Realizări USL: ce mai fură Ponta, Mazăre și Negoiță

Ponta fură, cu fiecare zi care trece, calitatea de doctor, obținută după un plagiat grosolan. Dar spălată de Parchetul General, inclusiv cu ajutorul unui „expert” prins într-un conflict de interese evident (sursa).
Mazăre, ca de obicei, folosește Primăria Constanța drept finanțator pentru apropiații lui: „In ultimii sase ani, Primaria Constanta a acordat contracte de zeci de milioane de lei unor firme apropiate primarului Radu Mazare, dar si familiei acestuia sau prietenilor sai, oameni precum Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, sau Sorin Strutinsky, partener direct de afaceri al primarului. Centrul de Investigatii Media a analizat contractele atribuite prin licitatii de municipalitatea din Constanta din 2007 pana in prezent. Mai multe milioane de euro au mers la firme ce au avut sau inca au legaturi directe cu Radu Mazare” (sursa)
În fine, așa, de week end, să-l mai bifăm pe primarul Robert Negoiță, care își începe cariera cu un bacșiș: „Primaria Sectorului 3 din Bucuresti a facut in acest an mai multe lucrari de reabilitare termica a unor blocuri. In cazul unui imobil cu doua scari si 88 de apartamente, situat pe o strada din sectorul 3, geamurile termopan au fost inlocuite de o firma ce apartine surorii primarului Robert Negoita, Marilena Negoita, casatorita Mihai” (sursa).
 

You May also Like...

Banc sec cu Elan
3 mai 2011
Cum se face cu adevărat
30 martie 2011
Pariu că Baconschi nu are atîta onoare încît să demisioneze?
5 ianuarie 2011
2 Comments
  • Reply
    Marian
    20 august 2013 at 13:57

    Principalul obiectiv al lui
    Robert Negoita este reabilitarea termica a blocurilor, insa, in campania electorala a omis sa mentioneze faptul ca lucrarile se vor face cu companii proprii sau apropiate.

  • Reply
    Miruna
    16 septembrie 2013 at 13:54

    Din pacate, primarul Robert Negoita, prin tot ceea ce a intreprins in fruntea sectorului, nu a facut decat sa se ajute pe sine insusi. Intr-adevar, la prima vedere se parea ca ceva misca, insa pe de alta parte, ceea ce se misca pentru sector, venea inzecit in buzunarul propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *