Hai, Ponta, chiar poți să lași România fără fonduri UE!

Criticat pînă și de socialiștii europeni, colegii lui de ideologie politică, atît pentru modificările la Codul Penal (sursa), cît și pentru declarațiile iresponsabile la adresa lui Elmar Brok (sursa), Ponta are acum o șansă unică: poate fi premierul care lasă România fără fonduri europene nu doar din amatorism, incompetență și corupție (ca pînă acum), ci și din cauza tentației autoritare de a proteja corupții de partid.

De ce? Pentru că o rezoluție a Comisiei pentru libertăți civile a Parlamentului European tocmai a stabilit că e nevoie ca UE să ajungă la sancțiuni pînă la tăierea fondurilor europene pentru statele Uniunii care nu respectă valorile UE (sursa). Iar România, din 2012 încoace, nu prea mai are nimic în comun cu UE. Ce-i drept, Ponta își dorește mai mult că se împrietenească cu Rusia și China, dar trebuie să le spună și oficialilor de la Bruxelles, să nu afle oamenii de la TV.
 

You May also Like...

Crin, căzut în cap: pînă și Ciuvică îl consideră pe viitorul șef al ANAF, Gelu Ștefan Diaconu, corupt
25 aprilie 2013
Cum l-am întristat pe Adrian Năstase cînd era la Jilava. Cristi Danileț știe de ce
17 aprilie 2013
RTV își mărește parcul aero. Cu un avion
31 martie 2010
4 Comments
  • Reply
    Paulensson
    14 ianuarie 2014 at 17:16

    In sfarsit, un prim pas (inca mic si nesigur) catre un raspuns favorabil al viitoarei mele cerereri de azil politic in Suedia!!!
    Tine-o tot asa Victoras (luate-ar dracu’ impreuna cu nevasta-ta si cu toate hoardele de cretini din Gorj si din Teleorman)!!!

  • Reply
    Alexandra
    14 ianuarie 2014 at 19:44

    🙂
    Felicitari baietilor kmkz pentru caricatura cu „minciuna de sa inghete!

  • Reply
    Dragos
    14 ianuarie 2014 at 23:32

    ia sa le mai dam dracu de fonduri UE – sunt conditionate de tot felu de chestii nasoale de genu proiecte, licitatii, seriozitate, nefuraciuni, justitie, d’astea. io zic sa ne bagam mintile in cap, s’o lasam mai moale cu democratia pe scari, sa bagam amnistie&gratiere, si sa ne orientam spre bani simpli, prietenosi, asa cum sunt aia 20 de miliarde de parai cu care Putin a daruit Ucraina.

  • Reply
    ion ionescu
    15 ianuarie 2014 at 10:18

    Romanie, dormi, USL lucreaza pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *