Turnătorul moare securist: manipularea ieftin-sentimentaloidă a lui Felix

Turnătorul Felix, proaspăt întors în patrie, scrie că „Propaganda Suspendatului pare sa fi ajuns la fundul sacului” (sursa). După care continuă: „Dupa ce au atacat tot ce are legatura cu mine, de la membrii familiei la trustul pe care l-am fondat si jurnalistii exceptionali care performeaza acolo, astazi, in disperare de cauza, au ajuns la fundatii”. Așadar, ne-am prins cu toții: turnătorul Felix s-a supărat că am scris de cele cinci fundații-măciucă pe care le-a înființat ca să se joace cu ele în interes personal. Cele cinci fundații sînt, practic, o colecție de „acoperiți” ai lui Felix în societatea civilă, niște infiltrați în oengism antrenați să sară la gîtul adversarilor lui Voiculescu și să-i promoveze căcaturile de interese. Atît.

A propos de cum „au ajuns la fundatii”: articolul din care citez este scris în octombrie 2010 și publicat în revista Kamikaze, deci informațiile despre onorabilele fundații ale lui Felix datează de aproape trei ani, nu-s nicidecum vreo noutate.
Dar de ce zic că turnătorul moare securist și manipulează ieftin-sentimentaloid? Pentru că, în articolul în care Felix mă acuză de propagandă, Voiculescu postează două poze care înfățișează acțiuni caritabile ale Fundației „Dan Voiculescu”, despre care eu nu am scris un rînd. Nu, dragă turnătorule, eu nu mă refer la fundația asta pe care ți-ai asumat-o, ci la cele cinci pe care nu ți le asumi (FACIAS e cea mai notorie), dar pe care le-ai înființat și care au, toate, sediul la Grivco. Așadar: sîntem, totuși, în 2013, manipularea asta de doi lei cu lacrimi de crocodil în loc de puncte de suspensie este jalnică, mai bine îl rogi pe Gâdea să facă ceva frumos, ceva deosebit, upgradat ca pentru zilele noastre.

You May also Like...

Udrea negociază cu PPDD prin Gelu Vișan
26 mai 2013
Mircea Badea confirmă: Antenele au probleme cu lichiditățile și plata salariilor
5 iunie 2013
Vîrsta marilor contracte
4 mai 2010
6 Comments
  • Reply
    pensionara
    6 iunie 2013 at 6:33

    Dle Prisacariu, dupa cum am invatat nimic nu se pierde, totul se transforma. Adica vechea securitate si-a tras masti de ONG-uri, sindicate si fundatii si continua sa otraveasca societatea. A justificat vreodata Felix zecile sau sutele de milioane de dolari cu care si-a inceput afacerile ? Sau nu l-a intrebat nimeni niciodata acest lucru pentru ca cei care erau un drept sa-l intrebe stiau de unde sunt banii ?

  • Reply
    coracora
    6 iunie 2013 at 9:53

    Zic si eu: Daca dvs si toti jurnalistii adevarati din tara asta ati consuma macar jumatate din energia pe care o risipiti in lupta „Sa cada Felix cu orice pret” intr-o alta lupta, mult mai benefica pentru noi toti: „sa stam cu ochii pe acest guvern si pe prostiile le care le face mai ales la adapostul razboiului din presa”, poate ca lucrurile s-ar mai misca si asta ne-ar ajuta pe noi toti. Dar, din pacate, orgoliile sunt prea mari pentru asta… P.S. Stiati ca Ponta a fost aseara la petrecerea Antena3 cu Mika Hakinnen, girand astfel credibilitatea postului pe care dvs va straduiti il anihilati? Voi va zbateti cu Felix si Ponta isi vede de treaba sa… Cred ca e si foarte incantat pentru ca va incaierati intre voi si ati plecat de pe capu’ lui. Cred ca ati cazut intr-o capcana mare, cu toate bunele dvs intentii…

  • Reply
    ancaioanadragan
    6 iunie 2013 at 10:52

    cineva trebuia sa faca dezvaluiri in legatura cu afacerile murdare ale lui Felix.sunt convinsa ca mai sunt si altele,despre care vom auzi foarte curand.nu ne puteam astepta sa faca dezvaluiri Gadea,sau ceilalti umili angajati! mai sunt jurnalisti onesti,care-si respecta meseria! nu cred ca premierul este disperat in ceea cel priveste pe Felix.acest sinistru personaj,stapan pana acum pe situatie,inconjurat de persoane pe care prin diferite metode,le-a facut sa devina dependente de el, simte ca se strange latul.orice inceput,are si sfarsit! chiar si manipularile celor de la antene,nu mai imresioneaza decat putina lume.astept noi dezvaluiri,tot la fel de bine argumentate!

  • Reply
    baby jane
    6 iunie 2013 at 11:12

    De ce esti rautacios Domnu’. Insinuezi ca n-ar mai trebui sa existe fundatii active in societatea civila si sa aiba preocupari mega-importante? Cum ar fi inscrierea in cartea recordurilor a celui mai mare steag din lume. Am auzit ca urmeaza cea mai mare gaura de covrig care sa intre pe cea mai mare coada de caine.

  • Reply
    ancaioanadragan
    6 iunie 2013 at 11:31

    ce cadere morala au toti turnatorii,sa ne intoxice in fiecare zi,cu argumentele lor aberante?ii vezi zilnic.(inclusiv in reluare)la tv.pe SRS.Paula Iacob.Ghise,Abrahame etc.dandu-se de ceasul mortii si plangand pt.toti cei care ,au fost in opinia lor,condamnati pe nedrept.pana si cinstitul Nastase,ne-a dat lectii desse coruptie si mai ales despre corupti.Bravo d-le Nastase! mai aveti gloante? oamenii astia ,chiar ne cred prosti?

  • Reply
    tanta
    6 iunie 2013 at 12:49

    Un personaj ca voiculescu ce,toata viata lui a trait din manipulare si distrugere de destine,credeti ca are vreo retinere in a continua cu ceea ce a facut toata viata lui?La capitolul”constiinta”famiglia voiculescu sta foarte prost.Realitatea e ca,acesti sacali simt ca incepe sa le cam fuga pamantul de sub picioare si folosesc cele mai abjecte mijloace pentru a-i impresiona pe cei slabi de inger.Doar cei asemeni lor mai pun botul la penibilele lor manipulari.Sleata de parveniti,avandu-i in frunte pe voiculescu si nastase tipa ca din gura de sarpe,aducand acuze ce,la o mai atenta analiza,o sa constati ca li se potriveste ca o manusa.Licheaua tot lichea si gunoiul,tot gunoi.Lor li se pare ca modul cum se4 apara mai prosteste pe cineva.Asa zisele fundatii nu sunt decat mijloace peverse dse spalare a banilor.Au delatiunea si hotia in sange;asa si-au educat si progeniturile si colaboratorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *