Lista rușinii: deputații care au votat pentru amnistierea și grațierea corupților de partid

Aseară, tîrziu, în mod pur mafiot, ascunzîndu-se prin diverse săli din Parlament, o parte din deputații Comisiei Juridice au votat ca legea care prevede amnistierea și grațierea infracțiunilor de pînă în 6, respectiv 7 ani. Azi, în scurt timp, proiectul de lege va fi votat în plenul Camerei Deputaților. Votul va fi, cel mai probabil, secret.

Nu e un secret, însă, care e componența Comisiei Juridice a Camerei Deputaților: lista deputaților din această comisie, aici.
Vă propun să-i contactăm, fiecare din noi, pe acești oameni, măcar printr-un e-mail, și să-i întrebăm: tu, deputatule, cum ai votat? Și care sînt argumentele tale? De ce vrei să transformi o țară din UE într-un regim mafiotizat?
 

You May also Like...

Unde se ascunde Victor Ponta?
9 ianuarie 2014
Lăsați UCM Reșița să fure TVA de 60 de milioane de euro! Altfel, se desființează echipa de handbal!
23 februarie 2011
Ups, RTV se vede pe cablu la UPC!
24 octombrie 2011
23 Comments
  • Reply
    Crinela Badea
    10 decembrie 2013 at 12:04

    Rusinea unui parlament al rusinii nu putea fi completa fara un astfel de vot al rusinii.Nu inteleg ce asteapta romanii?!Suntem o tara mafiotizata si asta se vede clar din orice colt al Europei.

  • Reply
    Chius Gheorghe
    10 decembrie 2013 at 12:09

    Rusine acestor alesi, care i-si permit sa sfideze bunul simt cu aceste legi care fac tara de rasul lumii!

    • Reply
      cucu
      13 februarie 2014 at 15:30

      ba asa cum se stie romania tara batutilor in cap
      normal ca tre sa se dea amnistia
      stie cineva cati oameni nevinovati cu lipsa puternica d eprobe sunt in puscarie?
      sarantocilor
      uitatuva la alte tari inainte de comentarii
      e clar ca nu calatoriti
      hahaha

  • Reply
    Bb
    10 decembrie 2013 at 12:13

    nu functioneaza linkul cu lista

    • Reply
      prisacariu
      10 decembrie 2013 at 12:14

      funcționează:)

  • Reply
    Dan
    10 decembrie 2013 at 12:18

    Un prim pas ar fi sa nu mai stam pe net si sa facem dracu ceva! Din spatele like-urilor si adeziunilor, din spatele comentariilor, nu o sa se schimbe nimic, niciodata! Iesiti in strada neam de plecati!!! (afara, in fata oricui)….

  • Reply
    Doina
    10 decembrie 2013 at 12:27

    Niste impostori imorali care fac o politica a hotiei si a jafului…

  • Reply
    cucu
    10 decembrie 2013 at 12:32

    ” De ce vrei să transformi o țară din UE într-un regim mafiotizat? ”
    I se pare cuiva ca Romania nu este DEJA un stat mafiot ????

    • Reply
      L
      10 decembrie 2013 at 17:35

      Statul roman reprezentat de actuala putere politica este o organizatie infractional organizata care praduieste cetateanul pe cai legale. Cu alte cuvinte cetateanul roman este furat prin lege. Si da, statul roman este un stat de tip mafiot.

      • Reply
        C
        11 decembrie 2013 at 13:19

        Gresit.Toate guvernarile au fost si sunt organizatii infractionale.

  • Reply
    grasu
    10 decembrie 2013 at 13:31

    Dar la ce sa neasteptam de la acesti oameni ati vrea sasi dea singuri la temelie daca au posibilitatea sa fenteze legea o fac fara remuscar Cei vinovati suntem poporul Roman cai lasam sa ne conduca si sa ne sfatuiasca sa muncim cinstit si sa platim toate impozitile la stat ca statul e in deficit financiar la buget….

  • Reply
    Stefan Badita
    10 decembrie 2013 at 15:57

    daca va uitati la presedintele comisiei, este Bogdan Ciuca, din Galati… un conservator ratat, care n-a facut nimic toata viata lui pt. Galati si galateni…. si vor sa gratieze pentru ca si pe el si pe celalti conservator, Durbaca, ii asteapta parnaia

  • Reply
    Paulensson
    10 decembrie 2013 at 17:25

    Sa-i contactam printr-un e-mail????
    Pai daca-i contactam pe fiecare cu cate-o cazma in moaca, sa le sara dintii ca zarurile, condamnarea de sub 6 ani. Deci suntem si amnistiati, si gratiati.
    Pe bune, uite: cumpar eu cazmalele, na!

  • Reply
    L
    10 decembrie 2013 at 17:25

    Exista cumva cetateni romani intr-atat de indignati de ceea ce decid abuziv si in folos propriu parlamentarii, incat sa iasa in strada? Sau singura chestiune care pare interesanta si ii revolta pe cetateni este proiectul Rosia Montana si exploatarea gazelor de sist? Nu pricep pasivitatea mamaligoasa a cetatenilor romani care, pur si simplu, dorm pe ei chiar si in situatia in care politicienii le dau foc la case si le fura din buzunare.

  • Reply
    L
    10 decembrie 2013 at 17:28

    Ben Oni Ardelean asta e un dobitoc si un analfabet sadea. L-ai lasat sa bata campii jumatate din emisiune.

  • Reply
    L
    10 decembrie 2013 at 17:31

    De ce suntem obligati sa ascultam ineptiile impletitului ala in vorbe de Ben Oni Ardelean?

  • Reply
    Nea
    10 decembrie 2013 at 17:40

    Voi da linkul de la acest articol pe unde apuc pe internet, ceea ce vă doresc şi vouă, celorlalţi cititori. Hai să punem de-un viral.

  • Reply
    Michael Allin
    10 decembrie 2013 at 17:52

    RUSINE nu parlamentarilor corupti si nesimtiti, coborati din boabab, cat populatiei actuale ramasa in Romania. Daca maine USL-ul ar decide ca Romania sa iasa din UE/NATO si sa devina membra a Uniunii conduse de Putin, in afara de cateva bancuri si miorlaituri la televizor, nimenie nu ar misca un deget. Poate o suta de demonstraniti in Piata Victoriei. Asta ar fi tot … RUSINE ROMANIA !

    • Reply
      L
      10 decembrie 2013 at 18:57

      Subscriu afirmatiilor tale. Presedintele si alti cativa politicieni din opozitie, dar si oameni din societatea civila sunt singurii care mai fac opozitie reala in Romania. Cetatenii romani parca sunt tranchilizati, hipnotizati, sedate… Dorm cu toii in front. Sa ne fie rusine tuturor! Rusine Romania. Puterea politica de astazi calca Romania pe grumaz iar noi toti stam sa privim acest abuz scandalos…

  • Reply
    ion adrian
    10 decembrie 2013 at 20:51

    Dl Presedinte Basescu in ce a spus azi are absoluta dreptate . Lovitura de stat inceputa dar esuata in vara trecuta, care era indreptata impotriva statului de drept, a democratiei si a orintarii occidentale a Romaniei al caror reprezentat si aparator de nivel si forta maxima era si este dl Presedinte Basescu se continua printr-o alta tactica kgbista (ca nu pe Ponta il duce capul pentru asemenea planuri marsave) si anume aceea ca daca nu putem demola Preedintele, daca justitia si institutiile statului de drept precum DNA si ANI isi fac treaba fara sa fie speriate de alde Dragnea sau de Socru, atunci avand majoritatea palamentara si Avocatul poporului sa umblam la lege pentru a castra atat procuratura cat si ANI caci judecatorii nu mai au ce face daca legea este stramba.
    Semnalul de alarma tras azi de Presedinte este foarte important si daca societatea civila cat si partidele democratice si prooccidentale nu-i vin in ajutor, am terminat-o.
    Asadar cred ca modelul protestului Rosia Montana dus chiar pana la modelul Kievului (si nici macar nu exagerez pentru ca de fapt distrugera statului de drept ne uneste cu Moldova, dar cu o Moldova sovietica, cu aia a lui Voronin si cu Transnistria) trebuie repede aplicat acum de catre partidele de dreapta, de catre toti cei care doresc integrarea in occident si nu in stepa asiatica cat si de societatea civila care are aceste idealuri.
    Dar mobilizarea trebuie sa o faca partidele, fara prea multa parada de apartennta politica, caci ele au deja un cadru organizat ce poate fi folosit ca infrastructura pentru astfel de manifestatii.
    Asadar la treaba!

    • Reply
      C
      11 decembrie 2013 at 13:23

      Discursul tau imi aduce aminte de Ceausescu in decembrie 89.

  • Reply
    L
    11 decembrie 2013 at 12:14

    Cataline, poti explica de ce tac cetatenii romani? De ce sunt complici prin inactiune cu infractiunile comise legal de USL? Ce-i de facut? Nu crezi ca trebuie sa iesim in strada? Este scandalos si revoltator ce face puterea discretionara USL! Pana cand vom mai rabda?! Ce fac intelectualii? Ce face societatea civila? Ce ne facem Cataline? Pentru ca nu e deloc de gluma cu banditii astia de la USL. Chiar sa nu vedem ca tot ce se intampla e parte a unui plan de salvare a penalilor USL si de imunitate totala a clasei politice? Dormim cu totii? Eu unul nu mai support inactiunea acestui popor de mamaligi. E limpede ca singura solutie este emigrarea definitive din aceasta tara. Pentru ca nu mai este nici o speranta, pentru ca nu mai exista viitor. Sa ne fie rusine tuturor! Rusine Romania!

  • Reply
    L
    11 decembrie 2013 at 15:30

    Cataline, ce-ai zice sa facem o lista a rusinii si cu cetatenii acestei tari care tac complice, preferand sa stea comod la caldurica? Poporul asta oare n-o avea nici o vina ca tara asta e atat de defecta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *