VIDEO – Fenechiu către Ponta: "Tu nu reprezinți nimic, băi, băiatule!"

Azi, la 16.00, Crin Antonescu și Relu Fenechiu vor susține o conferință de presă. De ce? Nu știm încă. Să aibă legătură cu CFR Marfă, cum ziceam ieri? Nu știm. Încă. Dar așteptăm. Și, cît așteptăm, ne uităm la o dispută verbală între Victor Ponta și Relu Fenechiu. În care Ponta zice așa: „Nu am ce să discut cu Fenechiu sau cu băieții lui de casă pe care-i pune miniștri cînd vrea să-și rezolve o problemă”. Și Fenechiu îi răspunde: „Nu pot să-i permit acestui individ să facă asemenea afirmații pe un post de televiziune. Tu nu reprezinți nimic, băi, băiatule! Tu nu vii decît să arunci cu noroi în stînga și-n dreapta!”.

Nasol e că, după ce acest dialog a fost purtat de cei doi, Ponta a ajuns premier și Fenechiu ministru în cabinetul Ponta. Discuția dintre Victorș și Relu, cu imagini, mai jos.
 

You May also Like...

Ponta despre noul Cod Penal, în 2009: "avem un text al Codului penal, un text bun, încă o dată, spun"
31 ianuarie 2014
De ce, Vasile, de ce?
13 iunie 2010
Fix WikiLeaks ne mai trebuia!
23 martie 2011
11 Comments
  • Reply
    Ted Michael
    20 iunie 2013 at 13:30

    super tare replica lui Relu

  • Reply
    Angela Tocilă
    20 iunie 2013 at 13:37

    speram că e recent dialogul 🙂

    • Reply
      prisacariu
      20 iunie 2013 at 13:40

      s-ar putea să fie mai recent decît credem:D

      • Reply
        Nicolae
        20 iunie 2013 at 15:26

        Hai liberare! (Atenţie: liberare nu liberale). Asta, bine’nţeles după vreo cincişpe ani.

        • Reply
          Nicolae
          20 iunie 2013 at 15:45

          După ce am comis obrăznicia de mai sus, citesc că nişte directori de la Hidroelectrica au luat-o cu câte şapte ani, şi asta pentru nişte amărâte de prize poreclite. Dacă pentru nişte prize se ia câte şapte ani, pentru n bucăţi de ditai transformatoarele vopsite cât se primeşte? Am ghicit mai sus!

  • Reply
    ancaioanadragan
    20 iunie 2013 at 15:32

    conferinta anulata! poate ìsi scrie baiatul-demisia!!!

  • Reply
    camelia
    20 iunie 2013 at 18:11

    asta e , sunt la ordinea zilei reevaluarile …e de ajuns sa ne uitam la eroul dumneavoastra , dle Prisacariu …parca Basescu e numele lui , nu ?

    • Reply
      prisacariu
      20 iunie 2013 at 19:18

      camelia, eroul meu e nastratin hogea sau, hai, urmuz, nu basescu:)

  • Reply
    AC
    23 iunie 2013 at 14:06

    „Relu Fenechiu este, fără doar și poate, unul dintre cei mai penali miniștri din Guvernul Ponta. Și asta nu doar la figurat (apropo, e doar impresia mea, sau trenurile au început să întârzie chiar mai mult decât o făceau anul trecut?), ci și la propriu. Pentru șmenozelile sale din dosarul Transformatorul până și Bruxelles-ul ne-a bătut obrazul că nu suntem foarte cușer să-l lăsam pe Transformerul nostru de Iași în Guvern dacă vrem și noi în lumea bună a Schengenului. În cazul în care ați uitat, Relu al nostru, mare demnitar cu ștaif venit de pe malurile Bahluiului taman pe cele al Dâmboviței să conducă Transporturile, a umblat acum zece ani cu cioara (a se citi transformatorul) vopsită și a tras în piept statul român cu un mizilic 7 milioane de lei. Până pe 4 iulie însă, când se vor susține pledoariile finale în dosar, domnul Fenechiu a venit și astăzi să dea cu subsemnatul la DNA într-un dosar în care un fost secretar de stat e acuzat de scurgere de informații”

  • Reply
    Ponta le dă “sugestii” și judecătorilor: achitați-l pe Fenechiu! | prisacariu
    12 iulie 2013 at 12:00

    […] “Sper să fie achitat”. Asta a spus premierul Victor Ponta (sursa) despre ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, care azi află dacă va fi condamnat în primă instanță în dosarul “Transformatorul”. Sigur, acum vreo șase ani, Ponta știa mult mai bine decît azi ce caută Fenechiu prin Guvern: “combinații”, cum ar zice chiar Relu (sursa). […]

  • Reply
    vali
    30 ianuarie 2014 at 18:42

    Am izbucnit in ras cand Andrei Ghoerge, la final, spune ca FIECARE dintre ei are dreptate.
    In fond Ponta chiar nu reprezinta nimic iar Fenechiu isi rezolva problemele cu baietii lui de casa (si in curand cu baietii de celula)
    Super.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *