De ce se specializează intens Hăineală, șefa CSM, în științe militare, securitate, informații, terorism și limba arabă?

Zilele astea sînt niște audieri plicticoase pe la CSM: candidații sînt mediocri iar procurorii din CSM fac un balet penibil astfel încît nici să nu pară din cale-afară de mămoși, dar nici să nu fie zbiri. Ceea ce e plicticos pentru că nu există altă cale. Și nu există altă cale dintr-un motiv pe care l-am mai expus: propunerile și numirile se fac pe o lege în vigoare din 2005, susținută de Monica Macovei, chiar dacă unora nu le place deloc să-și amintească. Deci, asta e, băieți și fete: ați susținut legea asta, spălați-vă cu ea pe cap.
Dar să revenim: eroina Justiției din ultimele luni este, indubitabil, noua șefă a CSM, Oana Schmidt-Hăineală. Ea este cea care a ținut steagul sus pînă recent, cînd s-a predat cu arme și bagaje în fața legii, vai. O așa eroină merită și un CV pe măsură. Îl găsiți aici. Eu am selectat partea referitoare la studii.
cv haineala
Așadar, după cum se poate vedea, Hăineală a fost mai preocupată de științe militare, informații, securitate națională, terorism și chiar limba arabă. A făcut cursuri, un master și e chiar doctorand în domeniu. Ceea ce e foarte frumos, lăudabil, dar nu prea văd legătura cu anchetele penale. Sau, în fine, poate Hăineală vrea să se dedice, după ce i se termină mandatul la CSM, anchetării teroriștilor Al Qaeda.

You May also Like...

Kamikaze. Revista "Kamikaze"
9 martie 2010
Cine s-a ciorănit: Paleologu sau Kelemen?
15 aprilie 2011
EvZ revine la elvețieni
19 august 2010
5 Comments
  • Reply
    florin
    9 mai 2013 at 17:11

    Cu CV-ul ăsta, era bună de director la Biblioteca Centrală Universitară din București! Ghinionul ei e că postul a fost deja ocupat de o altă expertă în terorism…

    • Reply
      prisacariu
      9 mai 2013 at 17:16

      😀

  • Reply
    Marcu Trag cu Arcul
    9 mai 2013 at 18:47

    Inca o data este dovada ce bascalie sunt functiile astea si ca nu fu…..out nimic si/sau ca studiile aste la „institutiile de invatamant” militare, la care nu intra oricine, sunt o mare fasaiala. Daca poti sa ajungi sa-l ai conducator de doctorat pe maistrul ala militar ajuns general si vice premier acum de la UNPR (imi scapa numele). Sau ce alte somitatii de profesori, zisi „univeristari” o freaca pe acolo.

  • Reply
    Băieții și fetele de sistem din Justiție | prisacariu
    9 mai 2013 at 22:38

    […] nu cu doi, ca să poată merge și în Italia, ca bărbat) – despre care am scris aici – și apoi gîndiți-vă: ce să fi avut așa de special Onuța de a chemat-o, în mai 2007, […]

  • Reply
    Irina
    10 mai 2013 at 15:00

    Si Onuta si Chiuariu si pivnicereasa sunt ieseni, asemeni luiFenechiu transformator . Nu stiu cum se face ca in Iasi, cu atatia priceputi in ale justitiei, sunt atatia infractori liberi.Iasi-ul a devenit patria hotilor neprinsi , de parc-ar fi Corsica. Sau chiar este?Si mai am o nedumerire. Cum a reusit Onuta sa invete lb. araba in numai 6 luni? Ciudat fapt. Oare ce grad militar are cucoana Haineala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *