La mulți ani, Năstase & Brădișteanu!

Luni, 6 ianuarie 2014, Adrian Năstase află dacă va reveni în cantonamentul pușcăriei. A doua zi, marți, 7 ianuarie 2014, medicul Șerban Brădișteanu va fi și el informat de instanță dacă va opera în închisoare pentru următorii zece ani (cît au cerut procurorii) (sursa).
Consecutivitatea deciziilor judecătorești pentru cei doi este cum nu se poate mai potrivită: carierele de furt ale celor doi au fost îngemănate.

Cîtă vreme Năstase era premier, Brădișteanu era senator PSD și șef al unei comisii de licitație pentru echipamente medicale, calitate în care a luat o șpagă de PATRU MILIOANE de euro! Cînd Năstase, în 2012, a trebuit să ajungă la închisoare, Brădișteanu a făcut orice era posibil să-l „închidă” la Floreasca, doar-doar fostul premier ar fi scăpat de detenție. Sau, cum am spus altădată, costul favorizării lui Năstase a fost cît șpaga de patru milioane de euro (sursa).
E perfect legitim, deci, ca acum, pe 2 ianuarie 2014, să le urăm celor doi un sincer „la mulți ani!”. De pedeapsă cu executare.
 

You May also Like...

Cîinele lui Iisus
25 decembrie 2010
Ce-l separă pe Ponta de Crin? Engleza în care vorbește cu Gitenstein
8 august 2012
Spontaneitatea cu Mercedes ML a protestelor de pensionari de la Cotroceni
31 august 2012
29 Comments
  • Reply
    Elmi
    2 ianuarie 2014 at 13:38

    Sunt curios , averile astea le sunt confiscate sau nu? Cele 4 milioane de euro,se confisca sau nu ? Fiindca e interesant sa stai la puscarie cativa ani si afara sa te astepte averile puse in conturi, sporite chiar de catre manageri angajati pt asta, nevasta si copiii in lux si voie buna, fara grija zilei de maine…zic ca se merita, nu? ce plm…

    • Reply
      Nea
      2 ianuarie 2014 at 17:59

      Mai ales dacă, după ce ieşi din puşcăria mai scurtă şi mai uşoară decât armata obligatorie pe vremea lui Ceaşcă, te aclamă în picioare toată useleaua, ca reper moral.

      • Reply
        Eu Însumi
        4 ianuarie 2014 at 22:51

        matale înlocuieşte-ţi mai întîi ruşinea aia de poză de la profil şi abea după aia să intrii pe acest blog de oameni serioşi!

  • Reply
    Maximus
    2 ianuarie 2014 at 14:47

    Ce-mi doresc eu pentru 2014? Sa ai tu de exemplu nevoie de serviciile doctorului Bradisteanu si Bradisteanu sa nu aiba timp de tine, sa te chinui ca un vierme. 🙂

    • Reply
      prisacariu
      2 ianuarie 2014 at 14:52

      e și asta o variantă, desigur:)

      • Reply
        Eu Însumi
        2 ianuarie 2014 at 15:27

        …sau, tot de exemplu, să ai nevoie de serviciile şi expertiza academică a profesorului universitar de drept internaţional public, domnul Adrian Năstase, iar el să nu aibă timp de tine, să te chinui ca un vierme ce eşti!

        • Reply
          Sorin
          2 ianuarie 2014 at 16:51

          Mai, ce elogiu…
          E profesor? Bravo lui. A furat ? La inchisoare d le profwsor!
          E plina tara de profesori universitari, chiar de banditul Nastase nu e nevoie !

        • Reply
          GAVRILACHE
          6 ianuarie 2014 at 15:50

          Bre, nea „Tie insuti”, ce are a face hotia ordinara cu bisturiul lu’ Bradisteanu sau expertiza lu’ Adelu? Oricum, parerea mea, de-o fi sa dam coltu’ nu ne-ajuta Bradisteanu (ca nu suntem d-aia barosanii! La Lehliu Gara se moare si de galci!), iar de-o fi sa ma lupt in procese cu guvernul SUA tare mi-e ca Adelu’ o sa-mi ceara mai mult de-un salariu mediu pe economie! Mai cred si ca spaga lui Bradisteanu a fost impartita corect cu Adelu’ si alti tovarasi de partid si de stat, dupa cum – dar asta-i viata! – Adelu’ a procedat incorect ca nu a dat si la altii din mostenirea matusii!
          In sfarsit, atentie la gramatica fiindca, nu-i asa?, ce mare patriot si iubitori de mari valori nascute din sanul acestui popor sa te dai daca nici macar nu stii sa scrii corect romaneste! (Fiindca te uiti neincrezator, iata un exemplu : „…serviciile si expertiza academica ale…”, nu a).

      • Reply
        Alexandra
        3 ianuarie 2014 at 22:24

        🙁

      • Reply
        Maximus
        6 ianuarie 2014 at 17:39

        Cand esti atat de ticalos sa-i urmezi ordinele stapanului pana intracolo incat sa murdaresti de rahat pe oricine si nu chiar atat de destept incat sa te descurci pe cont prorpriu( ca in jungla) sigur ca e o varianta.

    • Reply
      ion ionescu
      2 ianuarie 2014 at 18:01

      lasa, mai, nu-i duce tu grija lui Prisecariu, sa ajunga, mai intai, hotii in puscarie. daca o fi vorba de vreo operatie pe cord, Doamne fereste, om aduna noi, cititorii de Kamikaze, o suma care sa-l ajute sa fie tratat de adevarati specialisti, dincolo de ocean. si daca n-om reusi, o sa zica domn Catalin in direct despre Ponta ca e-un mincinos si, la cum au fost lansate legile privind calomnia, odata ce-l vezi ridicat de mascati si dus in celula cu Bradisteanu. apoi, se inteleg ei acolo care cum sa-l opereze.

      • Reply
        Nea
        3 ianuarie 2014 at 9:14

        Asta să ai viziune. Şi, dacă o fi să fie şi nu-l poate ajuta nici Brădişteanu în celulă, tot mai are o şansă: îl scoate Dragnea la plimbare pe la câte-o votare.

        • Reply
          ion ionescu
          3 ianuarie 2014 at 12:27

          eu cred ca nici mort nu va vota USL. Dragnea ar lua teapa de data asta.

    • Reply
      pictor vonta
      3 ianuarie 2014 at 7:26

      bradisteanu nu lucreaza decat uselisti.sau imbogatitii prin furt.sau cei cu doctorate luate prin plagiat.noi aia normalii care nu furam si nu-nselam si ne platim taxele o sa murim ne doftoriciti de bradisteanu.ghinionul nostru!

    • Reply
      vali
      9 ianuarie 2014 at 12:45

      La ce fel de servicii te referi ? Consultanta pentru spaga ?

  • Reply
    gheo
    3 ianuarie 2014 at 10:04

    Toata lumea doreste ca cineva sa intre la puscarie, nu conteaza daca este sau nu vinovat. La puscarie! Nu am nicio treaba ca astia doi dar s-ar putea sa scape, te oftici? In dosarul lui Branisteanu a fost implicat si Cercel, doctoru, unde e? Nu mai e, deci justitia si-a facut treaba!In cazul astora doi stiu bine ca pe Cercel l-a salvat Basescu, care a fost pretul, nu stiu dar asa a fost.

  • Reply
    FAN BASESCU BOC
    3 ianuarie 2014 at 13:36

    Ce naiba ii trebuia lui Bradisteanu sa faca politica ???! Ce a cautat a gasit .Imi pare rau ca a amestecat lucrurile .

    • Reply
      ion ionescu
      3 ianuarie 2014 at 16:00

      cum ce-a cautat? spagile cele mari, ca din alea de medic specialist nu se mai ajungea! uita-te si la sorin oprescu.

      • Reply
        VasiP.
        6 ianuarie 2014 at 9:55

        un raspuns la obiect si corect.

  • Reply
    simonsays
    3 ianuarie 2014 at 17:25

    simonsays
    3 ianuarie 2014 at 5:17 pm
    Si uite-asa,d-ule Antonescu,a venit si 2014 si cu noul an a renascut speranta ca noi,boborul,sa aflam pe ce baze s-a constituit acea blestemata uniune(USL) ce are ca fondatori un securist si un plagiator nemernic ce-l invata mai ieri pe “prostanacul” de Geoana sa nu recunoasca faptul ca a fost la Vantu.Dorim din tot sufletul sa faceti scapate cateva stenograme in presa din discutiile avute cu acesti anti-romani la ceas de taina ca sa se lamureasca si natia asta ce greseala enorma a facut aducandu-i din nou la putere pe cei care,prin dorinta lor bolnava de inavutire rapida si de control asupra justtiei au generat o alta plaga numita PNL+PD-DA,care a pornit cu dreptul dar ,dand cu gustul de putere,a schimbat macazul si in loc sa reduca veniturile celor care taiau frunza la caini au pedepsit si bugetarii cu salariul minim pe economie care reprezinta temelia societatii,cei care muncesc cu adevarat.Plagiatul acelui anti-roman convins n-ar fi asa de grav dar mitomania de care sufera ne da fiori reci si vanzatorul ala de suflete care a facut cariera pe suferinta altora,chiar si neamuri apropiate intrece orice limita de suportabilitate.Apropo!Ce criteriu ati folosit cand v-ati aliat cu reptila aia securista cand,cu cativa ani in urma,votaserati eliminarea Monei Musca pentru mai putin?D-ule Antonescu,dati macar in al-12-lea ceas o sansa de renastere cu-adevarat a acestui popor ca sa nu fii murit in zadar atatia tineri in dec.’89 si dati cartile pe fata fara sa mai faceti fandari de genul:daca PSD nu ma mai sustine atunci si Ponta trebuie sa-si dea demisia.Salvati-va cat mai este timp ca istoria nu iarta si totodata salvati si acest popor nevinovat.Cred c-am gresit blogul.Imi pare rau,imi cer scuze,d-na Vranceanu,Firea,Pandele si cum v-o mai chema si de-acum incolo.

  • Reply
    moshu49
    4 ianuarie 2014 at 5:09

    ha, să-ţi fie ruşine, Traian Băsescu, l-ai lăsat pe Pisăcariu fără prof. dr. să se chinuie ca un vierme, cum văz că-l căinează nişte p’aci. 😉

  • Reply
    simonsays
    5 ianuarie 2014 at 11:17

    Ce zici,mosule?Te ascunzi si anul asta in spatele remarcii:toti cei care posteaza comentarii care ma ating sunt basisti nenorociti?Baaaaaaaaaaaa constiinta-a lui Nastase,trege-i un glonte-n suflet ca sa nu fii trecut prin toate degeaba si sa ramana neschimbat.Sunt un roman afectat definitiv din cauza politicii anti capitalista aplicata de d-ta cat ai fost premier si asta pentru ca mi-a trecut trenul prin gara in acea perioada ca varsta si posibilitati materiale.Iesi in public si cere-ti scuze ca nu este nimic rusinos in recunoasterea greselilor ci da dovada de intelepciune.Salveaza-ti onoarea macar pentru urmasi.Distreaza-te ca este caracteristic romanilor indiferent de drama pe care-o traiesc.

  • Reply
    enigma
    5 ianuarie 2014 at 17:58

    S-ar putea sa va inselati. Fostul premier a fost achitat pentru luare de mita si a ramas in picioare acuzatia de santaj. Stenogramele respective nu numai ca sunt incriminatoare dar releva si un alt aspect: obstructionarea justiei. Ramane de vazut cum va interpreta completul de judecatori probatoriul, insa ma indoiesc ca vor reveni cu o condamnare pentru luare de mita.
    In final, „marele” om de stat Adrian Nastase ne vinde scenarii de film de mana a doua. Din ciclul „Ce vraji a mai facut nevasta mea” – Bewitched.
    Episodul 1 – Matusa Tamara. Hocus pocus si 400.000 USD in contul doamnei.
    Episodul 2 – Trofeul Calitatii. Apare in scena si vrajitoarea cea rea si hocus pocus campania electorala.
    Episodul 3. Zambaccian, Cornu made in China. Se suie vrajitoarele pe matura cu destinatia China si hocus pocus 12 containere cu tot felul de trinkets ajung sa se tranforme in imobilele „celui mai bun premier” din istoria ultimelor decenii.
    Dupa standardele americane, personajului acesta patetic i s-ar acorda trofeul RICO (RACKETEER INFLUENCED AND CORRUPT ORGANIZATIONS) – Title 18, United States Code, Sections 1961-1968.
    Paradoxal, in timpul guvernarii sale s-a votat legea 39/23.01.2003, similara RICO Act, care include la punctul 15 si infracţiuni de corupţie, infracţiunile asimilate acestora, precum şi infracţiunile în legătură directă cu infracţiunile de corupţie. Spre deosebire de legea RICO, ale carei dispozitii vizeaza in egala masura si faptele de coruptie ale functionarilor publici, la noi sunt vizate cu predilectie infractiunile de crima organizata.

    • Reply
      prisacariu
      6 ianuarie 2014 at 18:33

      iaca, l-au condamnat pentru mită:)

  • Reply
    CODRIN ZDRENTARESCU-STEFANESCU
    6 ianuarie 2014 at 9:34

    Buna Catalin! La multi ani pentru 2014! Sa nu te supere comentariile aparute la postarea ta, dar Codron Stefanescu si-a trimis armata de postaci la contraatac

  • Reply
    ion adrian
    6 ianuarie 2014 at 15:13

    Atentie dle Prisacariu
    Azi, Victor Ponta prin programul scurt prezentat si prin cele spuse a reiterat continuarea loviturii de stat(lovitura de stat in forma continuata) asupra statului de drept prin indicarea programatica a distrugerii totale a regimului Basescu care insa nu cred ca e format din executivul si legislativului USList si nici dintr-un singur om cu niste consilieri pe langa el , fara prea mari puteri in stat, ci evident puterea de la bun inceput urmarita de Voiculescu, aia care trimite hotia si coruptia la mititica.Astea sunt reziduurile si caramizilor basiste.
    Si se mai spune acolo:
    Ne propunem sa daramam caramida cu caramida ce a ramas din regimul politic Traian Basescu – in 2014, se incheie 10 ani de distrugere a Romaniei, de minciuna, dezbinare, saracie, izolare internationala si persecutie sistematica a adversarilor politici. Regimul Traian Basescu este un sistem bazat pe o propaganda tipica legionarilor si metode de persecutie ale comunistilor din anii 50 cu un ‘dictator’ paranoic, sustinut de o gasca de impostori si adulatori dependenti de bani si functii publice”
    Dl Ponta implica si PDL si de aceea subliniez:
    “Nu a fost niciodata un secret, dimpotriva, unul din obiectivle fundamentale USL a fost schimbarea regimului Basescu. Dupa 10 ani de nedemocratie vor adera si grupul minoritatii nationale, UDMR si PDL care s-a saturat de linsajul mediatic,” a declarat Ponta.
    Deasemeni documentul PSD spune:
    “Pentru obtinerea acestui deziderat, in documentul PSD se precizeaza ca ‘grupul minoritatilor nationale, UDMR, PP-DD si chiar PDL trebuie sa fie parteneri in acest proiect national – cu totii s-au saturat de Traian Basescu, de modul abuziv in care actioneaza, de santajele sale cu dosare si de linsajul mediatic la care isi supune adversarii’
    Sa vad reactia mintior de bibilica, minti proaste sau doar tradatoare din cicatelea opozitia din Romania 🙂

    • Reply
      ion adrian
      6 ianuarie 2014 at 18:45

      PS.
      Vazand reactia PSD la condamnarea lui Nastase ma conving ca nu am gresit .
      PPS. Asadar:toti azi masoara si numara zilele de detentie ale dlui AN in loc sa inteleaga ca problema fundamentala este: proces politic si deci o crima juridica sau infractiune corect evaluata ptr un fost PM si un bun ministru de externe si atunci este o mare palma si o mare rusine pentru istoria statului nostru.
      Oare mai ramane in continuare poza lui AN pe situl PSD asa cum a fost pana nu demult?
      Se pare ca datorita acestei intrebari repetata de mine si aici si aiurea(chiar si pe blogul lui Nastase care ciudat nu mi-a cenzurat-o) dar la care nimeni nu a avut curajul sa raspunda, caci poza lui Nastase trona ca presedinte al CN al PSD pana si la inceputul acestui an .
      Recunosc ca in final a raspuns azi pe situl PSD se gaseste un CN decapitat adica fara un presedinte ales conform statutului in octombrie dupa ce la momentul cogresului PSD care a fost intre 19-20 aprilie 2013, se alege totusi un nou CN a carui lista este la : hp://departamente.psd.ro/lista.html
      Spun decapitat caci nu exista inca nici-un presedinte, postul probabil fiind tinut, probabil ca pana azi in rezerva ptr AN, care cred ca de acum nu mai poate astepta asa ceva:
      Structura CN al PSD(fostul sit unde trona inca post condamnare si post inchisoare poza dlui AN azi modificat):
      hp://departamente.psd.ro/structura.html
      PS Acum pariez ca foarte repede pe acest sit unul din acei presedinti pe departamente sau secretatul executiv care nici el nu exista in opinia mea PSD fiind un partid de tip totalitar incalcandu-si propriul Statut dovedind ca acesta nu are semnificatie decat formala si neglijabile.
      Daca nu ma credeti analizati si statutul si comparati cu ce gasiti pe siturile de mai sus:
      hp://w.psd.ro/wp-content/themes/psd/pdfs/Statut-PSD.pdf

  • Reply
    homebet
    6 ianuarie 2014 at 22:31

    Saracu` de el, ce oroare sa fie victima celui de-al doilea abuz grosolan in ultimul an. Rusine Traian Basescu! Rusineeeeeee!
    Hai ca a mai ramas Bradisteanu poate-l ia Bombo cu el in celula sa se opereze reciproc!

  • Reply
    mariana
    7 ianuarie 2014 at 9:53

    pentru Maximus; ba gunoi de grajd, daca ai fi un om normal sigur ai realiza si tu ca in tara asta sunt numai politicieni spagari, profesori spagari, medici spagari iar tata lor a fost puscariasul nastase, sigur, medicul Bradisteanul este un profesionist desavirsit in meseria dumnealui insa profesia de medic nu are nicio legatura cu ceia ce a faut medicul Bradisteanu, ori tu vii ca o lepra si dai cu blestemele care sigur , le meriti tu din plin gunoi de grajd ce esti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *