Lista ucigașilor dosarului Revoluției: Nițu, Kovesi, Botoș, Joița, Criste, Moisescu, Cochinescu, Manea – Drăgulin, Popa – Cherecheanu și Robu

La 26 de ani de la zilele în care peste o mie de oameni mureau în România pentru ca Ceaușescu să dispară, dosarul acelor crime este ucis. Sau, dacă preferați, clasat (sursa).

Au trecut, așadar, 26 de ani. Din cei 26 de ani, kaghebistul Iliescu a fost președinte timp de zece ani și a controlat sovietic justiția. Totuși, din 1990 pînă azi, la conducerea Parchetului General s-au succedat zece șefi. Și fiecare din ei avea obligația profesională, legală, morală, națională să facă astfel încît acest dosar să aducă ucigașii în fața Justiției. Și nu doar ucigașii care au apăsat pe trăgaci, ci și pe ucigașii morali, pe cei care au comandat asasinatele în masă. Lista celor zece procurori generali se află aici.
Nu am nici un fel de speranță că, pînă în 2004, procurorii generali ar fi putut mișca mamutul controlat politic și total obedient al Justiției. Din 2004, însă, au mai trecut încă 11 ani. 11 ani în care Parchetul General a fost condus de Ilie Botoș (2003 – 2006), Laura Codruța Kovesi (2006 – 2012) și Tiberiu Nițu (2013 – prezent). Nu-l pomenesc pe Daniel Morar, care a condus interimar Parchetul General timp de șase luni (între octombrie 2012 și aprilie 2013), mandatul său a fost unul „plombă” menit să facă trecerea de la mandatele lui Kovesi la cel al următorului procuror general numit.
Ce au de spus Botoș, Kovesi și Nițu? Cum își justifică eșecul în a cerceta ucigașii a peste o mie de oameni în decembrie ’89? Are vreunul din cei trei vreo remușcare? Culmea, Nițu a și tras, ca soldat în termen, înspre „teroriștii” din ’89. Poate a și ucis oameni care abia respiraseră ceea ce credeau a fi libertatea de după comunism. De la Botoș nu am nici un fel de așteptare, el e un fel de cărător de geantă al lui Gabriel Oprea acum, ceea ce ne spune totul despre elasticitatea coloanei lui vertebrale. Dar tu, Kovesi? Și tu, Kovesi.
iliescu revolutie

You May also Like...

De pe plaja din Madagascar, Mazăre își conducea hotelul "Flora" din Mamaia
20 mai 2019
Traseul banilor publici: Dragnea – Shhaideh – Gratia – TelDrum
22 septembrie 2017
Doamna Daciana e femeie de casă: spală. Bani
11 august 2015
12 Comments
  • Reply
    cozia
    23 octombrie 2015 at 13:59

    am ramas fara cuvinte, ma simt ca si cum mi ar fi murit o ruda de aproape, , parca e ireal, cum sa se intample asa ceva? dar cand stii ca in cercul puterii corupte isi dau mana si politicieni si din justitie ca avem destul exemple, e clar ca poate sa vina si merkel, devenita acu jandarmul uniunii europene si lipitorile astea comuniste care au clasat dosarul tot asa ar proceda, ar ridica din umeri si s ar ascunde dupa scutul autoritatii care o detin.
    nu ne ramane decat sa blestemam din toti rarunchii din tot sufletul sa i ajunga si pe ei in viata asta ceva asemanator vietilor curmate de securisti si comunisti, familiilor distruse pe vecie de militieni si militari samd…. nu mai am cuvinte, e socant e umilitor. Iar presedintele johannis sa aiba parte de toata umilinta indurata de romanii care l au votat chiar de la ai lui ca e pnl ca e psd, toti o apa si un pamant.

  • Reply
    victor L
    23 octombrie 2015 at 17:32

    https://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu/videos/vb.361235817223309/1138744929472390/?type=2&theater

  • Reply
    PRISACARIU Lista ucigașilor dosarului Revoluției | Nițu, Kovesi, Botoș, Joița, Criste, Moisescu, Cochinescu, Manea – Drăgulin, Popa – Cherecheanu și Robu | Nasul.tv
    23 octombrie 2015 at 17:49

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    PRISACARIU Lista ucigașilor dosarului Revoluției | Nițu, Kovesi, Botoș, Joița, Criste, Moisescu, Cochinescu, Manea – Drăgulin, Popa – Cherecheanu și Robu - Stiri Presa Online
    23 octombrie 2015 at 17:51

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    JULES VERNE
    23 octombrie 2015 at 18:45

    ce mizerie !

  • Reply
    Letitia
    23 octombrie 2015 at 19:16

    Pai TOCMAI ea, Kovesi, nr. 43 la sandale, ea este cea mai nenorocita creatura din Justitia romana, o mediocra, o oportunista, amanta stiuta de toata lumea a altui nemernic, gheneralul de paie Coldea. Te-ai asteptat la Iudele astea sa-si miste neuronii,sa dea dovezi de patriotism, de raspundere? Ei, actualii capi ai Trinomului blestemat doresc pana si arestarea lui Basescu, a Elenei Udrea si a tuturor oponentilor lor si ai Plavanului Mut de la Sibiu!!!

    • Reply
      prisacariu
      23 octombrie 2015 at 19:20

      ăsta e un atac la persoană fără argumente

      • Reply
        KAKA MIZE
        23 octombrie 2015 at 21:14

        Da-o-n pula mea de girafa, asta l-a facut scapat de doua ori pe Iliescu cu NUP in dosarul revolutiei (9 aprilie 2009) si dosarul mineriadei (07.12. 2007). Are si ea buton, ca l-o avea la cur sau la stomac nici nu conteaza, treaba e ca lucreaza la comanda.

    • Reply
      Dorina
      24 octombrie 2015 at 0:03

      Bine punctat! Problema este cum scăpăm de ei, că de răspundere pentru nelegiuiri nu cred că poate fi vorba.

  • Reply
    stroe vasilica
    30 octombrie 2015 at 13:10

    …SUNTEM NISTE VIERMISORI FASGAIND INTR_O IMENSA LBALEGA MAI DEGRADANT DE_ATATA,NU SE POATE!!!

  • Reply
    Geo
    22 decembrie 2015 at 18:43

    Lovitura de stat a fost majoritar externa, asa ca Tribunalul lui peste ii acopera pe toti cei implicati, din ambele „tabere”. In consecinta, dosarul s-a inchis, Nu fiti copii, totul e dictat de afara. Se va inchide si mineriada.

  • Reply
    Petru Duman
    4 ianuarie 2016 at 18:06

    Iliescu, bosevicul criminal, trebuia sa aiba cel putin 20 de ani de puscarie, pina acum. Problema pe care nu reusesc sa o rezolv e de fapt, o intrebare, ce se vrea si pe cine se vrea sa se acopere? Ma indoiesc ca atiti procurori mor de dragul hoitului bolsevic, incit sa nu lade sa se sparga buboiul. Am impresia ca Occidentul nu e strain de crimele, peste 1500, de la Revolutie. Nu doar impresia. Cert e ca acesta clasare, e cea ma mare nedreptate, poate din istorie, ce ni se face chiar de catre romani. Romani, cu numele, caci acesti procurori se plaseaza ei insisi, prin aceasta decizie si prin cele anterioare, in tabara criminalilor, cum bine ii numeste domnul Prisacariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *