Fraierilor care plângeți de mila Antenei 3, iată cum se pișă fiica lui Felix pe voi

Inclusiv oameni inteligenți și de bună-credință au căzut răpuși sub tristețe și lacrimi, de sare cămeșa de pe ei, în urma exercițiului grețos de manipulare la care îi supune de 24 de ore Antena 3. Lor, dar nu numai lor, vreau să le aduc aminte ce crede despre ei, despre publicul Antenei 3, fiica lui Felix, Voiculescu Camelia – Rodica.

Iată un pasaj relevant din crezul Cameluței a lui Felix despre publicul Antenei 3: „… au reusit sa… sau incearca sa denigreze grupul. ,Stati linistiti, va livram in continuare divertisment de calitate, va intereseaza informatiile, va uitati la ANTENA 3, va asteptam diseara cu nu stiu ce film” Adica eu as face o chestie care intr-adevar sa le dau… cand se termina comunicatul sa zica: ,¬Ba, ce… nenorocitii aia”. Deci putina victimizare. ,Dar astia sunt puternici, nu au astia nicio treaba, da’ uite, ba, ce chestie.” Stii?! Pentru ca oamenii cu care vorbim noi sunt de natura tabloida. Ei asa gandesc, lor trebuie sa le dai senzatia. Asta e… inca o data, asta e parerea mea. Daca crezi ca nu e bine, gandeste-te, facem cum e bine. Eu vreau doar sa facem lucruri. Orice. Daca tu imi propui, uite: ,Hai sa nu mai facem asta, hai sa facem un promo.” Facem un promo pe care il dam intre programe, in care spunem ANTENA 1 este cum este sau face ce face sau… Eu cred ca e nevoie de putina victimizare foarte, foarte destept facuta.” (sursa)
Așadar, iată mesajele esențiale:
– „oamenii cu care vorbim noi sunt de natura tabloida. Ei asa gandesc, lor trebuie sa le dai senzatia”;
– „e nevoie de putina victimizare foarte, foarte destept facuta”.
Ați priceput ce face Antena 3 cu voi, fraierilor? Acu’ bociți și pentru că sunteți luați de proști, de tabloidizați, de idioți cărora trebuie să li se dea senzația că anteniștii sunt victime.
P.S. Post inspirat de Beni Goace.
camelia felix

You May also Like...

România vrea să naturalizeze de urgență sportivi străini și promotori ai culturii
16 septembrie 2015
Kaiser Iohannis
24 februarie 2015
Dacă trăia în Germania, Ponta n-ar fi avut nici Bac-ul. În România, Schulz ar fi fost doctor
28 aprilie 2014
13 Comments
  • Reply
    Oscar
    16 februarie 2016 at 13:50

    I-aș defăima, i-aș iubi în omușor, i-aș…i-aș…și iar i-aș!
    Cum e mai bine?

    • Reply
      prisacariu
      16 februarie 2016 at 14:00

      și stegarul dac să se uite:D

      • Reply
        Oscar
        16 februarie 2016 at 17:27

        :)))))))))))))))))))))))

  • Reply
    PRISACARIU | Fraierilor care plângeți de mila Antenei 3, iată cum se pișă fiica lui Felix pe voi - Stiri Presa Online
    16 februarie 2016 at 15:25

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    bunica sabela
    16 februarie 2016 at 16:16

    Dedicatie speciala de la nasa mare: prostilor care sunteti voi prosti cu flacari si urati cu spume, hantenisti-haznalistilor, nu-i asa ca aveti orgasme multiple cand il vedeti si auziti pe Gadea&co.?
    Sper sa li si sa vi se-nfunde. De data asta definitiv!
    Ne-am saturat sa respiram impreuna cu voi (si din cauza voastra!) acelasi aer, poluat de miasmele otravitoare hanteniste!
    AJUNGE, cocalarilor si centuristelor!
    In tara asta mai exista si oameni, nu doar limbrici!
    Si oamenii sunt covarsitor majoritari in Romania, potrivit ultimului recensamant!
    Si-acu’ astept sa ma dati in judecata pentru „defaimare”, imbecililor, hai!

  • Reply
    Lucian Oprea
    16 februarie 2016 at 16:32

    Excelenta si reclama de sub text, aia cu hemoroizii…

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    16 februarie 2016 at 17:43

    A trebuit sa rascoleasca ANAF-UL RAHATUL VOICULESCIAN,ca sa ne dam seama ca USL traieste si rahatul pute a USELISM MIZERABIL.
    Plinge PNL,PLINGE PSD,PLINGE ALDE,PLINGE UNPR-
    Mai frate PRISACARIU,PLINGE STALINISMUL ROMANESC,de se cutremura muntii Carpati.
    Ce crede javra CAMELIA VOICULESCU,despre idiotii care prizeaza rahatul voiculescian,chiar nu ma intereseaza,pt ca aia oricum sunt cu statut de suboameni……………….

  • Reply
    profun
    17 februarie 2016 at 16:55

    Mr. Prisacariu, ori ati citit [si citat] neatent, ori va bazati pe un public indoctrinat in directia care va place si eventual incapabil sa urmareasca singur un text foarte simplu [ce sa mai zic de 1-2 linkuri distanta].
    Da, publicul tip „Razvan si Dani”, „mireasa pentru …”, asisderea cu publicul altora de gen „Maruta” [& Co] este un public tabloidizat, ca orice public care urmareste preponderent posturi/ emisiuni de divertisment.
    Inregistrarea, oricum irelevanta – fiind facuta in discutii private, NU se referea [asa cum afirmati] la publicul A3 ci la cel de la A1.
    Altfel, e reconfortant sa citesti cum unii, plini de spume-n exprimare [adeseori … onomatopeice], fac dedicatii unor … alti presupusi „prosti cu flacari”. O fi atat de greu de sesizat umorul involuntar in care se avanta cu atata … dezinvoltura!? 🙂

    • Reply
      prisacariu
      18 februarie 2016 at 0:44

      eh, analiza asta pe care o faceți cu atâta nuanță e și nu prea e corectă: 1. acolo nu era vorba neapărat de publicul A1, ci de tot publicul antenelor, luat la pachet; 2. ce e de necontestat este că se cerea folosirea aceluiași mecanism folosit și acum: victimizarea; falsă, desigur, dar cât mai insistentă.

      • Reply
        profun
        18 februarie 2016 at 10:49

        S-ar parea ca nu am nimerit unde credeam. Am vazut Prisacariu si m-am gandit ca e vorba de jurnalistul cu acelasi nume. In fine, spun asta fiindca un jurnalist nu ar fi avut o problema cu cititul si intelesul unui text. Cu scuzele de rigoare, revin la discutia … noastra.
        1. Nu eu am adus textul ci, dvs. In textul adus, se spune clar ca este vorba de publicul A1. Alta interpretare este pur speculativa.
        2. Vorbiti de victimizare falsa dar, cat mai insistenta. In text, in schimb, se vorbeste de putina victimizare si aceea cat mai discreta pentru a nu perturba publicul care vrea divertisment, ceea ce este cu totul altceva, mai ales cand este vorba de arestarea sefului unei televiziuni [… A1, dupa cum probabil stiti].
        Nu mai eram la curent cu toata povestea, astfel incat m-am dus si la sursa de pe HotNews pe care ati indicat-o. Restul stenogramelor mi se pare la fel de relevant pentru intentia legitima. Anumite pasaje par chiar dintr-un manual de deontologie ziaristica.
        Ia ganditi-va comparativ: putina victimizare, la postul caruia i-a fost arestat de pe strada seful vs. victimizarea presei, timp de 20 de ani, fiindca Iliescu l-a interpelat pe ziaristul acela [Mazare, cumva!?] cu apelativul „mai animalule” sau isteria care a durat luni de zile dupa ce ministrul Pascu le-a recomandat ziaristilor sa nu moara de grija altora si sa se bucure de viata, ca poate fi scurta si trebuie sa se bucure de ea fara emotii si stres.

        • Reply
          prisacariu
          18 februarie 2016 at 11:29

          la „intenție legitimă” când vorbim de antene, recunosc, m-ați pierdut:)

    • Reply
      bunica sabela
      18 februarie 2016 at 11:47

      @profun
      Tataie varanist seCURist, lasa dreak „Sinteza zilei” ca te prosteste, bre, TE PROSTESTE de la obraz cu buna-stiinta si cu intentie voiculesciana jegoasa, bre!
      Mai lasa dreak si gargara kkdemica varanista buna de Ferentari si vezi-ti de spatele propriu, ca vad ca-ti lasa in urma niste dare haznaliste3 „frumos” mirositoare si-ti ingreuneaza izmanutele, bre!
      Disperarea varanului a atins apogeul, asa-i?!
      Mai frate, or fi inceput schizofrenicii hantenisti sa sufere de deranjament stomacal cronic, ca vad ca ajung sa murdareasca tot si sa imputa locul peste tot pe unde apar pe forumuri!

      • Reply
        profun
        18 februarie 2016 at 13:12

        Mamaie,
        Iti doresc sanatate si viata lunga si sa ajungi, chiar daca atat de tarziu, sa traiesti macar un timp si printre oameni … normali.
        Ai constata astfel ca, exista si oameni care stiu sa se bucure de viata si care nu revarsa incontinuu pe gura, la fiecare fraza, mascari nascute din scato-obsesiile lor 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *