Părerea lui Ponta despre protestatarii din Vaslui: săraci, bețivi, incestuoși, violenți

Ponta are o problemă: niște români protestează (legitim sau nu, manipulat au ba – asta e cu totul altă discuție) împotriva explorării gazelor de șist. Asta era, desigur, foarte bine în 2011 și 2012, cînd Ponta era în opoziție, dar e cam nasol acum, cînd Ponta e premier. Pe scurt, Ponta e supărat pe popor. Așa că i-o zice de la obraz: poporul e cam rupt în cur, mănîncă de pe jos, face sex cu membrii propriei familii, apoi (sau înainte) se îmbată și se bate (la domiciliu sau aiurea).

Ponta, însă, nu-și permite să o zică cu vorbele lui. Deci ne trimite la un ciomăgar al tastaturii, pe care-l promovează pe propria pagină de facebook, cu îndemnul de diriginte sever, dar înțelept, „De citit…”. Ăsta e Ponta.
vp1
 
vv1

You May also Like...

Starbucks devine Starbugs
1 august 2010
Fețe de pernă pentru sinistrații inundați din Galați
20 septembrie 2013
Ca să vezi: Blaga cumpără stații Realitatea TV de la Vîntu, infractorul lui Băsescu
28 septembrie 2010
13 Comments
  • Reply
    Chevron şi gazele de şist din România - Page 7
    18 octombrie 2013 at 23:18

    […] Părerea lui Ponta despre protestatarii din Vaslui: săraci, bețivi, incestuoși, violenți | prisa… halal prim ministru Alex, ba da, dar pe aia nu-i vrea nimeni la export Philosophy is like being in a dark room and looking for a black cat. Metaphysics is like being in a dark room and looking for a black cat that isn’t there. Theology is like being in a dark room and looking for a black cat that isn’t there and shouting, “I’ve found it!” Science is like being in a dark room and looking for a black cat using a flashlight. Reply With Quote […]

  • Reply
    Claudiu Ion
    18 octombrie 2013 at 23:18

    nu pot spune decat ca ponta a fost facut intr-o noatre din amarul unei bauturi proaste, intr-o camera rece cu doi proragonisti:
    michey mouse si bunicu lu ion iliescu
    MUIE victor viorel ponta

  • Reply
    Sandel
    19 octombrie 2013 at 0:21

    Parca pe zi ce trece ies tot mai multe nelegiuiri la iveala,mai ales ca poporul este informat incorect si regizat cu iz politic mai ales prin intermediul unor televiziuni pe care eu nu dau doi bani pe ele.Eu nu cred ca mai existau astfel de probleme daca antreprenorul era o societate comerciala romanesca iar domnul Ponta impreuna cu tot clanul de celoveci care o frectioneza prin parlamentul Romaniei ar trebui sa fie mai respectuosi cu alegatorii sai deoarece din cauza lor se afla ei acolo chiar daca au facuto pentru o bere,o punga de malai sau catva mici.

  • Reply
    Georgiana Mogos Niculescu
    19 octombrie 2013 at 1:19

    Ce sa zica si el saracutul e depasit de evenimente ia uite aici vrei sa se ajunga dupa distrugeri iremediabile sa sechestram bunurile Chevron si sa asteptam bani daune de la astia . Presedintele Ecuadorului lanseaza un apel la boicotarea mondiala a Chevronului . Taranii aia .. incasi au ajuns la ONU .. au castigat in justitie.DECI SE POATE Il presidente ecuadoriano Rafael Correa ha lanciato al contrario una campagna contro Chevron, invitando ad un boicottaggio mondiale.
    18 Ottobre 2013
    Andrea Barolini
    http://www.valori.it/ambiente/ecuador-ordinato-sequestro-beni-chevron-6845.html
    Photo: Ecuador, ordinato il sequestro dei beni di Chevron Una corte del Paese andino ha disposto il sequestro dei beni della multinazionale americana, nell’ambito della vicenda legata al disastro ambientale provocato dalla Texaco. La giustizia dell’Ecuador ha ordinato il sequestro dei beni appartenenti alla compagnia petrolifera americana Chevron, condannata nel Paese andino al pagamento di una maxi-multa da 19 miliardi di dollari. La vicenda risale al periodo tra il 1964 ed il 1990, nel corso del quale, secondo i giudici, la Texaco (acquisita da Chevron nel 2001), inquinò vaste aree di foresta amazzonica esplorando il territorio alla ricerca di petrolio.

  • Reply
    Dragos
    19 octombrie 2013 at 1:27

    „Ponta, însă, nu-și permite să o zică cu vorbele lui”
    asta-i cauzata de galagia cu plagiatul in care a fost tarata aceasta patzachina iresponsabila pusa in fruntea guv de Grupul Infractional Organizat. scandalul copy-paste a lasat urme adanci. cica-i atat de paradit incat la diversele acte pt fie’sa cu mama… tata….domnul prim-ministru Ponta scrie curajos la ,,mama,,: Daciana Sarbu, la ,,tata,, vireaza in decor/balarii bagand link la presidency.ro.

  • Reply
    carmen
    19 octombrie 2013 at 10:37

    Sa nu uite ca astia au votat USL in proportia asta!Ce precente a avut in Vaslui?

  • Reply
    carmen
    19 octombrie 2013 at 10:37

    „PROCENTE”

  • Reply
    basist
    19 octombrie 2013 at 14:32

    Trecand peste cateva epitete total deplasate, poate pentru prim data in viata as fi de acord cu Ponta. Pe aceleasi meleaguri, in timpul si dupa inundatii, poate nu aceleasi persoane, stateau cu mainile adanc infipte in buzunare tinandu-si probabil ouale la caldurica si faceau misto de pompierii si jandarmii care munceau de zor sa decolmateze santurile de scurgere, hlizindu-se in dulcele grai moldovenesc: „hai bre ca va miscati tare molcum”. In aceste conditii poate un dram de adevar o mai fi si in postarea respectiva.
    Apropos! Ati remarcat ca totusi unii din protestatarii momiti cu o placintica ruseasca, mai tineau cate o mana pe afara? Asta pentru ca tineau cate un pahar.

  • Reply
    maria
    19 octombrie 2013 at 18:13

    Ipocritul de Ponta ,,uita ,,ca ignorantii acestia l/au votat la greu si ca in curand se va duce la ei cu fasole si carnati ,sa le ceara din nou sa/l voteze.Ce o sa mai promita…CA LE DA INAPOI familia ,nevestele,amantele ,pensiile, luate de Basescu…S/ar putea sa nu mai mearga …

  • Reply
    Timisoreana
    19 octombrie 2013 at 22:08

    Aştia sunt românii care au votat constant cu FSN respectiv cu PSDR, PSD… Acum nu mai au nevoie de ei?

  • Reply
    mitica
    20 octombrie 2013 at 5:45

    Suntem asadar dragii mei , martorii unui fenomenal numar de iluzionism, intins intre continente si in care avem rolului persoanei din public ca se va duce in chiloti acasa, unde va descopri ca de fapt el nici macar nu este cine creadea ca este… probabil as putea sa divaghez asa pana la sfarsitul internetului dar nu cred ca mai am asa mult timp!
    Izluzionismul ca strategie a fost folosit intodeauna, va-as putea da unele referiri dar ramane inutil de gestul pentru ca aceste intamplari fac parte din bagajul cultural al speciei homo… (sunt cateva exeple in WWII).
    Cum functioneaza:
    Se distrage atentia populatiei de la problemele importante de identitate nationala, strategia si stratagemele nu merita parcurse pentru ca inghitim in fiecare zi cate o pastila de “ce buni sunt copii altora si ce prost esti tu, maica, da eu tot te iubesc ( prin Dumnezeu prin popi,, prin catedrale).
    Inocularea populatiei cu crezul ca suntem un popor de vite a inceput demult, nu sunt documentat in directia asta, dar sunt martorul timpului nostru. Ne lasam amagiti de apartenenta la clubul select al latinitatii intro mare slava/huna si ce alte natii or mai bantui arealul! De parca noi ca indivizi nu am reprezenta nimic decat o masa amorfa de manevra , o populatie tolerata, ceva mai jos decat suricatele pe scara evolutiei!
    Ma intreb daca toti politicienii nostril au orbul gainilor, sunt prosti sau sunt doar niste marionete manipulate abil pana cand au ajuns in postura de a nu mai putea zice nici Car nici Mar. Nici macar nu-I cred ca s-au lasat mituiti (parerea me e ca sunt niste gainari de rand ca aia care au facut specula cu pamant in perioada cand galopau caii putere pe A2 in we ca s-si faca poze cu marea, eventual cu masina pe plaja, in nisip, se de ce nu, pentru ai mai imprudenti se mai fac si impotmoliri, ca au furat si au facut rau la oameni si nu-I mai ajuta Dumnezeu. Au fost lasati sa adune firimiturile de pe jos doar ca sa-si mai ia o lectie despre cum se inconvoaie cocoasa!

    • Reply
      mitica
      20 octombrie 2013 at 5:47

      am niste draci!

  • Reply
    Basencu
    21 octombrie 2013 at 21:18

    Barosane
    L-am vazut pe turcescu in locul tau.
    I-ar faci emisiuni ptr pensionari si casnice in miezul zilei
    Daca nu papi cianura asa meriti.
    Ai dreptate la vaslui protestatarii sunt bogati,antialcoolici si nonviolenti.
    Incestuos esti daca iti bagi ….. in ce sustineai inainte sa devii premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *