre Becali si MAPN, in Adevarul apare ca un fost ziarsit de acolo, Razvan Popa, a fost primul, dupa care a primit amenintari si a fost retrogradat la sectiunea utile.
    In GSP apare ca cica Jurnalul National ar fi denuntat prima data schimbul. Tind sa nu-i cred, dar ar fi interesant de investigat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *