Tupeu de premier: sufleorul Zaharescu, și purtător de cuvînt al lui Ponta, și consul la Cape Town

Întrebat de jurnaliști CE (nu cine) l-a recomandat pe idiotul ilogic Andrei (Nicolae) Zaharescu să fie numit consul al României la Cape Town, Ponta a răspuns sec: „Eu”. Tot „Eu”, adică onor Ponta, a semnat hotărîrea prin care Zaharescu a devenit consul pe 18 octombrie a.c. A urmat, după cum știm, în rolul de purtător de cuvînt al Guvernului, chibițul TV Mirel Palada. De fapt, Zaharescu a continuat să ia bani de la Guvern pînă pe 28 octombrie, cînd a fost oficial revocat din funcția de secretar de stat din cadrul cancelariei premierului.

Așadar, zece zile, nimeniul Zaharescu a fost, pe semnătura lui Ponta, și secretar de stat, și consul general al României la Cape Town. Că doar e un fel de Iorga, nu?
z1810
 
z2810

You May also Like...

Viitorul PNL e mediocru
18 mai 2013
Atentie, acest post contine porno si milioane
6 martie 2010
Dumitrescu lua 17.000 de euro lunar de la SOV
24 mai 2010
3 Comments
  • Reply
    Justy
    31 octombrie 2013 at 12:36

    De unde reiese, printre altele, ca Victor Ponta este „ceva”, nu „cineva”… 😀

  • Reply
    Marki
    31 octombrie 2013 at 13:28

    Pe „chibițul” Mirel Palada l-a recomandat o singură „calitate”: aceea de a fi fost lobby-ist RMGC. Și cum lui Ponta îi place să se spele pe mâini…
    Cât despre mânăriile „celui mai cinstit guvern”, nimic nou sub soare. La vremuri noi, năravuri vechi…

  • Reply
    L
    4 noiembrie 2013 at 18:45

    Intreb si eu… Avand in vedere ca este o chestiune ce-mi pare ilegala, de ce nu exista o autosesizare din partea celor care trebuie sa supervizeze legalitatea deciziilor demnitarilor, a guvernului? Guvernul asta penal a ajuns de rasul lumii. Cu sufleori pe post de consuli, cu cantarete de muzica populara pe post de inspectori anticoruptie si cu foste secretare si animatoare de Teleorman in comisia juridica a uneia dintre camerele Parlamentului… Ce mai, avem o splendoare de guvern. O minunatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *