Jurnalu' lu' puiemonta. 6 ianuarie

6 ianuarie. 08.32. M-a sunat ăla micu’ cu noaptea-n cap. Nu, nu ăla micu cu capu’ mare cu ștampila penețe, ălălalt, ăla micu’ care a fugit cu ștampila lu’ Felix. „Hai, să trăiești, Dănuțe, ești pregătit să te duci azi să-l iei pe dom’ profesor de la facultate? Dacă ai nevoie, îți dau eu un Duster bun de la Guvern, cu geamuri negre, că i s-o fi luat și lui de loganu’ ăla cu geamuri transparente în care l-au dus”, am zis eu, ca să destind atmosfera.

„Hai, mă, Victore, faci mișto de mine?!”, a chițăit ăla micu’. Băi, apropo de chițăit: e al dracu’ de nedrept că mi se spune mie Mickey Mouse, întotdeauna mi s-a părut că ăsta micu’ are față de șoarece din ăla speriat, fugărit de toți cotoii. Păi, și atunci, cum dracu’ l-o fi crescut tocmai Felix motanul? Căcat, iaca paradox, acu’ tre’ să-l sun pe Sturzu, șeful neoficial al Organizației de Intelectuali a PSD, să-i dau în lucru problema asta. În regim de urgență!
„Victore, uite de ce te-am sunat: n-ai la tine vreo trei sute de mii de euro? Că trimit eu șoferu’ la Guvern să-i ia, ți-i dau eu mai încolo, că n-am acu’ la mine, m-au uscat sărbătorile astea”, m-a deranjat ăla micu’ din șirul gîndurilor mele.
„Fă, Dănuțe, ai chef de glume? Tu știi cît m-a costat pe mine, de sărbătorile astea, să-i organizez lu’ monotesticularu’ o vînătoare de mistreți numai a lui?! Nu vrei să știi cît mi-a bocit că el nu se duce la Balc, că e presă, că se face de căcat, că o să-l întrebe iar de retrocedările de păduri – adică acu’ nu mai omoară doar mistreți, a trecut și la pădurile în care aleargă porcii?! – , că iar vine vorba de familia pesedistă care conduce România – familie pe dracu’, dacă mă întrebi pe mine, că monotesticularu’ n-a avut coi să mă apere în fața lu’ tataie Ilici în partid iar Daciana m-a făcut de cacao la “Clubul fițoaselor fără nici o însușire, dar cu bonă filipineză”, că cică nu mi se mai scoală cariera politică de cînd mi-a murit votul la finalizarea turului doi. În sfîrșit: n-am, băi!”, am zis dintr-o suflare.
„Mă, Victore”, a chițăit iar ăla micu’, „da’ nici măcar nu mă întrebi pentru ce-mi trebuie?! Poate e important!”.
„Pentru ce-ți trebuie, Dănuțe?!”.
„Victore, dom’ profesor l-a trimis pe Mircică Badea să recupereze banii pe care mi i-a dat cu împrumut!”.
„Lasă, bă, Dănuțe, bine că nu l-a trimis pe Gâdea! Badea se consumă repede, ai văzut că e mai mult spumă decît vînă, da’ dacă îl trimitea pe Gâdea, ăla te pupa-n cur pînă făceai hemoroizi de nu mai suportai nici scaunul de ministru! Hai, că mă gîndesc la problema ta, zi și tu mersi! Pa!”.
pontaalamicu

You May also Like...

Jurnalu' lu' puiemonta. 24 decembrie
24 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 28 aprilie
28 aprilie 2015
Jurnalu' lu' puiemonta. 7 decembrie
7 decembrie 2014
5 Comments
  • Reply
    ghita
    6 ianuarie 2015 at 13:41

    Incurcatura mare, frateeee”…….”

  • Reply
    L
    6 ianuarie 2015 at 15:11

    Iohannis a demonstrat astazi ca este o catastrofa, un impostor. Deja constatam ca acest individ e o nulitate, un personaj manipulabil, tributar sistemului ticalosit… Cat despre Gunoimonta, se intelege perfect cu greul la minte, Iohannis. Asta e adevarul, ce o tot dam dupa cires…

  • Reply
    Lumi
    6 ianuarie 2015 at 16:46

    HAHAHA… ce tare scris…:) Totusi nu cred ca e jurnalul lui Victor Viorel ca nu l-a pomenit pe Basescu deloc, nici macar in cosmarurile lui. :))

  • Reply
    vio
    6 ianuarie 2015 at 18:20

    De cand asteptam urmatoarea fila din jurnal!!! Multumim Catalin! Intr-o lume nebuna, cu aceste postari ne mai scoti din adormire

  • Reply
    Toma marius
    7 ianuarie 2015 at 7:25

    Jurnalul din 7 ian va fi mai interesant,deoarece Felx nu mai are nicio cale de atac in justiție si nu mai are ce pierde daca spune ce stie,asa ca Ponta trebuie sa isi facă griji pt faptul ca nu a aranjat ieșirea din închisoare a Varanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *