Jurnalu' lu' puiemonta. 5 decembrie

5 decembrie. 04.33. M-a omorît Daciana: de cinci ore e în delir, îmi povestește întîlnirea de la „Clubul fițoaselor fără nici o însușire, dar cu bonă filipineză” de aseară, la care a fost divinizată (hm, ciudat, nu știam că știe cuvîntul ăsta) de țoapele alea pentru… reducerea TVA la produse bio!!! Că ce idee genială, cum o să salveze copiii din Africa de foamete cu roșii pipernicite bio crescute în Giurgiu și castraveți scofîlciți bio cultivați în Teleorman și ce prilej are ea acum să țină un discurs istoric în plenul de la Bruxelles care o să schimbe miliarde de vieți în lume.

Acum a adormit, fericită, pot în sfîrșit să-l sun pe Sebi să activeze legiunea de postaci de pe facebook să-l înjure pe Băsescu, care mi-a cerut demisia. Încep să mă streseze comentatorii ăștia de pe facebook, trebuie neapărat să-i spun lui Sebi să inventeze ceva ca să-i poată selecta pe ăia care comentează, măcar să nu mă mai înjure de mamă. Am înțeles că au făcut și rușii un fel de facebook, să mă interesez cum e acolo.
5 decembrie. 05.58. Nu puteam adormi neam: Sebi nu mi-a răspuns,  Sturzu de la tineret (pe care mi-am zis ieri că îl chem să-mi cînte aia cu „nu-mi răspunzi la iesemies” ca să dezleg visul cu Bombo) nici el, Nițu de la Parchetul General are telefonul închis așa că nu am putut afla de ce dracu’ a dat dosarul despre votul din străinătate la DNA, chiar nu mai există nici un pic de loialitate în țara asta?! Și, supărat și obosit, mi-a venit ideea salvatoare: mă binedispun citind din lucrarea mea de doctorat. După cîteva pagini, jurnalule, mărturisesc: e atît de bine scris doctoratul ăsta și atît de proaspăt încît am  impresia că-l citesc pentru prima oară! A, stai, paginile astea chiar le citesc pentru prima oară, sînt alea plagiate. Băga-mi-aș…
5 decembrie. 06.25. M-am chinuit încă jumătate de oră să citesc ceva ce chiar am scris în doctorat. Nimic! Sînt așa de furios că aș da o ordonanță de urgență! Daaaciaaanaaaa!!!
pd

You May also Like...

Jurnalu' lu' puiemonta. 12 decembrie
12 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 9 decembrie
10 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 2 decembrie
2 decembrie 2014
4 Comments
  • Reply
    ioana dobrescu
    5 decembrie 2014 at 11:13

    cel mai „bagat în seama” personaj, tioul de al carui nume n-as vrea sa mai aud, a reusit sa dea dovada de atîta aroganta cît n-am vazut la mii de oameni! Evident, n-are onoare, în vocabularul lui nu cuvîntul asta ! Bine-ar face sa se tot duca si sa nu mai aud de el !

  • Reply
    Petre
    5 decembrie 2014 at 11:17

    Splendid D-le Prisecariu. Esti un roman neaos veritabil, care face „haz de necaz” !
    Problema este ca Ponta a dus tara „cu oistea in gard” si continua sa biciuiasca caii, suparat ca nu innaiteaza.
    Gluma, gluma, dar „purceaua e moarta in cotet” si spalatii pe creer de catre A3 si RTV, isi ascutisera cutitele sa-l tae de Craciun.
    Asa le trebuie daca au crezut ” ca tot ce zboara se manaca” . Sarmanii nu au realizat ca „porcul nu zbora” la romani. Le-o spune de generatii stramosii nostri ! Dar la Badea si Gita acesti mosnegi demodati nu trebuie ascultati ! Asa le trebuie !

  • Reply
    Nasul TV » Jurnalu’ lu’ puiemonta | 5 Decembrie
    5 decembrie 2014 at 16:12

    […] sursa prisacariu.ro […]

  • Reply
    JULES VERNE
    6 decembrie 2014 at 9:04

    ma dau in vant dupa jurnalul asta ! umor de super calitate ! bravoooooooooooo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *