Plângere penală pe numele lui Tăriceanu pentru falsificare de documente la legea statutului magistraților și cea a ANI

Nu a fost suficient că bocancii sovietici ai deputaților PSD – ALDE au călcat în picioare orice urmă de parlamentarism responsabil la așa numita dezbatere din plen a legilor referitoare la justiție, a fost nevoie să se și falsifice niște documente la Senat pentru ca întreg procesul să fie grăbit și mai tare.

Iată despre ce este vorba: „Proiectul PSD-ALDE de modificare a legii privind statutul magistratilor, care se dezbate la aceasta ora in plenul Camerei Deputatilor – nu s-a ajuns nici la jumatatea amendamentelor – si proiectul de modificare a Legii ANI a lui Florin Iordache au fost deja adoptate pe data de 6 decembrie. Asa apar cele doua proiecte pe site-ul Senatului. (…) Practic, cele doua proiecte au primit numere de inregistrare la a doua camera parlamentara sesizata desi ele nici macar nu au ajuns la votul final, inca, in prima camera sesizata, iar site-ul Senatului s-a antepronuntat pe adoptarea acestora in data de 6.12.2017.” (sursa)
Funcționarii parlamentari de la Senat care au înregistrat cele două proiecte de lege au făcut, practic, fals în acte. Iar această nevinovată faptă nu e deloc nevinovată pentru că este foarte penală. Evident, caracterul penal al chestiunii nu poate fi stabilit decât de procurori. O plângere penală in rem, așadar, se impune. Dacă această mizerie rămâne nesancționată, pasul viitor e ca legile să nici nu mai fie dezbătute, vor fi direct publicate în „Monitorul oficial”, nemernicii îl vor sări până și pe președintele țării, în ciuda prerogativelor lui de promulgare a legilor. Iar acei funcționari de la Senat, presupun, au avut și un imbold de la șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care are un interes major politic și personal ca acele legi să fie votate.
tariceanu

You May also Like...

Curtea Constituțională despre modificarea legii ANI: "o încălcare a ordinii juridice a statului de drept și o obstrucționare a bunei funcționări a justiției"
18 decembrie 2017
Pe cine recrutează-încorporează România în război? Ponta 3, un guvern de idioți
1 mai 2014
Palatul Elisabeta, luat cu japca de Dragnea pentru Duda
22 decembrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *