Dragnea, agenturili străine erau kaghebiste și scula lor netrebnică era tovarășul Ion Iliescu, nu Soros

Furie? Ură? Resemnare? Umilință? Silă? Disperare? Ce poți simți când, la 28 de ani după evenimentele din decembrie 1989, pentru prima oară, statul român își asumă că, de fapt, nimeni nu trebuia să moară în numele „revoluției”? Că, de fapt, tovarășul Ion Iliescu a regizat, împreună cu generali și securiști, o preluare de putere de la Ceaușescu?

Aproape trei decenii a fost nevoie să treacă pentru ca o instituție a statului român să înceapă să spună adevărul necosmetizat. Acea instituție este Parchetul General. Printr-un comunicat de presă de azi, instituția a transmis că „A fost stabilită componența comandamentului politico-militar care a preluat, în timp foarte scurt, după fuga președintelui în exercițiu,  puterea totală în România. Referitor la acest aspect a existat o eficientă colaborare cu principalele facultăți de drept din țară (București, Cluj-Napoca și Iași), concluzionându-se, fără echivoc, faptul că în decembrie 1989 nu a existat vid de putere. (…)  S-a realizat edificarea parțială referitoare la declanșarea și executarea diversiunii militare începând cu seara zilei de 22 decembrie 1989. Este cert faptul că diversiunea a existat, s-a manifestat complex pe mai multe planuri, fiind cauza principală a numeroaselor decese, vătămări corporale și distrugeri survenite.”
Așadar, în decembrie 1989 a avut loc o preluare sângeroasă de putere iar liderul noului regim a fost Ion Iliescu. O preluare pentru care s-a ucis, în numele căreia s-a tras în oameni nevinovați, care a fost realizată prin intermediul unei diversiuni.
Că preluarea puterii era pregătită de ceva vreme indică și achiziții militare din ’87, arată procurorii. Cât despre beneficiarii preluării de putere, comunicatul de presă e limpede: „În legătură cu aceeași diversiune au fost obținute date care demonstrează că în anul 1987 forțele armate ale României au importat două tipuri de imitatoare de foc militare, respectiv imitatoare pentru armamentul de infanterie,cu foc la gura țevii și imitatoare privind desantul de parașutare. (…)  Probele administrate au permis o bună edificare cu privire la solicitarea de ajutor militar străin (sovietic) și consecințele grave ale unei astfel de solicitări pentru structurile militare interne și populația civilă. Această realitate este necesar a fi coroborată cu situația militară alarmantă care a existat de-a lungul întregii frontiere de stat a României în luna decembrie 1989.”
Iar ca succesul să fie complet, Ceaușeștii era nevoie să dispară: „Totodată, a fost clarificată succesiunea evenimentelor petrecute la UM 01417 Târgoviște, locația unde s-a aflat cuplul Ceaușescu începând cu după-amiaza zilei de 22 decembrie 1989. Probele au evidențiat existența unei constante diversiuni exercitate asupra cadrelor de comandă ale acestei unități militare, precum şi existenţa unor ordine venite de la vârful ierarhiei militare privind eliminarea fizică a cuplului Ceaușescu. Astfel, până la execuția celor doi, survenită la  data de 25 decembrie 1989, au fost identificate trei tentative de lichidare fizică a acestora.”
Altfel, ulterior, un proces al acestora ar fi devoalat planurile puciștilor și ar fi demascat profitorii „democratici” ai operațiunilor de comerț exterior (poate cel mai notoriu caz e cel al lui Dan Voiculescu, turnătorul „Felix”).
Azi, urmașii ideologici și politici ai tovarășului Iliescu continuă diversiunea: în timp ce noi tragem unii în alții, ne temem de „teroriști” și îl demonizăm pe Soros, Dragnea și restul nenorociților ne fură în continuare viața.
dragnea iliescu

You May also Like...

Tutele universitare: Dăncilă are master și Carmen Dan studii la FF la o școală fantomă
7 aprilie 2019
Fosta sorosistă Renate Weber de la ALDE: și cu sceptrul puterii în colon, și cu sufletu-n raiul onestității
14 mai 2019
Cât ne costă blazonul lui Năstase: doar un milion de lei publici anual
24 noiembrie 2017
1 Comment
  • Reply
    sandman
    19 decembrie 2017 at 13:28

    Si pe Soros toi ei l-au adus in 1990 prin Brucan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *