Jurnalu' lu' puiemonta. 6 decembrie

6 decembrie. 01.22. Serviciul de protocol și comunicare de la Guvern mi-a trimis un mesaj: „Klaus e forma scurtă de la Nikolaus. Tehnic, azi, de sfîntul Nicolae, e și ziua președintelui ales Klaus Iohannis. Doriți să transmiteți un mesaj oficial de felicitare?”. Nu, idioților, vreau să nu mă mai luați la mișto!!!, mi-am zis și, furios, l-am sunat pe Palada să-l întreb cine i-a angajat pe ăia la Guvern. Mi-a intrat direct căsuța poștală: „Pufosule, nu pot răspunde acum, sînt matrafoxat de mojniculae, lasă-mi un mesaj dacă nu ești antiguvernamental și te sun eu înapoi de pe fixu’ de la Palatu’ Victoria”. Fă, Palado, tu ai chef de o demitere?! Pe tine cine dracu’ te-a angajat la Guvern?! A, io te-am angajat, ca să am de cine face bășcălie că e mai gras decît mine.

6 decembrie. 01.28. Dacă n-aș fi Ponta, aș face următoarea glumă despre mine: „Ce-și dorește Ponta să găsească în papuci de moș Nicolae? Într-ai lui nimic, dar într-ai lui Iohannis să se găsească pe el însuși”. Uap, uap, uap, uap!
6 decembrie. 01.31. M-am resemnat: mi-o iau și de Crăciun. Parcă văd: „Ce i-a adus Santa Klaus Iohannis lui Ponta? Continuitatea în funcția de premier”. Sau: „De ce crede Ponta în Santa Klaus Iohannis? Pentru că nici PSD n-a putut fura cît au putut alegătorii lui Iohannis vota”.
p

You May also Like...

Jurnalu' lu' puiemonta. 2 decembrie
2 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 4 decembrie
4 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 11 decembrie
11 decembrie 2014
4 Comments
  • Reply
    ioana dobrescu
    6 decembrie 2014 at 12:11

    sarmanul, cred ca nici nu mai stie cum îl cheama, eu i-as recomanda sa ia între piciore un tobogan si sa se tot duca, la anu’ si la multi ani !

  • Reply
    Gopo
    6 decembrie 2014 at 16:16

    Imi place poza ce misto ar fi ca intre pisic si daciana sa fiu eu in all my glory.(I’m a sick bastard) cred ca as putea sa-l sodomizez pe Medardus si cu Hoffmann de mana sa ma plec in fata lui Iohannis.Ich Will inca o saptamana de vama cu tot ce trebuie….Pisicul e pe moarte mai ca imi e mila de el!http://youtu.be/f4K6ZxDwi34.

  • Reply
    alma
    6 decembrie 2014 at 23:19

    JURNALUL CETATEANULUI ROMAN
    E Craciunul 2015! Ponta este inca presedinte psd, este inca premierul Romaniei.
    ODA PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT ROMAN
    ODA CONDUCATORULUI IUBIT AL PSD
    Afara-i frig,in casa-i frig,
    Ma uit in casa:
    Casa-i goala!
    Ma uit pe masa:
    Masa-i goala!
    Ma uit in pat:
    Si patu-i gol!
    Ma uit sub pat,
    Ce vad sub pat?
    Oh,eu vad …..o oala!
    Ah, ce pacat si oala-i goala….
    Afara-i frig, in casa-i frig,
    ITI MULTUMIM DIN INIMA PARTID!
    P.S.Oda e din folclorul romanesc,din vremuri de TRISTA AMINTIRE.

  • Reply
    gogu
    7 decembrie 2014 at 18:49

    cocota lu ilie monocoi ce cauta intr-o poză de familie? Cum e bah sa-i zici la ala care te-a futut in cur si i-ai supt plua „fiule, ti-o dau pe fica-mea de nevasta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *