Politrucul Cazanciuc a anchetat, din 2013 pînă azi, cîte un magistrat pe zi. În secret

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, are la dispoziție o armă teribilă cu care să pună presiune pe magistrați: ancheta disciplinară. În premieră în România, Cazanciuc a înființat o comisie specială care să vîneze magistrații considerați indisciplinați. La 20 de luni de la înființarea acestei comisii, bilanțul este șocant: cîinii de vînătoare ai lui Cazanciuc au dat pe mîna Inspecției Judiciare 419 magistrați (o medie de 21 lunar!).

Scandalos, însă, este că Robert Cazanciuc refuză să comunice și care sînt cei 419 magistrați pe care-i consideră indisciplinați, dar și care sînt magistrații pe care i-a numit personal în comisia de anchetă. Suspiciunea este că ministrul Justiției ar fi putut cere anchetarea unor magistrați implicați în cercetarea și/sau judecarea unor cazuri referitoare la colegi din PSD. Pe de altă parte, suspect este că ministrul a secretizat lista magistraților din comisia de anchetă, magistrați care ar putea avea legături fie cu ministrul, fie cu apropiați ai săi.
Continuarea, aici.
P.S. Oficial, cea care refuză, din partea Ministerului Justiției, să comunice cine sînt magistrații anchetați, dar și magistrații anchetatori, este Ana I. Mihăilă. Adică angajata MJ care cîștigă, lunar, 18.000 de lei ca să ascundă date publice (sursa).
ponta cazanciuc

You May also Like...

Șeful de la Rutieră al pedofilului era ocupat cu masoneria, nu cu cercetarea acuzelor de viol
11 ianuarie 2018
FOTO Întîlnire între Gheorghe Stelian, beneficiarul terenului retrocedat pe semnătura Alinei Bica, și Dorin Cocoș
21 noiembrie 2014
Udrea a primit bani din afacerea penală ANRP – Bica
14 decembrie 2014
6 Comments
  • Reply
    L
    30 iunie 2015 at 22:47

    @Catalin Priscariu
    Intrebare: In baza carei legi a infiintat tovarasul politruc Cazanciuc aceasta comisie? Functionarea acestei comisii este legala? Daca raspunsul este NU, in cazul asta politrucul lui Gunoimonta trebuie sa raspunda. Penal.

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    1 iulie 2015 at 9:42

    Bon,am inteles,dar C.S.M. ce zice,ca n-am auzit nimik.
    Din cite stiu de cariera magistratilor se ocupa CSM.
    Au aparut alte raporturi de subordonare?????
    Opozitia cea vioaie ,TACE?????????/
    O parere,ca tot nu ma bagi in seama,te rog vino cu explicatii suplimentare,pt ca altfel sa face o tocanita grozava in capul nostru…………

  • Reply
    Politrucul Cazanciuc a anchetat, din 2013 pînă azi, cîte un magistrat pe zi. În secret - Pe Bloguri
    1 iulie 2015 at 10:06

    […] Sursa: Cătălin Prisacariu […]

  • Reply
    Prisăcariu dezvăluie cum controlează ministrul Cazanciuc justiţia în secret | Reporter Virtual | Portal
    1 iulie 2015 at 15:04

    […] Scandalos, însă, este că Robert Cazanciuc refuză să comunice și care sînt cei 419 magistrați pe care-i consideră indisciplinați, dar și care sînt magistrații pe care i-a numit personal în comisia de anchetă. Suspiciunea este că ministrul Justiției ar fi putut cere anchetarea unor magistrați implicați în cercetarea și/sau judecarea unor cazuri referitoare la colegi din PSD. Pe de altă parte, suspect este că ministrul a secretizat lista magistraților din comisia de anchetă, magistrați care ar putea avea legături fie cu ministrul, fie cu apropiați ai săi, a spus Prisăcariu pe blog. […]

  • Reply
    bunica sabela
    2 iulie 2015 at 9:46

    Din cate stiu, din punct de vedere legal, sinistrul …aaa …pardon, ministrul „poate” SESIZA Inspectia Judiciara a C.S.M. cu privire la anumite fapte efectuate de unii magistrati care ar fi dovedit incorectitudine in exercitarea meseriei lor.
    Daaar, NU are dreptul de a infiinta (pe banii nostri!) „comitete si comitii” dupa cum il duce capu’, deci nu are dreptul de a CERCETA magistratii „indisciplinati” ( a se citi „indezirabili”); acest lucru il poate face, potrivit legii, DOAR Inspectia Judiciara a C.S.M. !
    Am zis bine ?
    Daca gresesc, iertaciune cer domniilor voastre !
    Dar daca am inteles si am redat corect, atunci musiu Robert a pus-o de una groasa ! Si lunga !
    A pus-o de una PENALA !!!

  • Reply
    grisa
    2 iulie 2015 at 13:46

    AStia-s in stare de orice marsavie doar ca sa -si vada scapati penalii. Asa sa -i ajute Dumnezeu dupa cat de adevarata le este lucrarea 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *