Prezidențiabilul Iohannis: "voi milita (…) pentru a recupera prejudiciile aduse de corupție"

Mai există încă în nemărginirea internetului programul electoral al prezidențiabilului Klaus Iohannis (aici). La pagina 26, stă scrisă o promisiune pe care, ieri, președintele Iohannis a micționat sănătos, nemțește, fără rest.

Iată cum suna promisiunea: „Ca Președinte al României, voi milita ca justiția și instituțiile de control financiar-fiscal să coopereze în folosirea tuturor mijloacele aflate la dispoziție pentru a recupera prejudiciile aduse de corupție și a reduce costul social al acesteia. Fără a avea cu adevărat un stat de drept şi domnia legii, nu putem avea democraţie şi nici separaţia puterilor în stat. Pe tema separaţiei puterilor a existat multă retorică şi prea puţin angajament real.”
Așadar, să subliniem ideile cheie: militantism, justiție, control financiar-fiscal, cooperare, recuperare prejudicii, corupție. Toate făcute praf aseară de președinte.
Să mai insistăm și pe „cost social”? Aveți idee, domnule președinte Iohannis, care e costul social toxic al favorizării averii unui corupt dovedit? Nu, pare că nu aveți.
Cât despre separația puterilor în stat, ne-am lămurit: e clar că nu știți cu ce se mănâncă, de vreme ce ați făcut terci puterea executivă care a avut tupeul să intre în conflict cu Felix.
iohannis presedinte

You May also Like...

Firea construiește Circus Maximus fără licitație
9 iunie 2017
Secretarul general al PCR, tovarășul Nicolae Dragnea, l-a primit pe ministrul ungar de Externe
6 februarie 2018
Bolșevicul Iliescu se va pișa pe noi și din mormînt
22 mai 2015
5 Comments
  • Reply
    Prezidențiabilul Iohannis: “voi milita (…) pentru a recupera prejudiciile aduse de corupție” - Pe Bloguri
    18 februarie 2016 at 11:17

    […] Sursa: Catalin Prisacariu […]

  • Reply
    sandman
    18 februarie 2016 at 11:26

    „banale motive administrative.”

  • Reply
    PRISACARIU | Prezidențiabilul Iohannis: “voi milita (…) pentru a recupera prejudiciile aduse de corupție” – Adpres.net
    18 februarie 2016 at 12:53

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    waterfall
    18 februarie 2016 at 14:57

    Iohannis e si el cu musca pe caciula si se comporta ca atare. Militeaza pentru elasticitatea legilor in situatia „alesilor”
    In cazul majoritatii oamenilor politici principiul separatiei puterilor in stat este la fel de greu de inteles ca doctrina teologica a trinitatii. Pentru a-si asigura biletul de intrare in Imparatia lui Dumnezeu pe pamant, adica in Parlament, trebuie sa primeasca binecuvantarea si sa fie tamaiati dupa ce si-au oferit ofrandele in templul lui Emanuel. Sfanta Sfintelor a devenit Antena 3 unde marele preot, purtatorul unui nume cu tripla semnificatie (inger, mesia, calau), este intermediarul intre divinitate si gloata.
    Restul este fariseism, minciuna si multa hotie.
    Cum dracu’ sa fii promotorul unei legi cam inchizitoriale si in secunda urmatoare sa pozezi ca evanghelist al dreptului la libera exprimare? Da, asta e Dragnea, care in situatia putin probabila de a primi un an sabatic de la judecatori trebuie sa-si gaseasca o congregatie a saracilor cu duhul unde sa se dea martir.

  • Reply
    bunica sabela
    19 februarie 2016 at 9:57

    Cand imi amintesc faptul ca l-am votat pe ASTA, iar imi vine sa-mi trag palme si pumni in cap…
    Eu am inceput, de la un timp incoace, sa-mi pun o intrebare de bun-simt: oare Ioha o fi chiar dus cu zmeu’, face pe prostu’ sau ne crede pe toti niste idioti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *