Ponta, bugetar rupt în spate. De unde a avut bani de Miami

Adrian Năstase spune că premierul Ponta e în „țara Marelui Licurici”, Traian Băsescu particularizează: Ponta e la Miami. În orice caz, dacă nu-l credem pe președinte, musai că e nevoie să-l credem pe fostul premier: premierul actual se află peste ocean. Un dus-întors în SUA costă, la clasa economic, peste o mie de euro. O zi de cazare acolo trebuie să fie, la minimum, vreo sută de dolari. Una peste alta, numai pentru o săptămînă, Ponta trebuie să plătească, doar pentru el însuși, vreo două mii de euro (presupunem că mai și mănîncă ceva în săptămîna asta). Ca bugetarul care abia cîștigă peste o mie de euro pe lună, Ponta nu și-ar permite o astfel de vacanță. Decît dacă ar fi strîns o sută-două de euro pe lună vreun an și ceva.

Totuși, premierul nostru a avut bani să meargă în „țara Marelui Licurici”. Care bani apar și în declarația de avere (sursa): 18.000 de euro de la Andrei Dolineaschi (în contul vînzări unei mașini), proaspăt numit secretar general al PSD, plus peste 50.000 de euro, din lichidarea cabinetului de avocatură al lui Victor Ponta. Ambele sume au apărut în declarația de avere a premierului în ultimul an. Practic, dacă Ponta nu-i vindea mașina personală unui coleg de partid și nu-și desființa cabinetul de avocatură, era nevoit să-și petreacă vacanța, vorba lui Băsescu, la Neptun, nicidecum peste ocean.
Iar dacă nu sînteți convinși că Ponta trăiește, săracu’, din salariu, uitați-vă iar în declarația de avere: premierul și-a luat un autoturism în leasing, nu și-a permis să-l cumpere cu banii jos. Și-l costă leasing-ul ăsta vreo 30.000 de euro, adică o căruță de bani pentru un amărît de premier al României.

You May also Like...

Apel către wikileakele
28 martie 2011
Noua conducere a CSM trebuie să se decidă: apără sau îngroapă Justiția?
16 ianuarie 2014
E marmura lui Vintu stirea zilei?
8 martie 2010
22 Comments
  • Reply
    Irina
    6 august 2013 at 12:01

    Dar, daca nu sta pe banii lui, ci pe ai lui Ghita tv?Prietenul bun la nevoie se cunoaste.

  • Reply
    Alegatorul fericit
    6 august 2013 at 13:32

    Să fim corecţi dragi tovarăşi. Când economia duduie, când cetăţenii ei o duc bine, când legislaţia este bună dacă nu perfectă, când euro se devalorizează aproape zilnic, când PIB aproape s-a dublat într-un an de zile şi multe alte fericiri pe acest popor, voi încercaţi să ne distrugeţi iubirea nestrămutată faţă de guvern şi în special faţă de iubitul nostru premier?! Nu vă e jenă?! Noi românii nu agreem acest gen de comportament al mass-mediei. Sunteţi nişte oameni răi. Şi de ce mă rog premierul trebuia să economisească bani, când are card special, a cărei sumă fixă de 10.000 de dolari nu scade niciodată. Adică cardul minune dacă cheltuieşi 7.000 de dolari acum, peste 10 minute are aceiaşi sumă pe el intactă. De unde are cardul?! I l-a dat Zâna Măseluţă. Răilor!

  • Reply
    silviu
    6 august 2013 at 14:11

    oare banii cu care plateste in miami au miros de marfa CFR?

  • Reply
    KAKA MIZE
    6 august 2013 at 14:57

    Ponta e un labagiu care-si toaca banii prin US in loc sa stea cuminte la Neptun si sa joace table cu Basescu care se plictiseste p-acolo. Ca sa-i treaca plictisul, mai da o fuga pin-la Jina sa se pozeze cu clopu’, mai face niscai bai de multime in teritoriu si seara iese la cite o geampara electorala la Ciresica. Problema e ca odata cu el se misca prin tara si un dispozitiv de min. 30 de baieti si vreo 6-7 masini, flacai zdraveni care maninca si ei, dorm pe undeva si calaresc niste masini care maninca de la 12l/100 in sus. Daca la Ciresica plateste tanti Maria sau una din fete, ca de obicei, intrebarea e cine plateste restul de deranj electoral pe care-l face prezidentul in concediul lui de odihna. Sau la Basescu nu se pune fiindca toaca electoral bani de la bugetul de criza, in timp ce bagabontii ailalti isi fac de cap cu bani de furat?

    • Reply
      prisacariu
      6 august 2013 at 16:08

      kakamize, dispozitivul de protectie e la fel la ponta

      • Reply
        KAKA MIZE
        6 august 2013 at 17:29

        Parca nu-mi vine a crede ca a plecat cu turma de sepepisti dupa el in US si toata haita sta la plaja si se-ndoapa pe banii statului ca sa pazeasca un pacalici despre care n-a auzit nimeni p-acolo. Daca e asa, inseamna ca sintem un popor de timpiti si meritam sa fim jupuiti de bani de hotii astia.

        • Reply
          petre
          7 august 2013 at 14:24

          `mnda! cam asa suntem.

        • Reply
          Liv St Omer
          7 august 2013 at 14:33

          O ba daaa, kakamize, sa-ti vina sa crezi, da, Pontacu’ chiar sta la Miami la plaja cu turma de spp-isti dupa el. Si, da, si asta e adevarat, chiar suntem un popor de tampiti.

    • Reply
      Basencu
      6 august 2013 at 18:28

      Esti modest. Inmulteste 30×2.MInim.
      Elicopterul cara si el cat poate.
      30 il duc la elicopter la plecare.
      30 il asteapta la coborarea din elicopter pe muntele gaina.
      Daca presedintele are buget cat jumatate din senat isi permite sa circule doar cu elicopterul.

  • Reply
    ivanG
    6 august 2013 at 16:40

    Eu inteleg ca e dreptul poporului român ca, in proportie de 70%, sa faca plaja la Miami (prin reprezentantii sai, of course…).
    Si unde altundeva decat in Florida mai poti gasi tricouri originale cu Che Guevara…? (poate in Cuba, dar nu da bine la stiri sa se afle ca te-ai fatzait pe acolo…)

  • Reply
    ivanG
    6 august 2013 at 16:50

    Pentru ca subiectul sunt de fapt banii, imi dau si eu cu presupusu’ ca atat la VP cat si la CA plimbarea pana in tara lu’ Licuriciu’ ala Mare e platita de partidele lor si ca baietilor li se lustruiesc in workshop-uri talentele de comunicatori. E posibil chiar ca Kkrau sa apara in toamna cu o engleza imbunatatita… :).

  • Reply
    ion adrian
    6 august 2013 at 17:43

    Pai poate din smenul pe care-l descriu pe firul anterior? 🙂
    Dar tot PSD o apa si-un pamant caci:
    De data asta sunt de acord cu ideea lui Adrian Nastase ca cei din PSD dupa modelul francez ar trebui sa dea dovada de solidaritate si se pare ca chiar daca voi psdistii sunteti mai toti dupa un acelas tipar dupa chip si asemanare, in acest chip si asemanare nu salasluieste nici macar intrajutorarea de echipa, ci desigur pentru ca suntem romani, isn`t it?:vae victis. 🙂

  • Reply
    Basencu
    6 august 2013 at 18:59

    Barosane
    Esti invidios pe tinerii politicieni.
    Unde dracu sa ti toci purcoiu de bani?
    La guvizi la saturn sau la porumb fiert.
    Da i dracu cu miami-ul lor vorba lu vanghelie.
    Cand ti o fi mai rau ca astuia sa ti fie – http://declaratii.integritate.eu/UserFiles/PDFfiles/RP2434_81256-C77-I780_1-ANI-L189-00001%5B010009%5Dready//DA_2012-10-30_ICHIM%20PAUL_60211592.pdf

  • Reply
    tara de prosti ®
    7 august 2013 at 17:22

    sunteti rai.
    6.148 este netul lui plagitorus oltenicus. sporul de doctorat ar fi cam +-800 lei*12= 9600 furati cu doctoratul intr-un an. pai la cativa ani isi permite si iel o iexcursie la licurici. beleaua e ca nastase de fapt il ia peste picior pentru ca in viata asta doar cu un doctorat furat n-are cum sa faca miliardul(facut din oua de cornu chiar si fara gaini)

  • Reply
    Ovi
    7 august 2013 at 18:15

    Pai Ponta s-ar putea sa nu fie rupt in spate pentru ca e bugetar, ci din cauza ca Adrian Nastase nu s-a limitat doat la a-i numara ouale…

  • Reply
    MadameDuRecamier
    9 august 2013 at 15:04

    Astia, generatia „reprezentantii reabilitatului socialism iliist” se numesc burjetari, adica cei ce depling saracia boborului, dar privat, (dupa votul celor 70% din 40%) traiesc precum fostulestii burghezi de pe vremea ultimului Ex. Aia flanau prin Paris, astia se despoaie la Miami, se insoara in China si de infratesc cu Tadjikistanul liber.

  • Reply
    Nea
    11 august 2013 at 15:29

    Ei, cu mâncatul se scoate mai ieftin, nu costă 300 dolari pe săptămână căcatul.

  • Reply
    sirop
    13 august 2013 at 5:08

    L-a sponsorizat fiica cea mare a lui Băsescu. 😀

  • Reply
    ion adrian
    13 august 2013 at 10:11

    Domnule Prisacariu,
    Am o anume interpretare fata de ce a spus dl Basescu luni la
    Izv. Mures si anume :
    daca ne uitam cu atentie la declaratiile dsale se foloseste Budapesta, nu in contextul unor referiri la activitati ale statului maghiar si a institutiilor sale ci cu referire la activitati pornite si pregatite la Budapesta de catre cetateni maghiari care insa sunt oameni politici chiar daca nu sunt reprezentanti oficiali ai staului maghiar si daca uneori sunt ii putem considera din aceiasi categorie cu parlamentarii nostri plimbati prin Taiwan.
    Deci la Budapesta ca un centru recunoscut al maghiarimii de toate nuantele inclusiv cea sovina si iredentista s-a referit dl Presedinte si nu la puterea politica si de stat de la Budapesta, care e libera sa vina in Romania asa cum si romanii sunt liberi sa se deplaseze oriunde, sau, la ei acasa, sa si huiduie daca au chef.

  • Reply
    Analia
    16 august 2013 at 5:21

    Florida e o destinatie turistica foarte populara, atat in interiorul Statelor Unite cat si in Europa (in special pentru germani si olandezi). Pe cat e de populara, pe atat e de scumpa, in special in zona Miami. Pe timpul verii, un bilet de avion dus-intors nu poate fi mai putin de $1000, iar copiii de peste 2 ani platesc pret intreg. Optiunile de cazare sunt diverse, insa cea mai buna optiune pentru o familie cu copii si bona ar fi un resolrt de pe malul Atlanticului. Pretul pentru un apartament cu 2 dormitoare trece usor de $200 pe noapte, iar cele cu ceva pretentii ajung si la $2000-$2500 pe saptamana. Inchirierea unei masini bate $100 de dolari pe zi (poate si mai mult, pentru ca cei ce nu sunt asigurati in US sunt obligati sa plateasca si asigurare, adica cel putin $20 pe zi). Biletul de intrare la Disney World (Disney Land-ul e in California, aici Victor Viorel s-a confuzat putin) e de $92 de persoana. Mancarea pentru 5 persoane pe zi o pot estima foarte conservator la $100. Poate au fost si la meciul de fotbal chelsea- R Madrid, cred ca cel putin alti $50 de persoana. Un calcul foarte conservator da pentru o vacanta de o saptamana pentru 5 persoane un total de vreo $8000. Eu personal ma indoiesc ca VVP a calatorit la economy sau ca a mancat numai la McDonald’s si kfc toata saptamana. Mi-ar placea sa cred ca avut si cel putin un agent de securitate cu el (la urma urmei e primul ministru); asadar inca o cheltuiala.
    Nu as fi scris daca nu l-as fi auzit pe vacanta mare spunand la b1 ca el merge in miami de 12 ani si ca e mai ieftin decat bucurestiul.

  • Reply
    ion ionescu
    19 august 2013 at 18:15

    daca tot veni vorba despre buget: nu credeti ca sr fi in regula ca, pe langa taxele pe articole de lux, sa fie introdusa si o taxa pe doctorat (tot un soi de lux pentru 80% dintre detinatori)? sa fie taxat cu vreo 2-3.000 de euro/an (adevaratii doctori ar scoate banii din cercetare, inventii, carti etc.).

  • Reply
    Andrei
    5 septembrie 2013 at 11:51

    mai oamenilor, asta are rame de ochelari Maybach de 18000 de euro, si voi ii calculati vacanta si leasingul la masina :)))….mai ca nu ii numarati si ouale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *