Memorialul durerii în cur: Felix la TVR

M-am întrebat întotdeauna dacă Lucia Hossu Longin nu a turnat la Securitate înainte de ’89, înțeleg că și atunci își făcea veacul prin televiziunea publică. M-am întrebat asta și mai abitir cînd am văzut-o foarte în largul ei prin studiourile Antenei 3. Am întrebat-o și personal, prin vara anului trecut, dacă a turnat la Securitate și a țipat isteric că are certificat de necolaborator de la CNSAS. În trecere, i-am atras atenția că pot apărea probe noi la dosarul ei de la CNSAS și, deci, că verdictul poate fi schimbat. S-a crispat. Apoi a țipat iar.
În seara asta, însă, nu s-a mai dus necolaboratoarea Lucia Hossu Longin în ograda lui Felix, a venit turnătorul dovedit de Justiție la televiziunea publică.

Calitatea în care a fost invitat e dezvăluită pe site-ul TVR: „Preşedintele fondator al Partidului Conservator şi unul dintre cei mai controversaţi lideri neoficiali ai Coaliţiei de la Putere, Dan Voiculescu, a fost marţi seara în direct la emisiunea  „Prim Plan” de la TVR1, moderată de Mihai Rădulescu” (sursa).
Așadar, la televiziunea publică, unde necolaboratoarea Hossu Longin a turnat un film documentar zguduitor despre victimele comunismului, turnătorul la Securitatea comunistă Felix a prezentat memorialul durerii în cur. Timp de minute lungi, moderatorul l-a hărțuit pe Felix cu o privire blîndă, de maidanez care a primit un coltuc de pîine, și mă mir că nu i-a lins și mîna la final, după ce l-a omorît cu întrebări grele despre părerile politice ale turnătorului Felix. Nimic despre performanțele PC-ului la guvernare, nimic despre rușinea de a face politică cu tinicheaua turnătoriei de coadă, nimic despre afacerile cu statul ale firmelor lui Voiculescu, nimic despre manipularea jegoasă a Antenelor, fără nici o legătură cu jurnalismul, nimic despre legătura cu Crin Antonescu.
Pe scurt, o rușine. O monstruozitate. Una inacceptabilă. Demnă de fomistul de Elwis.
lhl

You May also Like...

Hrebenciuc, noul președinte al Camerei Deputaților
1 octombrie 2013
despre cabalinele cu zabala
9 martie 2010
EXCLUSIV PENTRU CEI CARE ȘTIU SĂ CITEASCĂ: motivul OFICIAL pentru care a venit Victoria Nuland la București
15 ianuarie 2014
20 Comments
  • Reply
    catalin
    17 aprilie 2013 at 0:22

    de unde dreaq ati aparut atat de multi cunoscatori, ai regimului comunist, ramai consternat!
    Va face careva lectiile dimineata cand plecati de acasa?
    Stii tu de Felix cat stiu eu de Gica Petrescu, ba eu s-ar putea sa stiu mai mult.
    Vorbiti ca sa nu taceti si doar sa atatati lumea!
    Fa-ti un bine si fa-ti o introspectie si vezi ce vrei !
    Si apoi vezi ce stii!
    Nu mai umblati cu abureli, ca ai vazut/ca ai auzit!
    Pareristi!

    • Reply
      the
      17 aprilie 2013 at 2:02

      sculatul cu fatza la cearceaf dauneaza grav moralului cotidian ; asa ca, cataline, ori dormi în fotoliu, ori cu fata la catapeteazma dormitorului, visând la rip Gica Petrescu … nu mai da sfaturi la vocativ …

    • Reply
      Nea
      17 aprilie 2013 at 8:36

      Cataline, spune-ne tu cum e pe bune cu Voiculescu, poate avem noi o percepţie greşită despre el.

    • Reply
      bella
      17 aprilie 2013 at 9:57

      catalin, esti coleg cu felix?
      ps- apropo, felix are hirtie de turnator!

    • Reply
      Rottendame
      17 aprilie 2013 at 23:05

      Cătălin, nu mai scrie când eşti mahmurit că te faci de ruşine. Totuşi, ca să-ţi mai speli din ruşine, spune-ne şi nouă ce ştii de Gigi Petrescu (şi restul lumii nu ştie) şi, mai ales, de unde ştii tu acele lucruri fără să fi fost coleg cu felina Voiculescu.

  • Reply
    Menumorut
    17 aprilie 2013 at 6:29

    Latrinele 1+3 ale Varanului sunt cele mai mizerabile instrumente de manipulare în masă,de intoxicare a populatiei prin emisii abjecte de tot felul („abces din rect”,”în puii mei”{ai măsii de fapt},chiX factor etc. ) 🙂

  • Reply
    Nea
    17 aprilie 2013 at 7:01

    Era ceva ciudat cu Memorialul durerii. Subiectul era fierbinte, aş fi vrut să aflu cât mai multe despre oamenii ăia. Dar mă deranja ceva, uneori până la greaţă. Curând mi-am dat seama, era tonul de propagandist fără incertitudini al lui Longin. Era vocea crainicilor de la jurnalele de ştiri din anii 50. Era furia activistului dintotdeauna, disperat să dea dovadă, să cadă întotdeauna în picioare. Iar faptul că l-a invitat pe Felix păleşte în faţa faptului că vrea să dedice un episod condamnării politice a lui Năstase.

  • Reply
    coracora
    17 aprilie 2013 at 8:16

    Dle Prisacariu, da’ ce te deranjeaza bre ca a fost la TVR? E cumva primul turnator invitat la TVR? Basescu imi amintesc ca isi aranja saptamanal cate un interviu pe vremea cand si dvs erati la TVR Info. Alte vremuri, nu-i asa? Acum faptul ca Basescu a fost mai smecher si a reusit sa-si faca dosarul de securitate disparut, ramanand doar unele urme pe ici pe colo, il face un monument de moralitate cumva? Da de stirea cu pierdereea procesului in fata Varanului, de ce nu ziceti bre careva ceva? Ca ne-ati umplut capul de vreo 5 ani incoace despre cum vrea Felix sa-si subjuge justitia!! Daca tot manipulati, ati putea sa fiti macar ceva mai inteligenti…

    • Reply
      prisacariu
      17 aprilie 2013 at 8:36

      te simti manipulat/a?

      • Reply
        ironmania
        17 aprilie 2013 at 8:51

        Se simte mani..cum?

      • Reply
        coracora
        17 aprilie 2013 at 9:00

        Stirile date pe jumatate sunt manipulatorii si dvs stiti asta. Cu jumatati de adevar spuse, nu veti fi niciodata mai buni decat alde Gadea, R.Tudor sau D. Grecu pe care ii blamati atat. Incercati sa va castigati credibilitatea nu prin denigrare sau jignire (vezi „basinosul” Felix pe Facebook), ci comentand o stire in intregimea ei, oricat de defavorabil sau incomod v-ar fi acest lucru. Astfel veti atrage adepti din partea celor care inca mai au neuroni proprii pentru a trage concluzii si ii veti bate pe cei de la A3 acolo unde-i doare mai tare: audienta.

        • Reply
          nemtalau
          17 aprilie 2013 at 11:28

          @coracora ,
          articolul este despre musiu felix voiculescu, turnator dovedit de rudele sale, afacerist cu statul inca de pe vremea comunistilor.
          Daca nu-ti place articolul butoneaza pina dai de latrina 3 si-ti revii.
          Cum dracu se face ca majoritatea „basistilor” nu privesc politica la TV fie ea si cea a B1TVului?
          „basist”= o anatema pusa de latrine tuturor celor ce sint impotriva curentului comunisto-USList.

          • Machairodus
            17 aprilie 2013 at 18:08

            @nemtalau
            1000% adevar ai grait! Daca nu s-a spalat pe cap, macar sa-si spele creierul la latrina 1-3; dar ce zicea de mani…cum?

    • Reply
      Nea
      17 aprilie 2013 at 8:40

      Ai auzit de vreun singur om care să fi afirmat că a fost turnat de Băsescu? Şi, la câţi inşi îi poartă sâmbetele, chiar mă mir că nu a ieşit Patriciu cu un filmuleţ cu copilul turnat la securitate de Băsescu.

  • Reply
    dante_
    17 aprilie 2013 at 9:59

    cainele moare de drum lung…restul va apartine!

    • Reply
      mint_rubber
      17 aprilie 2013 at 15:45

      … si prostul de durere in cur. Adica il doare in cur de cine il conduce si ii fura banii.

  • Reply
    ghemotoaca
    18 aprilie 2013 at 13:42

    @nemtalau
    ce stii despre comunism de spui „curentul comunisto-USL-ist” ?
    cati ani ai de poti sa faci o asemenea comparatie ?
    preiei si tu ca altii niste sintagme si le folosesti fara sa stii ce inseamna.

    • Reply
      nemtalau
      19 aprilie 2013 at 15:45

      @ghemotoaca,
      stiu destule despre comunism, nu am 20 de ani. „curentul comunisto-USList” se refera la modul in care intelege politica democratica (fie ea si usor anarhista) aceasta caracatita de stinga-dreapta, de la interpretarea legilor in beneficiul propriu, protejarea propriilor corupti (bombonel, fenechiu, adrian severin-da a fost si este protejat, samd), recunostinta fata de romaul cinstit si muncitor, pina la presa „independenta” USL-ista.
      Aceasta caracatita, exact ca vechii comunisti, nu pun pret pe valoarea omului (vezi cui au fost date diversele posturi cheie), la ei primordial e pupincurismul si smecheria. MANIPULARE e cuvintul de ordine in USL.
      Nu preiau sintagme cum fac USL-istii, nu sint unul dintre cei 40% de antenisti fara de creier, pot sa gindesc singur.
      Spre deosebire de tine si multi altii nu ma uit deloc si nu citesc mai deloc presa USL-ista sau „basista”, e suficient ca sint vecin de ani buni cu o puternica filiala PSD (si cunosc multi dintre ei, inclusiv ceea ce gindesc), stiu de ani buni cum manipuleaza si cum voteaza „sustinatorii” lor, mai ales ca am rude pe tarimul baronului Dragnea (produse alimentare, 50RON votul, santaj cu ajutoarele in bani, santaj cu nerezolvarea micilor probleme locale, oameni dusi cu autobuzul la demonstratii – ma sunau cunoscuti mai slabi de inger luati de Dragnea sa demonstreze impotriva „balaurului” PDL)
      Esti liber sa gindesti ce vrei dar nu incerca sa-i convingi pe cei cu creier ca USL e Frumoasa Adormita, USL e un rahat izvorit din dorinta penalilor de a controla tara si opinia politica a romanului de rind. USL gindeste comunist!

  • Reply
    TVR continuă să se prostitueze pentru lacheii lui Felix | prisacariu
    22 aprilie 2013 at 17:25

    […] de emoție că i-a dat un interviu. Dacă nu știe cum se face, să-i întrebe pe colegii care l-au intervievat pe Felix, săptămîna […]

  • Reply
    politicstand
    10 august 2014 at 0:18

    Nu m-aș mira… În fond, turnătorii trag unii la alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *