Tragicomic: plagiatorul Ponta vrea educație "ca în Europa sau America"

Nu știu dacă să plîng, să rîd, să emigrez, să mă sui pe bloc și să aștept salteaua lui Arafat 36 de ore, să-mi pun numele pe doctoratul altuia sau, pur și simplu, să nu-mi pese, dar trebuie să remarc una din cele mai de rîsu’-plînsu’ declarații ale lui Ponta din ultima vreme: Victor Viorel vrea, în România, educație ca în Europa sau America (sursa).

Cum, mă, impostorule și copiatorule să pretinzi că-ți dorești așa ceva?! Păi, dacă printr-o minune minunată, magică și incredibilă, s-ar întîmpla ca sistemul nostru pricăjit de învățămînt să se dea de trei ori peste cap și să devină cu adevărat european sau american, tu ai fi primul scuipat din țară pentru furt ordinar. Adică pentru plagiatul ăla odios cu care ți-ai obținut nu doar emfaza de doctor, ci și niște sute de mii de euro, imoral și ilegal (sursa).
Evident, tu, plagiatorule, nu ai cum să-ți dorești vreo reformă europeană sau americană, e împotriva principiilor tale laxe de șobolan înrăit în ros orice e bun și sănătos.
ponta

You May also Like...

Iată cum arată controlul parlamentar asupra activității SRI
10 martie 2016
"Regalista" Olguța, laude în Parlament pentru mareșalul Antonescu
10 decembrie 2017
Cum plătim noi delirul ceaușist al milițianului Nelu Pop pentru conducătorul iubit suprem Găbiță Oprea
31 august 2015
6 Comments
  • Reply
    L
    3 iunie 2015 at 16:10

    Acest derbedeu nu are limita in tupeu si obraznicie. Ori e defect la cap (iar afectiunea asta nu se trateaza la palatal Victoriei), ori are probleme grave privind perceptia supra realitatii si a normalitatii, ceea ce poate fi tradus tot printr-o afectiune psihiatrica. Cu alte cuvinte si pe scurt, Gunoimonta ori e dus rau de tot cu capul, ori neobrazarea sa nu are limite. Gunoimonta este un monument de ticalosie si abjectie. Sa ne intrebam doar: cum naiba acceptam un asemenea jeg ca premier?

  • Reply
    PRISACARIU | Tragicomic: plagiatorul Ponta vrea educație “ca în Europa sau America” - Stiri Presa Online
    3 iunie 2015 at 23:00

    […] sursa: prisacaru.ro […]

  • Reply
    MINULESCU
    4 iunie 2015 at 4:41

    Are dreptate interlopul. Transnistria este în Europa? Esteee!
    Luat cu munca, nu ne-a precizat că-i vorba despre America de Sud.

  • Reply
    m
    4 iunie 2015 at 9:06

    Catalin Prisacariu, te felicit din toata inima, ce rau i-mi pare ca nu mai apari la tv, acum este clar de ce ai fost indepartat de la b1tv, acest post a devenit, o a treia hazna pe linga haznaua3 si cacareazartv.Sanatate multa,curaj cit casa! iar noi sa te citim cu drag asa cum te-am urmarit si in emisiunile tale, foarte bune.

  • Reply
    Rodica Vitania Vataman
    4 iunie 2015 at 11:11

    Acest individ intrece orice scenarist pentr tabloid tip Saftoiu sau de telenovele turcesti sau de SF ! Am tot zis ca nimic din ce face sau mai ales din ce zice nu ma mai poate surprinde :(((( Din pacate e o sursa zilnica de durere de cap si suflet :((((. Sper ca e demagogie pentru ca asta ar insemna ca poate gandeste, ca daca asta chiar crede ce zice, insemna ca e „glumetz” in libertate si ne mai si organizeaza viata :((((

  • Reply
    just a friend
    4 iunie 2015 at 13:26

    Nu pot sa nu ma ntreb cu ce-am gresit noi biet popor roman, sa avem asemenea soarta? Sa fim condusi de asemenea impotent care face misto de noi in fiecare zi! Cat va trebui sa mai induram jigniri,minciuni,mistocareli marca Ponta? Oare chiar nimeni nu il poate ingenunchia, sa putem rasufla usurati, sa se termine balciul asta fara sfarsit?
    In fiecare zi mi se face sila cand la tv nu aud si nu vad altceva decat un clown care se vrea prim ministru si care spera in nebunia lui ca ne poate prostii in continuare!Dar tot mai sper ca va veni ziua cand DNA-ul va ajunge la el si ii va sterge ranjetul ipocrit de pe fata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *