Nu trageți în editorialist

Remarcam, într-un post anterior, că Dan Tăpălagă l-a numit pe Băsescu „confuz”. În trecere, mă miram că Băsescu poate fi confuz, tocmai el, căpitanul de navă neînfricat care a condus Biruința pe mările și oceanele furtunoase ale lumii.
Unii comentatori ai acelui post, însă, n-au priceput că referirile mele îi erau adresate strict președintelui, nu lui Dan Tăpălagă. Care, dacă mă întrebați pe mine, a sesizat foarte corect ce PARE acum președintele. Și, da, Băsescu pare confuz. Habar n-am dacă și e sau doar joacă, semi-credibil, cartea confuziei. În orice caz, observațiile mele nu aveau nicidecum intenția – cum s-a înțeles la unii cititori – să transmită, voalat, aluziv, că Dan l-ar fi protejat pe Băsescu. Habar n-am cu cine a votat Tăpălagă și nici nu mă interesează. Dar, la cît îl cunosc, e suficient de inteligent încît: 1. să nu-i facă servicii de imagine lui Băsescu; 2. să nu-și prostească cititorii cu texte partizane.
Altfel, celor care cred că formula „un Președinte confuz” (folosită de Tăpălagă aici) ar fi, din punctul meu de vedere, o încercare a lui Dan de a-l proteja pe Băsescu, le recomand acest text. Și textele de investigație scrise de HotNews.ro, unele în colaborare cu Kamikaze.

You May also Like...

Registrulelectoral.ro: Dragnea trebuie să voteze la Turnu Măgurele, secția nr. 66
25 mai 2019
Kamikaze. Revista "Kamikaze"
9 martie 2010
Sereș, complot și subminarea economiei naționale. Cîteva întrebări
30 septembrie 2011
4 Comments
  • Reply
    zulu
    22 decembrie 2010 at 12:07

    e confuz ca i-a schimbat pretenu’ Bosanceanu numele lu’ „Biruinta” in „Histria Diamond”

  • Reply
    spik
    23 decembrie 2010 at 12:01

    textele lui Dan Tapalaga au mai multa credibilitate decat „BBC”,A3 si PDL la un loc.
    iar Basescu,confuzat sau nu,aduce cu Iliescul din ultimii doi ani de mandat.salveaza aparente.

  • Reply
    adibo55
    24 decembrie 2010 at 7:36

    Dan Tapalaga e pro-pdl. Faptul ca a bagat niste fitile contra, nu salveaza imaginea de ansamblu. Pe de alta parte, partizanat sa fie, dar sa stim si noi. In alte tari asumarea partizanatului e o chestie normala, nush de ce la noi e o chestie care da asa de nasol. Si atentie la Cucui, ca la fel e pro-PDL. Ultimul lui editorial m-a intristat cumva… Ce dreq ma, altfel nu se poate argumenta decat cu „da ailanti cum au furat?”

  • Reply
    ElCucui
    25 decembrie 2010 at 3:45

    @adibo55, nu fi trist, PSD-ul merge înainte prin partidul PDL-ist! Eu nu am dat-o pe ba p-a mă-tii ci am spus că Ridzi e praf în ochi. Atenție mare! Că ne agățăm de 25k și uităm de miliardele furate. Cum ar zice Prise, citând un clasic în viață: „Avem mentalitate de chelner. Stricăm afacerea pentru o șpagă măruntă”. Eu sunt DNA-ist, pro-extinderea anchetei în cazul Ridzi și anti-cauționării lui Nastase. În acest moment, nu mai ai cum să nu-i iei p-ăștia doi la pachet! Parchet…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *