Votez tevatura cu procedura! Ziua 5: eșec. Extra: USA & UK

E duminică și plouă, dar noi n-avem procedură de selecție de procurori nouă, deci bifăm și ziua asta. Cum nu avem material, apelăm la ultima zi lucrătoare a săptămînii, cînd ambasada americană de la București și ambasadorul britanic din scumpa noastră patrie s-au exprimat pe subiect.
Ambasada americană: „The U.S. Embassy has maintained consistently that it is critically important to nominate independent and qualified prosecutors.  We are pleased that nominations have been made and the consultative process can now move forward” (sursa)
Ambasadorul britanic: „Cred că este foarte bine că nominalizările au fost făcute de ministrul interimar al Justiţiei şi acum avem un proces în care deciziile pot fi luate. Sigur, este acum atribuţia CSM de a organiza audierea candidaţilor propuşi şi să îşi exprime opinia, iar apoi preşedintele să decidă. Cred că acest proces poate duce mai departe reforma justiţiei şi atingerea obiectivelor prevăzute în MCV. Acestea au fost foarte importante pentru noi şi este nevoie urgentă ca aceste funcţii să fie ocupate” (sursa)
P.S. Supărații pe Traian Băsescu nu au atacat încă ambasada americană, respectiv pe cea britanică. Pentru imaginea lor, sper să nu o facă. Altfel, vor ajunge personaje de calibrul (mic spre penibil de mic) lui Calimente, Crin sau Eugen Nicolăescu (sau chiar Ponta, astă-vară).

You May also Like...

Ce știe Crin Antonescu de la Elwis Săftoiu, fost șef al SIE, și nu ne spune?
25 septembrie 2013
Ce mișto e la SMURD cînd te dai cu BMW prin oraș!
16 mai 2013
Da' Boc? Boc ce face?
15 februarie 2011
1 Comment
  • Reply
    Nicolae
    8 aprilie 2013 at 6:41

    Nu există un remediu mai bun pentru letargia duminicală decât o discuţie contradictorie (la TV)intre Ghişe şi Iordache (PSD), împunşi periodic de unul de la PDL. Comparat cu Ghişe, Calimente-i sănătos tun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *