Crin nu mai poate fi escorta care se dă fată mare, trebuie să ia o decizie: ori, ori

Azi, Crin și Victoraș s-au pupat grețos pe gură, în direct la TV, după ce au ajuns la concluzia că nu pot îngropa România decît împreună. S-a ajuns aici pentru că:
1. Crin știe că nu poate ajunge președinte decît cu ajutorul PSD;
2. Ponta știe că nu-și poate apăra corupții decît cu ajutorul unui PNL complice;
3. nici pesediștii, nici peneliștii nu vor să renunțe la banii publici care vin la pachet cu guvernarea.
Ce este nevoie să se întîmple de acum înainte pentru ca planul USL să fie realizat? Mai multe:

1. dezbaterea și adoptarea rapidă a legii descentralizării întoarse de la CCR ca neconstituțională, astfel încît baronii locali ai USL (deci nu doar ai PSD) să primească hălci din România și, astfel, să lucreze bine în campaniile electorale;
2. adoptarea rapidă a proiectului de lege referitor la amnistie și grațiere și modificarea urgentă a Codului Penal (tot după întoarcerea de la CCR), astfel încît corupții de partid de la centru și din teritoriu să scape de Justiție (din același motiv ca la punctul 1: sprijin în campanie);
3. apărarea cu orice preț a lui Felix, al cărui trust de presă e esențial pentru ca USL să cîștige alegerile; asta presupune presiuni grele pe magistrații care-l anchetează pe Voiculescu în dosarul ICA, dar și în cel de șantaj;
4. blocarea DNA și ANI pentru a preîntîmpina apariția unor noi dosare pe avere nejustificată și corupție ale useliștilor;
5. finanțarea discreționar atît a baronilor locali, cît și a firmelor de partid.
Pentru ca toate cele de mai sus să se întîmple, PSD are nevoie de colaborarea strînsă a PNL. Cu alte cuvinte, Crin Antonescu trebuie să gireze parlamentar și politic toate topoarele în capul democrației și statului de drept. Deși, știm, în decembrie anul trecut, se jura că PNL nu va vota niciodată amnistia și grațierea, că nu vrea modificări la Codul Penal etc.
Și, mare atenție: Crin nu mai poate juca penibila carte a curvei care se dă fată mare. Antonescu, deci, nu mai poate să spună, de acum înainte, ba că moare de grija statului de drept, ba că nici nu știe ce e ăla, doar ca să enerveze PSD. Nu, acum PSD nu mai are timp și trebuie să știe dacă Antonescu joacă cu Ponta sau împotriva lui. Iar dacă PNL va face pe mimoza, PSD îl va arunca pe Crin ca pe o măsea stricată de la guvernare ca să-și atingă țintele fixate. Și am impresia că Antonescu nu vrea deloc să fie dat afară de la guvernare decît prin schimbarea mandatului de președinte al Senatului cu cel de președinte al țării.

You May also Like...

RMGC SA azi: pierderi anuale de peste 111 milioane RON și datorii de 1,36 miliarde RON
12 septembrie 2013
FOTO Relatare despre vizita lui Crin la Madrid: patru zile, o singură întîlnire oficială
30 octombrie 2012
Ponta l-a salvat pe Chițoiu de DNA
11 martie 2014
11 Comments
  • Reply
    enigma
    13 ianuarie 2014 at 15:42

    Lupta este pierduta. Les jeux sont faits, rien ne va plus. Vom avea un presedinte pentru linistea noastra.

    • Reply
      adi
      14 ianuarie 2014 at 12:56

      Dar stim si din ce motiv , nu? Pentru ca nu exista alternativa serioasa. Mru? El traieste in lumea lui. Opozitia e inexistenta, asta e problema.

  • Reply
    Ovi
    13 ianuarie 2014 at 16:02

    Totusi, Crin poate juca acum sceneta curvei masculine care se da curva feminina. Stim ca nu e virgin/a, dar e mai greu sa-i ghicim sexul. Doar a mai jucat-o cand a zis ca iese din politica daca Base’ revine la 3Coceni.

  • Reply
    L
    13 ianuarie 2014 at 16:58

    Cine crede ca USL se va sparge se inseala amarnic. Pe cei de la PSD si PNL ii uneste infractionalitatea si, poate parea paradoxal, ii uneste doctrina hotiei. Nici PSD nu este partid de stanga si nici PNL partid de dreapta. Avem de-a face cu doua gasti infractionale organizate de tip mafiot. Drama e ca romanii dorm linistiti in continuare. Probabil ca asta isi si doresc. O praduiala gen care pe care intr-o imensa oaza de liniste. In care justitia sa trimita la inchisoare doar gainarii, fraierii si pe toti cei care n-au de unde sa dea spaga ca sa scape de condamnari. Nu si demnitarii, politicienii corupti si marii infractori. Revenim in modul cel mai trist si mai ingrijorator la ceea ce am fost (pe vremea lui Adelu), devenind si mai mult decat atat… Ce tara paradita moral si profund alienata. Nu? Mai avem vreo sansa? Parerea mea e ca NU. Cu un popor retardat si fara valori morale si principia, o tara nu exista. Punct.

    • Reply
      adrian
      14 ianuarie 2014 at 11:25

      Nu stiu daca poporul e retardat. Poporul nu are nimic impotriva cat timp salariile si pensiile sunt intregi … Simplu ..

  • Reply
    Paulensson
    13 ianuarie 2014 at 17:18

    Mie mi-e clar ca toata povestea asta cu supararea lui Cacarau pe Monta “din cauza la statul de drept” (ba chiar si cearta PNL-PC) este doar teatru. Daca nu reusesti sa-i convingi, zapaceste-i. Bolsevicii astia s-au priceput de-a lungul istoriei doar la un singur lucru: sa strambe minti. De altceva n-au fost in stare niciodata (nici macar sa bata un cui drept).
    Toate curvele se dau fete mari, ca asa-i scris in fisa postului. Iar Cacarau s-a nascut curva. Asa ca n-are ce sa regrete. Decat ca nu s-a nascut femeie (dupa cum a recunoscut public acum nu cu mult timp in urma).

  • Reply
    tara de prosti ®
    13 ianuarie 2014 at 18:10

    daca am fost smecheri si am purtat ochelari de soare cand am iesit din pestera….
    nici platon n-a putut sa prevada asta.
    vorba lu madam din america:
    daca nu protestam inseamna ca ne place.

    • Reply
      GAVRILACHE
      14 ianuarie 2014 at 15:12

      Da, da, daca nu protestam inseamna ca ne place! Ca, in fond, n-or fi astia atat de rai sa ne ia micu’ pe gratar si berica la gheata! Si maneaua, bodega innecata-n praf din centrul satului, gaina furata de la vecin, silicoanele si hahaitul lu’ Serghei, scuipatul de la balcon si, ce mai tura-vura, cam tot ce face viata frumoasa si demna de trait!

  • Reply
    Crin nu se mai poate da fată mare, trebuie să ia o decizie: ori, ori | Revista Kamikaze
    14 ianuarie 2014 at 4:31

    […] Continuarea – pe blogul lui Prisacariu […]

  • Reply
    ion adrian
    14 ianuarie 2014 at 15:14

    EVIDENT.Si asta noi o stim demult. Restul sunt naivitati desarte.:)

  • Reply
    Toma
    14 ianuarie 2014 at 16:07

    Jocurile nu sunt facute. S-au linistit doar in aparenta. Au fost trasi de urechi. ‘Laboratorul’ inca nu si-a desavarsit profilul Presedintelui. In 2-3 luni ni se va prezenta discret/subliminal ideea a ceea ce (vezi Doamne!) trebuie Romaniei. Aveti putintica rabdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *