Tupeu și nesimțire la Ministerul Justiției: ia 18.000 lei lunar ca să ascundă date publice

De cînd am citit declarația de avere a Anei I. Mihăilă de la Ministerul Justiției, depusă acum o lună, sînt în șoc. Atît de stupefiat sînt încît îmi doresc ca România să fie în locul Greciei, să falimentăm dracului țara asta condusă de unii care ne iau pe toți de sclavi și idioți. Astfel, măcar, nu i-am mai plăti pe tupeiștii ăștia nesimțiți.

Dar să revenim: ia uitați-vă mai jos la declarația de avere (integral aici) a Anei I. Mihăilă, capitolul de venituri salariale.
ana mihaila
V-ați uitat? Da? Bun, deci ați văzut, negru pe alb, că Ana I. Mihăilă a încasat de la Ministerul Justiției, în 2014, 215.050 lei, adică 18.000 lei lunar. Sau 4.000 de euro lunar, la un curs de 4,5 lei pe euro. PATRU MII DE EURO!!! LUNAR!!! Din bani publici, desigur.
Vă gîndiți, probabil, că Ana I. Mihăilă face ceva foarte important, chiar strategic, de interes național la Ministerul Justiției, dacă încasează cam de două ori mai mult decît președintele țării, nu? Ei bine, nu: Ana I. Mihăilă lucrează la departamentul de comunicare al Ministerului Justiției. Iar în calitatea asta nu răspunde nici măcar la telefon dacă vreun jurnalist are cretina idee să o întrebe ceva. Că nu vrea mușchiul ei întreținut cu patru mii de euro lunar din bani publici.
Totuși, Ana I. Mihăilă face ceva la Ministerul Justiției: răspunde în scris la solicitările de informații publice primite de la jurnaliști. Numai că răspunde că nu poate să răspundă, că cică e interzis de lege. Mie, de exemplu, mi-a răspuns că nu poate să-mi spună care sînt membrii unei comisii a Ministerului Justiției, comisie care se ocupă cu anchetarea de magistrați. Că cică sînt date personale la mijloc și legea nu permite dezvăluirea numelor unor oameni care lucrează pentru Ministerul Justiției!
Habar n-am dacă politrucul de Cazanciuc, bunul prieten al lui Viorel, știe ce face Ana I. Mihăilă de patru mii de euro lunar din bani publici. Dar am de gînd să aflu.
P.S. Mai tîrziu, voi publica articolul care arată și care e miza secretizării acelei comisii de anchetă.

You May also Like...

Corlățean merge (în sfîrșit!) la DNA dar Aurescu refuză să desecretizeze informațiile publice despre votul din străinătate
5 octombrie 2015
Departamentul de stat al SUA: România se apropie de Venezuela
27 noiembrie 2017
Soția lui Hellvig, bani de la o firmă privată pentru "PR & REL. GUV"
20 februarie 2015
12 Comments
  • Reply
    Rodica Vitania Vataman
    30 iunie 2015 at 12:03

    Nu mai am cuvinte ! Furia e o ..tandrete care ma incearca ! A platit boc&comp pt ca nu ne-au lasat naibii in haul crizei ! Nu eram in zona euro si nu s-ar fi inghesuit sa ne ajute cum s-a intamplat cu Grecia ! Si daca ne-am fi prabusit d-le Prisacariu tot noi o trageam :((( Veneau neverteberatele usl cu sloganuri anti-UE si ca sa poata fura si mai usor luau bani de la chinezi si rusi de ajungea tzara asta ca Detroit-ul . Pustiu si aproape desfiintat !
    Urasc violentza sub orice forma dar recunosc ca m-au adus astia la a crede ca numai de violentza ii mai poate opri !

  • Reply
    cretinoid
    30 iunie 2015 at 12:11

    Bai nene, aproape ca imi vine sa nu va mai citesc, nici pe tine nici pe altii care scrieti despre chestiile astea, ma ia cu nervi, ma enervez ca un catar, o sa fac dracu’ un infarct intr-o zi.

    • Reply
      prisacariu
      30 iunie 2015 at 12:13

      mda, te înțeleg:)

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    30 iunie 2015 at 12:47

    Recunosc,cu toata sinceritatea de care,inca mai sunt capabil,sunt foarte multumit si o satisfactie benignana ma invaluie.
    Spun cu convingere si hotarire-asa le trebuie bravilor nostrii romani fira-r a’ dracului de mindrie ,CA SUNTEM ROMANI,deci revin asa le trebuie,sa-i tepuiasca astia de sa le iasa pe nas,USL le-a trebuit,VICTOR PONTA SI CACARAU,ei asta au.
    Cum sa votezi mai oameni buni asa ceva,usl??????????
    Cit de dobitoc si idiot sa fii??????????
    In loc sa ne bucuram de beneficiile aduse de perioada de austeritate absolut obligatorie si economia sa creasca sanatos si durabil,astazi ne uitam cum banii se scurg in buzunarele,TICALOSILOR BUGETARI PESEDISTI CARE FAC CURUL SI CEAFA GROASA.
    Cred eu ca nici nu ne jefuiasc dupa cum am merita…………

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    30 iunie 2015 at 12:58

    P.S.-Abia acum incep sa ma infurii,mai oameni buni,auziti voi,CRIN ANTONESCU intrat in folclorul urban ca,CACARAU d’omle E LIBERAL,INCA O DATA E LIBERAL.
    Adica un neica nimeni,un limbric care toata viata lui a CONSUMAT DIN BANUL PUBLIC,care nu a produs un leut,un loc de munca in toata viata lui a indraznit sa ne spuna ca-i liberal.
    Intreb si eu,in urma acestui imbecil guraliv,ce ramine in urma-25 DE ANI A SUPT BANUL PUBLIC?
    Un chitoiu,un fenechiu,un adomnitei,un chiuariu,un,un………………
    Si cu toate astea limbrcul asta indrazneste sa mai apara public…………….

  • Reply
    Tupeu și nesimțire la Ministerul Justiției: ia 18.000 lei lunar ca să ascundă date publice | | Nasul.tv
    30 iunie 2015 at 13:00

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    masiv
    30 iunie 2015 at 13:14

    sefu,da o poza cu duduia nu ai? poate ne dam seama din ea pentru ce ia banii….

    • Reply
      prisacariu
      30 iunie 2015 at 13:16

      e discretă și timidă, n-ai citit că nu vorbește nici la telefon?:D

  • Reply
    just a friend
    30 iunie 2015 at 14:14

    M-am uitat la declaratia de avere a doamnei, dar ce mi-a sarit in ochi e faptul ca la sot apare un domn director…ca doar nu e casatorita cu un tractorist… Acum ganditi-va cati bani ii intra doamnei in casa…!!!

  • Reply
    prisacariu | Politrucul Cazanciuc a anchetat, din 2013, cîte un magistrat pe zi. În secret
    30 iunie 2015 at 16:59

    […] P.S. Oficial, cea care refuză, din partea Ministerului Justiției, să comunice cine sînt magistrații anchetați, dar și magistrații anchetatori, este Ana I. Mihăilă. Adică angajata MJ care cîștigă, lunar, 18.000 de lei ca să ascundă date publice (sursa). […]

  • Reply
    Andrei
    1 iulie 2015 at 1:46

    e legal ce face Ana I. Mihăilă?
    daca ea are 4000 euro salariu, atunci cazacioc ce salariu are? 7000 euro?
    e legal ce sarcina i-a dat cazacioc lui Ana I. Mihăilă?
    CSM ce zice?

  • Reply
    Tupeu și nesimțire la Ministerul Justiției: ia 18.000 lei lunar ca să ascundă date publice - Pe Bloguri
    1 iulie 2015 at 11:32

    […] Sursa: Cătălin Prisacariu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *