Alianța penală și de afaceri Fenechiu – Blaga la privatizarea CFR Marfă

Un articol din Adevărul despre privatizarea CFR Marfă arată încă o dată (deși, la drept vorbind, chiar era nevoie?) că maidanezul gonflat politic Vasile Blaga este doar un băiat bine relaționat care s-a cocoțat în fruntea PDL doar ca să facă bani el, ginerele și fie-sa, indiferent de regim. Așadar, ce aflăm din Adevărul? Că penalul Fenechiu a relaxat condițiile de licitație pentru CFR Marfă ca să se încadreze și o firmă a lui Călin Mitică.
Călin Mitică este la fel umflat (în viu) ca Blaga, dar mult mai potent financiar. Așa că a angajat-o pe fiica lui Blaga la o companie de-ale lui, i-a dat contracte ginerelui lui Blaga și mai are și niște dosare penale pentru afaceri păguboase cu statul (păguboase pentru stat, normal), făcute pe mîna unor băieți numiți în funcții de același Vasile Blaga. Bașca, a cumpărat și ceva presă prin Ardeal, cît să-l ia și pe fantele Rareș Bogdan la pachet. Da, ăla de la Realitatea lui Gușă care nu mai e a lui Gușă. Detalii despre prietenia asta de jaf dintre Călin Mitică și Vasile Blaga găsiți aici, cît să vi se aplece.
O fi avut dreptate și Chiliman, deci, cînd zicea că Antonescu negociază cu Blaga pe sub masă, deși guvernează cu Ponta. Cu precizarea că Blaga, care e un căprar disciplinat, a înțeles din prima că numai locul lui e sub masă, Antonescu a stat pe scaun. Deocamdată.

You May also Like...

Știa Ponta, în 2000, de dosarul de spălare de bani Dana Năstase – mătușa Tamara?
7 mai 2013
Fata asta era la Realitatea TV acum trei zile, în direct
27 octombrie 2011
Vanghelie avea dreptate: două minute pe Goagăl ar fi salvat viața Aurei Ioan și pe cea a lui Adrian Iovan
5 februarie 2014
2 Comments
  • Reply
    pensionara
    30 mai 2013 at 0:35

    Dle Prisacariu, eu imi aduc aminte ca in primavara, inainte de alegerile din PDL, intr-un interviu la B1 Basescu a spus ca Blaga nu se va lasa pana nu va termina partidul (PDL). Cine crede ca Basescu nu stie ce spune, este un naiv. Astazi traim spusele lui Basescu.

  • Reply
    Ponta îi trage lui Fenechiu preșul CFR Marfă de sub picioare | prisacariu
    19 iunie 2013 at 12:59

    […] mai ieri, Fenechiu făcuse ploile privatizării CFR Marfă pentru un prieten al PNL (sursa). Azi, însă, e altă zi și un prieten al PSD (Miron Mitrea știe de ce) rulează singur pe calea […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *