Gigi Becali a donat de 27 de ori mai mulți bani la USL decît la PNL

După ce a fost încarcerat pentru furtișagul cu terenurile Armatei, Gigi Becali a fost bocit ca la groapă de primii oameni în stat: premierul Ponta, șeful Senatului, Crin Antonescu, șeful Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea. Doi de la PSD și unul de la PNL, deci, deși Becali era membru PNL pînă de curînd. O explicație pentru mărinimia pontaco-zgoniană ar fi că Becali a băgat mîna mai adînc în buzunar pentru USL (deci PSD + PNL), decît doar pentru PNL. Conform Monitorului Oficial, Gigi a donat numai 8.000 de lei la PNL
becali pnl 3a
becali pnl 2a
becali pnl 1a
 
Tot în 2012, însă, același Becali a donat 214.000 lei la USL. De 27 de ori mai mult.
becali usl 2a
 
becali usl 1a
Vorbim, desigur, de bani la vedere. Ce s-a dat la sacoșă, la valiză sau direct în buzunar ori pe frunte, numai Ponta și Antonescu știu. A, și Becali, aflat acum la pîrnaie. Și poate și vorbește despre asta, dacă se supără într-o zi că nu i se permite să aibă plasmă în celulă.

You May also Like...

Ponta îl recompensează pe lingăul lui Năstase din TVR cu un consulat la New York
14 iunie 2013
Felix muie Ponta. Felix lugu lugu Geoană lugu lugu Alistar
8 februarie 2011
Genial: Realitatea TV nu-l mai fute critică pe Videanu din cauza revistei "Kamikaze":)))
22 iunie 2010
3 Comments
  • Reply
    bella
    23 mai 2013 at 11:50

    aia sint importanti, de la punga de 1 leu, nu maruntisul ala oficial!! cred ca dormeo cam are morcovul in kur, daca vb oierul ii intra cu frunze cu tot!

  • Reply
    bebe
    23 mai 2013 at 12:16

    Si asa … a tot dat din gura..si uite unde a ajuns. Daca mai incepe si acuma sa vorbeasca…ori nu-l crede nimeni, ca deh, la parnaie..de ciuda..spune orice acuma…sau, il infunda si mai tare…ca mai are pe rol dosare. Parerea mea, ca e politic aici. Nu din cauza unor terenuri din Pipera merge tara cum merge. Cine a jefuit-o 23 ani … is liberi, ne ranjesc de dupa geamurile fumurii si asteapta anul electoral ce o sa vina, ca doar tot cu ei votam. Sa traiti bineeeee (in Germania).

  • Reply
    ancaioanadragan
    23 mai 2013 at 12:35

    nu este el omul care sa taca.o sa spuna mult mai multe decat ne imaginam noi.nu o sa tina cont de simpatiile si regretele nimanui.in definitiv,ce mai are de pierdut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *