Aurescu pleacă ambasador. Guvernul Ponta pică

Marți, 2 decembrie 2014, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, i-a propus președintelui Traian Băsescu să-i acorde lui Bogdan Aurescu gradul diplomatic de ambasador. Președintele Traian Băsescu a fost de acord și a semnat decretul 813 din 2014.

Așadar, în acest moment, Bogdan Aurescu poate în orice moment să fie numit într-o funcție de ambasador al României oriunde în lume. Cu alte cuvinte, poate părăsi oricînd Guvernul. Mai ales dacă Guvernul din care face parte acum nu mai există.
aurescu ambasador

You May also Like...

Firea construiește Circus Maximus fără licitație
9 iunie 2017
Alianța USR – PLUS, atacată cu un articol identic în publicații diferite
6 mai 2019
Dacă nu-l reclamă pe Mihăieș la Parchet, Ponta ori e complice cu Mihăieș, ori minte din nou
9 mai 2014
5 Comments
  • Reply
    dana
    5 decembrie 2014 at 14:16

    Documentul e semnat?Aici nu e..

    • Reply
      prisacariu
      5 decembrie 2014 at 14:29

      ha?! e din „monitorul oficial”, nu decretul propriu-zis

      • Reply
        satir
        5 decembrie 2014 at 18:15

        Eroare! Guvernul Puiemonta, nu guvernul Ponta.
        P.S. Ce zici, semneaza marinarul cererea de incuviintare a arestarii lui Puiemonta, pana la finalul mandatului sau de presedinte? Eu as paria ca da.

  • Reply
    Liviu Iordache
    5 decembrie 2014 at 17:04

    Nu pleaca, trebuie dat afara in pumni! Iata, FMI ii arata clar ca – „nu ne mai pacalesti cu 1,4 la suta si de fapt ajungi la cine stie cit, iar acum vad ca te lauzi ca ai excedent, atunci ia 0,9” – ca nu are incredere, iar FMI si BM inseamna SUA (ca ai lor sunt banii imprumutati, nu cotizatia noastra mizilic), iar el bate cimpii la ghita in poienita, ca Ponta la portita! Am ajuns, de cite ori il vad, sa ma inchin si sa-mi scuip in sin mai des decit babele alea habotnice. Nu vrea, pina nu face sa nu mai ramina piatra pe piatra acolo sta intepenit.
    Singura solutie este punerea sub urmarire penala si suspendarea automata!

  • Reply
    Larry
    6 decembrie 2014 at 1:36

    Dati-l mai afara, luati-l la pietre si nu va mai plangeti ca niste babe! Se fac fel si fel de scenarii, doar pentru a da posibilitatea umplerii a sute de pagini de baliverne. Ponta trebuia alungat imediat dupa alegeri, se poate si acum dar cu efort mai mare. Haideti, puneti mana de la mana si scapati de gunoi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *