Daciana, soția lui Ponta, are un gipan care i-a aparținut unui cărăuș de combustibil din dosarul Blejnar

Cît timp Victor Ponta era în opoziție și Sorin Blejnar era șeful Fiscului, primul l-a numit pe al doilea mafiotul lui Băsescu, iar al doilea l-a reclamat pe primul la ANI și la Parchet. De vreo doi ani, Ponta e la putere și Blejnar stă acasă. Dacă tot stă acasă și are mult timp liber, Blejnar mai merge și pe la instanțe, unde este judecat pentru sprijinirea unui grup infracțional și complicitate la evaziune fiscală cu produse petroliere. Cu totul întîmplător, sau nu, Daciana Sârbu – europarlamentar și nevastă a lui Ponta – și-a cumpărat un Range Rover care i-a aparținut unui nene implicat în dosarul de evaziune fiscală al lui Blejnar.

Așadar, de la un cărăuș de produse petroliere fără acte, de la complicele unei evaziuni fiscale, un mașinoi a ajuns chiar la nevasta premierului României. O coincidență? Sau nu? Mai multe detalii, aici.

You May also Like...

Alegătorule USL, unde ești? Cum îți plac stupidul Ponta și mincinosul Crin?
16 decembrie 2013
Felix se implică, prin intermediul Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, în dosarul penal al membrului CSM Toni Neacșu
9 martie 2013
JALE: Antena 3 are pierderi de 4,2 milioane RON și datorii de 27,2 milioane RON
9 iunie 2013
6 Comments
  • Reply
    Carmen Mihaescu
    21 februarie 2014 at 13:22

    Sunt convinsa ca in 24 ani de „debandada democratica” este cazul sa nu ne mai mire absolut, dar absolut nimic. Matusa Tamara s-a reinventat in zeci de matusi, care cu drag ascund de ochii poporului averile nepotilor cel;e fraudulos castigate. Dosare de pensionare ilicite s-au facut si se fac de cand lumea, dar cu bani grei, nu moca, vezi M. Campeanu. Umilinta celor intradevar bolnavi se vede la comisiile de revizuire, unde apar carati pe targi, folosindu-se de scaune, scaune cu rotile si alte cotiere,carje,bastoane, bete, umeri ale rudelor miloase etc. Sunt multi bolnavi cu grad de handicap care de rusine refuza ajutorul dat de stat pentru ca in educatia lor, umilinta si batjocora sunt sub demnitatea lor (exemplu mama mea).Avem in fata situatia similara a Ucrainei, dar noi nu ne implicam pentru ca legile tarii nu ne permit iesirea in strada, deci nu iesim si induram cu stoicism tot ce ni se intampla, spre rusinea noastra.

  • Reply
    Carmen Mihaescu
    21 februarie 2014 at 13:28

    In legatura cu tov. D.Sirbu, care este europarlamentar si nici ea dar nici noi nu stim de ce este, pentru ce incaseaza teancuri de euro, ce putem sa spunem, decat ca figura ei stearsa si searbada merita si „gipane”, nu ? Daca EI NU POT, atunci cine ? Noi,oamenii de rand care am fost ocupati cu serviciile, nu cu potlogariile ?

  • Reply
    petre
    21 februarie 2014 at 13:43

    Pana la d-na Ponta … ce zici de asta :
    http://www.rbnpress.info/wp/din-seria-dezvaluiri-cine-este-bunicul-lui-victor-ponta/

  • Reply
    Florin
    21 februarie 2014 at 16:04

    conform vinului, pretul de noua a fost de peste 130000 euro, la o vechime de 1 an 2 sa o revinzi cu 30000 este putin ciudat.

  • Reply
    Nicolae
    21 februarie 2014 at 20:48

    Eh, are și Daciana o mașină de mașină cât stă Ponta primministru.

  • Reply
    Basencu
    27 februarie 2014 at 19:10

    Barosane
    Am trait si zile mai bune.
    Cunosc o skoda octavia cu un afis de vanzare in geam ce statea in parcare la parlament.
    Niste golani ziceau ca e a lui ponta .
    Asta e mai demult.
    Poti cumpara bunuri la licitatie si nu numai, in procedura insolventei.
    Mai grav este daca folosesti bunurile unei societati in insolventa.
    Pe mine ma enerveaza sa te dai ecologist si sa umbli cu tancul pe strada, desi e asfaltata si poti circula si cu rolele.
    In rest, numai de bine.
    Crin un smecher. Ruptura USL a pus cruce PDL , PMP si companiei. Chioru a luat o in bot.
    Tariceanu de neinteles, desi ne avantajeaza.
    Basisti treceti curul. Acum are nume predestinat cacarau. Din basisti deveniti cacarastisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *